Gravidute&Mamici de IASI(123)LMA 2011

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

mai dau si eu o pentru a alunga toate "butoaiele"
la noi, iar perioade naspa, masina stricata, fetita cu varicela , a saltat serbare si sarbatorirea aniversariului.. mai zic? ajunge..sa nu va speriati

Anilansa stiu cum e perioada asta cu: "ce-i asta/ ce-i cealalta?"
acum am trecut si la "de ce?" ..sa ma tin, da Doamne rabdare!
vroiam sa-ti vad si eu cavalerul , dar se pare ca ai albumul privat :(

va lasa si eu cateva pozici de vizionat!

o zi buna tuturor!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania, mami de Stefania (22.12.07)

Steluta stralucitoare de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

slimatei... nu am album privat... am sters pozele vechi si nu am mai pus altele... poate am sa reusesc sa pun noutati acum de Craciun
, multa sanatate si rabdare multa.

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Buna seara!!!!

Din fericire Paul are aceeasi atitudine ca si inainte,doar noaptea e foarte marait insa punem totul pe aparitia dintisorilor.Speram!!!

Slimatei ce fetita frumoasa am vazut eu acolo.Off saracuta e bolnava?Multa sanatate!!!
Daniela,Oana va multumesc pt opinii.Din pacate fiecare medic se poarta diferit cu pacientii,cu toatele avem si exp negative.Pup

Andreea sotul meu lucreaza in domeniul cosmeticelor,mai exact cu produse profesionale pt par.Si ceea ce sustin si multi medici si multi stilisti,vopseaua nu afecteaza fatul,nu sunt teste cate sa dovedeasca acest lucru,dar daca te hotarasti sa te vopsesti pe perioada sarcinii ar fi indicat sa folosesti vopsele henna caci nu contin amoniac care ai putea sa-l inhalezi.
Eu la 16 sapt de sarcina am avut nunta si m-am vopsit cu produse profi si nu am patit nimic.

Alina eu am facut scoala de soferi cu dl Mugurel.Un domn de nota 30,insa din pacate au intervenit altele si nu am reusit sa dau examenul,ceea ce l-a suparat pe dansul caci se pare ca am fost o eleva f buna.
Acum nu mai stiu daca mai este la Dalcom.
Pe sotul tau l-am recunoscut intr-o poza ,il stiam de la Mugurel,se plangea odata de un elev
Sotul tau face si privat?Si il poti intreba daca mai este Mugurel?Eu as fi interesata pt sotul meu.
Pup.

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Am avut cateva zile mai pline! Si mai urmeaza doua cu serbari de Mos!
Am reusit sa fac curat in casa, chiar peste asteptari! Bradutul este si el impodobit! A fost mare bucurie pe copii!
Azi a fost serbarea de la gradinita! Am fost cu totii, ne-a ajutat si mama! A fost foarte bine ca ne-a putut insoti ca Matei a alergat, apoi David a plans la inceputul serbarii! Fata a stat treaza 2 ore, s-a uitat, a zambit! Nu va zic ca a fost si admirata!
Am pus si poze!
Ajunsi acasa, David m-a intrebat de ce Maria nu a primit cadou! Am ramas masca... I-am explicat ca va primi si ea, dar acum a venit Mosul la baieti! El s-a dus la fata si-i "explica" ca va veni Mosul cu cadouri si la ea!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Slimatei mi-a placut mult "bradul"! Nu stiu nimic de varicela!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

buna fetelor!! knd aveti timp acordati un vot acestui proiect!
http://clipedeinspiratie.ro/2010/11/22/o-sansa-pentru-copiii-prematuri/

kmy DPN 18.04.2011
(12.04.2011 dupa morfologia fetala semII)
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

neatza fetelor!!!
o de dimineatza sa ne incalzim!!!
o sapt usoara si cu spor la toate, avand in vedere k se intra pe ultima suta de metri cu srabatorile de craciun!

kmy DPN 18.04.2011
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

kmy_black multumim de [cafelutza] mai beau una cu drag! cum merge munca?

multumesc fetelor de urarile de sanatate la adresa micutei mele si multumim de complimente!!

alynta wow ce mi-a placut pozicele!!!
da' cel mai mult imi place cum iti sta in fotografia asta!!!,sunteti doua frumoase eu una, mi-as face tablou (ca sunt inebunita sa ma am pe pereti in formele cele mai frumoase)
defapt si aici arati tare bine, pacat ca David era cu capul in jos.

defapt, ai ceva tare schimbat , nustiu ce, dar iti sta fenomenal!!!

fetelor va pup si va urez o saptamana cat mai frumoasa! numai bine !

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania, mami de Stefania (22.12.07)

Steluta stralucitoare de Craciun

Mergi la inceput

Salutare! Azi am fost la Serbarea de Pom de la mine la serviciu! Am ajuns odata cu Mos Craciun. Mare bucurie pe David! Au primit multe dulciuri! Eu mi-am revazut o parte din colegi si sefa(). Reintalnirea a placuta, chiar daca scurta. Era sala plina de copii, dar ai mei sareau in evidenta: David a alergat, non-stop in jurul meselor si a bradului, iar Matei afara-avem niste holuri lungi de cca 10 metri. Am avut ajutoare, ca altfel nu ma incumetam: cumnata cu prietenul. Putinele poze le-am pusaici!
Slimatei multumesc! Si mie imi plac acele poze! Poi cred ca bucuria radiaza din suflet! Mi-e greu cu ei ca-s toti mici, dar sunt fericita ca-s ai mei si-mi aduc fericire! Maria e rasfatata tuturor! Mai ales sunt multumita ca sunt sanatosi!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

in pagina de prezentare, puteti sa adaugati k barza ne aduce un !!!!

multumesc!!!

kmy DPN 18.04.2011

Mergi la inceput