Gravidute&Mamici de IASI(123)LMA 2011

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

salut!

Consultatii gratuite la Arcadia- pediatrie, cu bilet de trimitere se pot face la Dr. Temneanu si dr. Hogas ( nu este plafon pt fonduri). Ca sa beneficiati de alte investigatii in mod gratuit ( analize de laborator, ecografii, radiografii, etc.) trebuie sa vi se faca spitalizare de zi/ continua daca cei doi medici considera ca este nevoie. Pt luna decembrie s-au epuizat fondurile, deci se platesc toate investigatiile ( cu exceptia consultatiilor daca veniti cu BT la unul dintre cei doi medici)
Sper ca m-am facut inteleasa; daca mai aveti intrebari, nu va sfiiti sa le puneti

Apropo, Dna dr. Cernescu este o doamna din toate punctele de vedere

Mergi la inceput

Si noi am avut serbare la gradi. Doamnele au muncit tare mult cu copilasii; au spus poezii si cantecele in engleza,au dansat - fetitele au avut dansul "fulgului de nea" iar baietii "calusarii", au urat, au sorcovit; Amalia a spus f. incet poezia, iar cand sa-i dea Mosul cadoul a plans cu suspine ...in rest a fost f. emotionanta si vesela serbarea. Poze am sa pun cand fac rost si eu de ele.

Eu maine am petrecere la munca, la Astoria.

Pentru cine intereseaza, am un pont pt machiaj la preturi f. bune cu produse profesionale; daca aveti nevoie de nr de tel sa-mi dati de stire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyelle005

salut!

Consultatii gratuite la Arcadia- pediatrie, cu bilet de trimitere se pot face la Dr. Temneanu si dr. Hogas ( nu este plafon pt fonduri). Ca sa beneficiati de alte investigatii in mod gratuit ( analize de laborator, ecografii, radiografii, etc.) trebuie sa vi se faca spitalizare de zi/ continua daca cei doi medici considera ca este nevoie. Pt luna decembrie s-au epuizat fondurile, deci se platesc toate investigatiile ( cu exceptia consultatiilor daca veniti cu BT la unul dintre cei doi medici)
Sper ca m-am facut inteleasa; daca mai aveti intrebari, nu va sfiiti sa le puneti

Apropo, Dna dr. Cernescu este o doamna din toate punctele de vedere

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

No ofence,
mai ales ca ne-am cunoscut si te stiu o draguta, n-as indrazni sa comentez fara sa stiu ce spun.
Am avut o"intalnire" cu doamna in spital,dansa fiind de garda (adik trebuia sa fie disponibila oricand in intervalul acela de 24 h)dar am avut nesansa sa ajungem in jur de ora 14, cand toate programarile clinicilor se terminau si desi era o urgenta si veneam cu recomandarea unui prof dr din spital, i-am vb f frumos dar doamna nu a ezitat sa-si dea nitel in petec ca ea nu e la dispozitia nimanui cica.
Nu mai spun ca sotul e medic si era vorba si de copilul unui coleg.
Asta e, nu e singurul medic care se poarta total diferit i spital si la cabinet.
Fiecare cu patania lui

Mamica fericita de doua buburuze

http://lb2f.lilypie.com/P2KQp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

Nu scriu foarte des aici tocmai din lipsa de timp
Atunci cand stiu cate ceva si pot sa ajut nu ezit sa o fac.
Nimic din ce am spus despre Arcadia nu era neadevarat, am spus ceea ce mi s-a spus si mie la telefon acum vreo luna sperand ca pot sa ajut cumva
Fiind un forum liber deschis pt opinii cred ca e justificat postul meu, am tras o concluzie in urma unei experiente personale pe care am spus-o cu ghilimele si nu bold

O sa-mi limitez la maxim interventiile pt a nu mai supara pe nimeni

Numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

fetelor!!!

calm si caldura!!! doar se apropie sarbatorile de iarna, deci sa fim mai ingaduitoare!!!

