Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (15)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns office spune:

Ia uite dom'le, cand m-a apucat si pe mine vorbaria m-am cu cine...Fete rele ce suneti, poate parasesc odiseea.....sa lasati voi omu' sa vorbeasca singur pe frigul asta...

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Gata turta dulce dupa reteta lui Tutz - foaaarte bune au iesit! Multumim Tutz pentru reteta
Si pentru ca au iesit asa bune, va invit pe toate la turta dulce cu laptic

Office, noi il impodobim in 24 dimineata De abia astept!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

Buna fetelor,

Ne primiti si pe noi in club? Desi va citesc de cand eram insarcinata nu am postat din lipsa de timp. Sunt o mamica fericita cu bebe Matei. Minunea a venit pe lume prin cezariana pe 15.10.2010 , 3.5kg, 52 cm si a primit un frumos 10. Acum la 2 luni suntem un "urias" de 7 kg si 65 cm. Papam doar san si singura noastra problema sunt colicii de care nu stim cum sa mai scapam.
Pupici la toti bebelusii :)

Idalis, mamica fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghiocela13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui idalis

Buna fetelor,

Ne primiti si pe noi in club? Desi va citesc de cand eram insarcinata nu am postat din lipsa de timp. Sunt o mamica fericita cu bebe Matei. Minunea a venit pe lume prin cezariana pe 15.10.2010 , 3.5kg, 52 cm si a primit un frumos 10. Acum la 2 luni suntem un "urias" de 7 kg si 65 cm. Papam doar san si singura noastra problema sunt colicii de care nu stim cum sa mai scapam.
Pupici la toti bebelusii :)

Idalis, mamica fericita

IDALIS, bine ati venit!
Sunteti de-o seama cu Irinuca noastra! Felicitari pt Mateiut!e mai mare decat fetita noastra. un adevarat voinicel!

Ghiocela - mami de Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Office sunt numai ochi si urechi.Noi week-end-ul asta facem bradul,abia astept.

Andreea ce as manca si eu niste turta dulce.

Idalis bine ati venit si felicitari pentru evolutia "uriasului" Matei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

fetelor, care ati avut bebeii raciti,nici ai vostri nu au luat in greutate in acea perioada?noi de 2 sapt stagnam.sapt trecuta cu rosu in gat,sapt asta cu otita.

mami de 18.11.03 si Robert 27.09.10

mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

Citat:
citat din mesajul lui ghiocela13

IDALIS, bine ati venit!
Sunteti de-o seama cu Irinuca noastra! Felicitari pt Mateiut!e mai mare decat fetita noastra. un adevarat voinicel!

Ghiocela - mami de Irina Maria

Multumesc! intr-adevar e voinicel...abia il pot tine in brate .Si cand ma gandesc ca l-am nascut la 37 saptamani...

Idalis, mamica fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Idalis bine ai venit,sa-ti traiasca bolfoselul
Noi cred ca o sa facem bradul pe 23 seara,ca sa avem timp sa ne bucuram...pe 24 poate avem musafiri
Lora cum e in Piatra? Am auzit ca aseara a nins frumos...mi-e asa dor de orasel...cum faci sa iesi afara cu Adelina pe frigul asta?

DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ariciu80

Citat:
citat din mesajul lui Arianna11

Salutare din nou,
fetele cum functioneaza cu alocatia de la stat?
verisoara mea a fost la un an de la nastere in tara ,a depus dosarul si i-au venit banii pe tot anul....tr sa depui personal dosarul sau poate merge altcineva?.....si daca stiti ce acte tr va rog sa-mi spuneti si mie....si daca este termen pt depunerea dosarului,ms anticipat

Arianna, pt alocatie nu e termen, deoarece se considera ca e un drept al copilului. Ca acte iti tb certif de nastere al copilului, C.I parinti, certif de casatorie si mai completezi o cerere-tip de la ei atunci cand depui. Ah, si iti mai tb si dosar cu sina. Cam asta e din ce imi aduc eu aminte. Poti solicita si virarea pe card si atunci tb sa depui si extras de cont de la banca.

Ms de informatii,scuze intarzierea

Mergi la inceput

Office unde umbli? Acum ca am intrat noi ai fugit tu?

Mergi la inceput