Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (15)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

ana, eu nu am luat dostinex.am luat ca tine ala cu B....imi scapa.vreo saptamana sau mai bine.nu mai stiu.
lora, oau, eu maine am.deja mi-am pus camera la incarcat si sa cumpar o caseta goala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Brocriptin

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Buna dimineata

Am reusit, din nou, sa dormim bine peste noapte. Nu stiu daca este datorita Bonnisan-ului, pe care i-l administrez Alexandrei de mai bine de o saptamana, dar oricum,ma bucur cat se poate.

Si eu am descoperit ieri ca m-am ingrasat 1 kg
Am o pofta de dulciuri,mai rau ca atunci cand am fost insarcinata. Mi-e si rusine sa va spun ce si cate dulciuri am mancat zilele astea
Ana, wow, 3 sticlute tot timpul?!? Eu de abia am reusit sa strang 3 pungute si sa le pun la congelator. Si asta s-a intamplat cand viermele a sarit peste 1-2 mese din noapte si trebuia sa ma mulg, ca ma prelingeam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Asa ma rugam si eu , sa am laptic macar o luna , ca la inceput cate un strop aveam.Acum rad cate 2 cutii de ceai pt lactatie pe saptamana si am ajuns sa mancam numai un bibe de LP seara ,asta ca insist eu. Dupa ea, ar tocai cate putin la san si gata ii ajunge. Daca ar manca si ea ca un bebelus cuminte as avea numai pt primele 3 mese si urmatoarele 2 ar fi LP, ca ea noaptea nu papa deloc. Acum ma bucur ca ia in greutate si in ritmul asta de papa, ca am avut multe zile cu numai 4 mese de 135 ml si chiar si o zi cu numai 3 mese .
Tare mi-ar fi placut sa merg la serbare si sa fie cu mos craciun,dar na, acum nu poti sa le sari in cap la educatoare. Si timp au berechet , ca-i la program prelungit .
Ana, sper atunci sa nu te mai supere sanii si sa fie totul bine

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Mergi la inceput

Oramona, ce fel de ceai pentru lactatie bei? Cum stii daca acest gen de ceai are efect?

Mergi la inceput

Iar se vorbeste de dulciuri? Nu cred ca ma intrece nimeni. Topesc tot ce prin dulce prin casa. Eu am mancat si punga mare de dulciuri pe care fata mare a primit-o in ghetute. Pe cantar nu ma mai urc ca vad ca tot se duce in sus acul. Dar din ian, gata cu dulciurile, o sa sufer 2-3 zile ca dependentii si apoi va fi ok.
V-am zis cum le cheama pe fetele mele? Mariuca si Ilenuta, parca suntem din povestile lui Creanga

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

oramona, la ce gradinita e? A mea e tot la program prelungit, langa Pamgaz.

botosel, ne luam la intrecere cu dulciurile...si eu dau iama, nu's ce am.

Ceai pt. stimularea lactatiei beau si eu la greu, de la Fares.

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Botosel, e de la FARES, se cheama Stimularea Lactatiei, in jur de 3,5-4 ron, de la farmacie, platfar, in fuctie de unde cumperi. Daca nu-l beau vad ca nu mai am prea mult laptic de scos, ca si eu cu pompita si apoi ii dau lapticul cu bibe. La mine are efect. Poate daca as incerca mai multe as avea si mai mult laptic, poate da, poate nu, dar eu ma bucur si cu atat.

Mergi la inceput

Am vazut zilele trecute la Ce se intampla,doctore? si si la o emisiune de-a Irinei Reisler cum vorbeau niste tipe despre cum au fost la un nutritionist si au slabit,chiar si in timpul alaptarii
Acum...unde se poate gasi un astfel de nutritionist,care sa fie si bun?

Am cautat acum pe net si ceaiul este sub forma de pliculete,nu? Sa ma bag si eu la baut asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Dulciuri..hmmm..as manca non-stop, dar norocul e ca nu merg des la magazin...si totusi voi face zilele astea fursecuri, adica piscoturi scaldate in ciocolata si nuca de cocos, plus ca ma bate gandul sa fac si un chec/pandispan...iar pentru Craciun, ca e fi-miu si Cristian, vreau sa fac un tort maaaaare plin cu fructe si crema de vanilie/lamaie...asa, sa fie mai bun rece.

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Mergi la inceput