kmy DPN 18.04.2011
(12.04.2011 dupa morfologia fetala semII)
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_mdm spune:

fetelor, vreau sa ma vopsesc , ca macar asa sa ma simt si eu mai bine. Eu sunt satena natural is vopsita blonda. Nu m-am mai vopsit de dinainte de a afla ca sunt graviduta, deci sunt cinci luni, va dati seama cum arata parul meu. M-am tot ferit pana acum , tot am auzit ba una , ba alta, dar nu mai rezist sa ma vad asa. M asimt tare urata si nu face bine la psihic, chiar daca stau in casa.
Ma gandeam la vopselele de par fara amoniac, ce parere aveti. V-ati vopsit pe timpul sarcinii si daca da ce ati folosit? Eu am vazut la garniere si palette fara amoniac doua culori dragute, nu stiu cat or sa iasa, dar tot e ceva. oricum nu il mai fac asa deschis ca sa nu mai trebuiasca sa ma vopseesc prea repede. deci as vrea sa aleg ceva mai natural: blond inchis , saten. Poate ati si folosit si am sa va zic si culorile alese: Garnier color&Shine 7.0 sau palette color &gloss 7.0 si 8.5
Cu gandul ca m-ati inteles, astept cat mai repede raspunsuri! Pupici!

...asteptand o minune in viata mea!
19w
[url=http://www.pregnology.com/pregnancy/05/09/2011]www.pregnology.com/preggoticker2/990000/336600/My%20pregnancy/05/09/2011.png" border="0">[/url][url=http://www.pregnology.com]Make a pregnancy ticker[/url]

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oana_oana26

Nu scriu foarte des aici tocmai din lipsa de timp
Atunci cand stiu cate ceva si pot sa ajut nu ezit sa o fac.
Nimic din ce am spus despre Arcadia nu era neadevarat, am spus ceea ce mi s-a spus si mie la telefon acum vreo luna sperand ca pot sa ajut cumva
Fiind un forum liber deschis pt opinii cred ca e justificat postul meu, am tras o concluzie in urma unei experiente personale pe care am spus-o cu ghilimele si nu bold

O sa-mi limitez la maxim interventiile pt a nu mai supara pe nimeni

Numai bine

te rog sa ma crezi ca nici pe departe nu am vrut sa te supar, am vrut doar sa dau niste informatii cat mai exacte, nicidecum sa las impresia ca nu ai avut dreptate. In ceea ce o priveste pe dna dr. Cernescu, eu lucrez indeaproape cu ea si niciodata nu am avut ce sa-i reprosez, spre deosebire de alti medici. Si daca am scris cu bold am facut-o pt a arata stima pe care o am eu personal pt ea.

Tocmai pt ca ne-am cunoscut fata -in -fata nu am vrut sa te supar cu completarile mele(si stii ca sunt in masura sa le dau)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Neata!!!Nu prea am somn si atunci atunci am zis sa maiscriu si eu cite ceva...
Andreea eu m-am vopsit cu nuantator,bine la prima sarcina nu m-am vopsit deloc dar acum am zis sa incerc,si am mers la salonul unde ma aranjez eu de obicei si m-am nuantat,ca sa zic asa,cu o culoare cit mai aproape de culoarea mea naturala.
O zi frumoasa!!

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA(02.02.2008) si Sofia Maria 23+

vine bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

neatza fetele!!!!
o de diminineatza ca sa incepem un week-end frumos!!!

andreea

stiu ca vopsele pe baza de amoniac nu sunt indicate dar daca gasesti ceva fara , nu cred ca este vreo problema, poti intreba si la salon!!!

kmy DPN 18.04.2011
(12.04.2011 dupa morfologia fetala semII)
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna dimineata
hop si eu din butoi pt o cafea
iulia, ce mai faci...Stefi cum a fost la serbare
btz...vrei sa faci scoala de soferi

la noi a inceput de o luna perioada cu intrebari a lui darius ..."ce asta", si multe altele...

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput