Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (15)
Raspunsuri - Pagina 12
nastasie spune:
ana, iti da si fara reteta.dar ar fi bine sa gasesti sa-ti dea cateva pastile ca o cutie este f.scumpa.
ana_25 spune:
Am citit acum, ca au fost multe fete carora le-a revenit lactatia dupa ce au luat Brocriptin.
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia
oramona spune:
Ana, dar daca tot ai laptic , nu vrei sa o alaptezi din nou? Ma gandesc ca acum ti-au trecut ranile de la sani. Macar doua mese pe zi ca sa nu fortezi iar sfarcurile sa-ti faci rani. 2-3 mese pe zi LM si restul LP. Zic si eu, tu faci cum e mai bine pentru tine si cum consideri
mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
ana_25 spune:
ORAMONA nu cred ca e indicat sa-i mai dau ,dupa atatea medicamente. Si oricum,e mai mult un lichid albicios decat lapte.
Poze
Cum s-a nascut Maia
ana_25 spune:
nastasie ai dreptate! Sunt f scumpe! Mi-a luat sotul 2 pastile,iar daca mai e nevoie,o sa-mi mai ia una,dar in general sunt suficiente 2 pastile ca sa se opreasca lactatia. mai ales ca la mine nu mai este asa mult lapte. e 15,5 lei o pastila!
Poze
Cum s-a nascut Maia
nastasie spune:
da, ana,nici eu nu am stiut ca sunt suficiente cateva pastile si cand am intrebat si mi-a zis ca o cutie costa 1 mil si ceva le-am luat si eu tot pe primele.dupa aia am aflat ca puteam sa iau doar cateva.
ana_25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nastasie da, ana,nici eu nu am stiut ca sunt suficiente cateva pastile si cand am intrebat si mi-a zis ca o cutie costa 1 mil si ceva le-am luat si eu tot pe primele.dupa aia am aflat ca puteam sa iau doar cateva. adriana&razvan-mihai 01.11.04&calin-ioan 07.08.10 varsta lui razvan |
tu cate pastile ai luat pana s-a oprit laptele??
Poze
Cum s-a nascut Maia
LoraG76 spune:
Anaaaaa, iti trimit bolfosenia sa manance la tine, ca io oricat ma chinui, tot moi mi-s sanii si peste zi raman fara pic de lapte-n ei. Dar noapte ii tocaie la greu. Si dimineata, acum urmeaza sa-i dau primul bibe cu lapte praf.
Eu nu's ce am, dar pic de somn. Tocmai stau cu o cafea in fata, dar e cam mica pentru nevoile mele.
Azi Iustina are serbare. Abia astept s-o vad. Cica-i imbraca pe toti la fel, in costume nationale. Oricum, am si gatit-o de dimineata cu o fustita rosie f. frumoasa, primita deja in avans de la bunica-sa, pt. Mos.
oramona, la fetita voastra e ca-n occident, vad, fara parinti. Vorbeam cu o prietena si cica asa-i in Belgia. A mea ar suferi sa nu mergem la serbare s-o vedem, a intrebat de m-a innebunit daca sigur venim si eu si tati si Adelina. Acum sa vad cum 'oi sta eu acolo cu bolfosenia tipatoare. Si la noi s-au strans bani si le ia la toti la fel cadou plus ceva de servit dupa, pt. copii.
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
ana_25 spune:
LORA,inainte sa ablactez,aveam lapte pt 3 copii!! Tot timpul aveam trei sticlute pline in frigider si sanii plini,o veritabila Fulga!!! Imi pare rau,dar asta e!!
Poze
Cum s-a nascut Maia
LoraG76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_25 LORA,inainte sa ablactez,aveam lapte pt 3 copii!! Tot timpul aveam trei sticlute pline in frigider si sanii plini,o veritabila Fulga!!! Imi pare rau,dar asta e!! Ana de Maia Elena(24.09.2010) Poze Cum s-a nascut Maia |
E bine c-ai alaptat-o si atat. Si eu ma bucur, ca ma gandesc ca atunci cand avea vreo 2 sapt. ma rugam sa am lapte macar pana la 1 luna-2...
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)