Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (15)
Raspunsuri - Pagina 4
be_one spune:
Lora, multumim mult! Tocmai vroiam sa iti trimit pm, ca n-am mai apucat sa-ti spun nimic
Nastasie, idei de cadouri, nu? N-am luat mare lucru inca: lui Dimitrie - cartea personalizata de la Lora, manusi de fas, joc Scrabble si pt ca tre sa-i fac si cadoul pt serbarea de maine de la gradi, am mai luat reviste cu dvd din seria enciclopedia junior si...sper sa mai pot sa ies si azi. Pt Ioan n-am luat inca decat o jucarie muzicala, din aia pe care o tragi de o ata si canta. sper sa mai fie inca interesat de asa ceva. Am zis ca mai bine ii iau un bec, ca si el se invarte dupa lustra. Asa ca am voie sa stau numai in anumite pozitii cand il tin in brate Si mai am de luat o multime... pt mama, sora , nepoti, nepoate, nana, fini...sot. Pe astea nu sctiu cum si cand o sa le rezolv
Oana mami de doua comori: Dimitrie (23.10.2004) si Ioan (11.09.2010)
be_one spune:
Da, mi-am mai amintit: si pt educatoare tre sa iau cadouri
Oana mami de doua comori: Dimitrie (23.10.2004) si Ioan (11.09.2010)
LoraG76 spune:
be_one, tare faza cu becul! Si noi ii cumparam enciclopedia junior, sunt f. interesante cd-urile si pt. noi, mari.
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
nastasie spune:
ce carte personalizata?cu cadoul pt gradi am rezolvat.la educatoarea s-au strans la gramada.pt calin ii iau ceva jucarele.dar mama, sot, matusa, etc?pt sot ma gandisem la un tricou personalizat.am vazut pe net, dar il vede daca il comand ca vine acasa.
office spune:
Salutari si de la noi!
La multi ani sarbatoritilor!
Astazi mergem la control!
Meme de Maiu si Lulia
Iunia82 spune:
Noua Mos Craciun a venit mai devreme la noi si i-a adus indemnizatia lui mami
http://picasaweb.google.com/110128217238178049412/Lavinica?authkey=Gv1sRgCIWD8Yu60MbZEQ&feat=directlink
mamica de Ana Lavinia (01.09.2010)
Iunia82 spune:
Scuzati incoerenta, am vrut sa scriu ceva initial si nu am mai sters....de emotie Chiar aveam nevoie de banutii astia
http://picasaweb.google.com/110128217238178049412/Lavinica?authkey=Gv1sRgCIWD8Yu60MbZEQ&feat=directlink
mamica de Ana Lavinia (01.09.2010)
bebecris26 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iunia82 Scuzati incoerenta, am vrut sa scriu ceva initial si nu am mai sters....de emotie Chiar aveam nevoie de banutii astia http://picasaweb.google.com/110128217238178049412/Lavinica?authkey=Gv1sRgCIWD8Yu60MbZEQ&feat=directlink mamica de Ana Lavinia (01.09.2010) |
Cristina, mami de bebita David
adelena spune:
Buna fetelor!
Eu am avut ieri si alaltaieri zile de curatenie de Craciun . Am reusit sa termin (cu ajutorul unei doamne), dar m-am terminat si pe mine pentru ca am raciiiiiit . Din cate mi-amintesc parca am voie paracetamol simplu, nu?
Radu, de vreo 2 nopti mi se trezeste de 2-3 ori, cand sa spun si eu ca am scapat si nu se mai trezeste decat o data. In schimb, ziua, am iesit cu el putin pe afara, a adormit in scoica si si-a continuat somnul de 3-4 ore tot in scoica si infofolit ca pentru afara. Asa ca am gasit solutia. Daca mai plange noaptea, ii pun caciula in cap, ii dau geaca pe el si il plimb putin cu scoica prin casa .
Legat de dosarul CICmie imi cer adeverinta cu stagiul de cotizare de la Casa de Pensii. Firma la care lucrez are sediul in Bucuresti, cartile de munca sunt acolo, iar mie imi trebuie adeverinta de la Casa de Pensii Bucuresti. Am sunat sa vad daca imi pot trimite prin curier si normal ca nu raspunde nimeni. Voua, celor care ati depus dosarul, v-a cerut asa ceva?
Am depus ieri si dosarul pentru alocatie si mi s-a spus sa ma astept la bani de prin martie. Va dati seama daca e cazul sa astept tot atat si pentru indemnizatie
M-am intiiiiiins, dar ma plang si eu la voi ca stiu ca ma intelegeti
O zi buna tuturor si nu in ultimul rand sarbatoritilor!