Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (15)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Sa-i mai dau bani si nutritionistului? Mai bine-mi iau niste dulciuri! glumesc, evident.
Eu o sa tin dieta pe care o tine si Pitty, dupa ce n-oi mai alapta. Am mai tinut-o odata, acum vreo 2 ani, si-am slabit 5 kg. Bine, se zice ca 9-10 slabesti in 2 sapt., dar eu nu aveam prea multe atunci, asa ca n-am avut de unde mai multe de 5. Si chiar m-am mentinut o per. indelungata asa, dupa. E dieta Max Plank.

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Lora, e la gara veche, prin spate la faimosul Mall.Anul trecut nici nu au vrut sa faca serbare, ca a fost faza aia cu fara plata.
Botosel, pliculete, 20. Eu am cautat de chimen, fenicul, de astea sa le combin eu , da nu am gasit, dar l-am gasit pe asta si e ok.

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

DULCIUUUUURI!!!
Eu am mai pus vreo 3 kg pe mine de mos Nicolae! De la 1 ian ma las!!

BOTOSEL si eu am avut lapte la congelator si cand l-am dezghetat nu mi-a placut cum s-a facut si l-am aruncat. Nici la Maia nu i l-a placut ca i-am dat doua mese din el si nu prea l-a vrut. Parca era apa chioara,nu mai era asa "gras" si consistent.

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Lora, eu inainte de a ramane insarcinata, mai degraba pana sa stiu ca sunt insarcinata, tineam unn regim disociat. Tinut si de Irina Reisler. 3 zile produse de origine animala, 3 zile legume si fructe. Slabisem 4 kg in 3 sapt. Mergeam si la aerobic.
Nu stiu cat voi putea alapta,dar mi-e teama ca daca voi avea "laptarii", ma voi face cat China daca nu fac ceva. Mai ales ca am si cezariana si nu pot face nici sport o perioada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Fetelor,mai un pic si apar burticile de sept-oct 2011!!
Anul trecut pe vremea asta se "muncea" din greu la conceperea comorilor noastre!!

Poze

Cum s-a nascut Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Fetelor,mai un pic si apar burticile de sept-oct 2011!!
Anul trecut pe vremea asta se "muncea" din greu la conceperea comorilor noastre!!

Poze

Cum s-a nascut Maia

daaaaaaaa, ai dreptate!
Anul trecut pe 13 decembrie i-am spus eu sotului DA-ul magic...de spuneam nu, pleca de la mine si nu il mai vedeam decat din intamplare si atunci mi-ar fi spus doar buna ziua...nu de alta, dar noi am avut o relatie destul de zbuciumata, cu despartiri si impacari fara nici un motiv. Iar el, saturandu-se de chestia asta, si riscand sa lupte mult cu starea mea de kko de atunci-ca trecusem printr-un an al naibii de aiurea-mi-a spus: AZI, ACUM, SAU NU NE MAI VEDEM VREODATA! Si a fost atunci, e si acum, vrem sa fie toata viata noastra, si avem o minune de la Dumnezeu ce ne bucura in fiecare clipa si ne arata ca am luat o decizie foooarte buna.

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
PS: de Craciun sarbatorim si un an de la asa-zisa logodna, cand am primit si binecuvantarea parintilor mei...nu ca ar fi contat pentru noi, dar s-au potrivit lucrurile asa frumos ca nici nu visam eu vreodata sa vina sa ma ceara de acasa-mai ales la ai mei la sat-...ma gandeam ca le voi da vestea alor mei si atat, sa fie fericiti pentru mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Buna fetelor!

Am vazut poze frumoase cu bebelusi voinicuti!

Ieri am fost la control caci Maiu e putin racit si i-am zis dr. ca nu sunt prea multumita de greutate. Mi-a confirmat ca la 4 luni trebuie sa aiba dublul greutatii de la nastere pentru a fi ok. Deci daca va faceti probleme privind kilogramele bebeilor aplicati metoda aceasta si vedeti daca trebuie sau nu sa va faceti probleme. Maiu sta bine din acest punct de vedere! M-am linistit!

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Ana, chiar ca...
Nici nu mi-am dat seama...si noi incepuseram timid "lucrarile"
Munca asidua din ianuarie a dat roade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Noi avem luni serbare, la gradi, cu Mos Craciun si cadouri!Si cu galerie caci meregem si cu Maiu!

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Si noi mergem la un club din care face parte sotul meu, la petrecerea de brad. Dar nu stiu cum o sa ne sincronizam cu mesele Alexandrei. Sa n-o apuce foamea pe acolo, ca am pus-o de un alaptat

Mergi la inceput