Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (15)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

BOTOSEL, iei un scaun, te retragi intr-un colt si se rezolva...asta de o iei cu tine.

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

uau, ce-a trecut timpul...nici eu nu mi-am dat seama.
tipaaaaa

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Buna dimineata!

oramona multumim pentru micul dejun si cafeluta.Ceai pentru stimularea lactatiei beau si eu mult, tot cam 2 cutii pe saptamana, contine fenicul, anason, chimin,melise.

Lora nu esti singura care s-a ingrasat, m-am cantarit dimineata si am un kg in plus, 68 kg.Problema e ca cele 5 kg care le am in plus "au prins radacini "pe burta. Aici se gasesc picaturi pentru sporirea lactatiei, sunt foarte bune, e produs elvetian si se aduce doar prin comanda.Daca te intereseaza, spune-mi si iti trimit o sticluta sa incerci.Eu nu mai folosesc ca am mult lapte si daca mai aiu si picaturile alea imi explodeaza sanii.

Mari ai luat cea mai buna decizie.Uite ce minunatie de baietel aveti acum.Pupam Vladutul cel frumos.

Ana noi am conceput-o pe sara chiar in noaptea de revelion , atunci a fost ziua cu fertilitate maxima.Tot ii spuneam sotului ca imi mai dorec un copilas, fetita, iar el spunea ca incepem sa muncim la bebe "la anul".Era trecut de miezul noptii, era data de 1 deci era "la anul" asa ca s-a conformat.

ionela ma bucur ca nu ati avut probleme dupa vaccin.

atat imi amintesc...revin ca s-a plictisit de joaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

referitor la dieta...vreau sa alaptez dar si sa tin dieta...stie cineva care dieta as putea sa o tin?
nu mai suport sa ma vad in halul asta dar nici nu vreau sa renunt la alaptat....cred ca vreau prea multe
viitoarea cumnata a slabit cu regimul dunkan 16 kg ...vreau si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Buna dimineata de la noi,

Am pus burtica la cale, ne-am jucat putin si acuma cred ca incercam sa mai somnolim putin.

Tutz, am in frigi mixtura pentru turta dulce, azi urmeaza sa coc. Daca totul iese bun, va invit pe toate la o portie de turta dulce si laptic

Sorana, imi pare rau pentru vestile triste, ma gandesc ca nu ai luat aceasta decizie in graba si poate va fi mai bine! Multa putere iti doresc!

Dulciuri...n-am fost niciodata inebunita dupa ele, puteai sa mananci langa mine orice ca nu mi se facea pofta...acuma? Acuma rad tot ce prind si ca urmare se vede si pe cantar - nu numai ca nu dau jos ce am in plus dupa sarcina dar mai si pun

Fetelor, nu stiu ce sa-i iau piticoatei de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Eu o sa tin un fel de regim/dieta din ian. Adica iaurt, carne fiarta, legume fierte, gratar , ceai mult( pt lactatie), apa, fara painica , fara dulciuri. La mine da rezultate, imi trebuie numai vointa. Slabisem de la 90 la 59, dar acum iar vad 62. Nu ma panichez, daca vreau se duc, daca nu, se aduna si acu atatea dulciuri nici nu se putea altfel.

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Puiutza, merci de PM. Esti convingatoare!

Office, Ana, Ghiocela, Klarisse

Sorana, imi pare rau ca s-a ajuns la o situatie ca asta. O sa vb la tel. Stii ca imi esti tare draga!

Doamnelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Fulguta, ne bucuram ca esti cu noi.pentru tine si pentru Mara.

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

noi am fost harnicuti.in decembrie am conceput.in seara de revelion mi-am facut testul asa intr-o doara ca eu nu aveam ciclu regulat si am zis ca sigur imi intarzie.asa am patit si la razvan.tarziu am facut testele.asa ca de revelion am motiv de sarbatoare.iar la razvan de buna vestire am aflat.
mari, multi ani impreuna.noi pe 9 ianuarie facem 13 ani.mi se pare o viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

buna dimineata si de la noi

Vanesa, mamica fericita de Dimitris 28.09.2010
Doamne Ajuta sa fim sanatosi!!!

Mergi la inceput