Gravidute&Mamici de IASI(123)LMA 2011

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

Inesa, bine ai revenit, pupici printesei
Stai bine la capitolul cadouri
Noi am cumparat numai pt buburuze, vreo 5 serii de cadouri ca nu ne putem abtine si le tot dam, binenteles ca ni le lasa mosul la usa sau sub bradut pe care l-am facut din weekendul trecut. O sa mai plecam de sarbatori de pe acasa asa ca am zis sa se bucure de el, tot nu pricep ele ca e 24 sau 25, dar de la anul respectam ajunul, PROMIT
Deci, daca doriti idei de cadouri va stau la dispozitie ca noi tot cumparam de vreo luna
Pentru bunici, nasi si alte rubedenii lucram de zor la un calendar in care punem poze cu fetele, sper sa fie si gata pana la Craciun

Toate bune

Mamica fericita de doua buburuze

http://lb2f.lilypie.com/P2KQp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

oana le-ati luat ceva cadouri, nu gluma! Noi nu prea ii mai luam caci nici spatiu prea mare nu avem si in plus, are jucarii mari cu multe activitati, gen avion, calut, carut de lemn cu cuburi.
Daca tot te-ai oferit, da-mi o idee de cadou pt cumnata, ca eu habar nu am
Si noi plecam de sarbatori mereu
Buburuzele ce mai fac? Tu ai reinceput serviciul?

andreea eu zic ca nu are nimic rasul, stai linistita. E nevoie de o zguduiala mai mare ca sa se simta serios
Ca medicamente iei? Utrogestan cumva? Eu asta l-am luat dar nush exact daca avea progesteron, nu mai tin minte. Si eu aveam starile tale si le luam oral.Mi-a trecut in timp, vaginal nu am luat capsulele

Inesa, fericita de Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

neatza fetele!!!
am reinceput munca!!! dupa atata timp de stat acsa parac is de pe alta lume , cred cand imi eintru in mana trebuie sa intru in prenatal!!!

kmy DPN 18.04.2011
(12.04.2011 dupa morfologia fetala semII)
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neata! va dau in dimineata asta eu o cafelutza cu lapte..
sper sa fie pe placul vostru

inutsa ce ma bucur ca ai mai scris despre voi, si ca sunteti bine!!!! eu chiar nu am mai reusit sa va citesc din urma, si chiar ma intrebam mereu ce mai faceti...

andreea_mdm te inteleg mamico cum e cu "statul in stres/grija" ...si iti inteleg toate dubiile...asa ca descarca-te fara griji, daca iti poate fi de folos cu o vorba buna, o sa o facem!
asa am fost si eu pana cand nu mi-am vazut in brate fetitza. tot ce faceam eram atenta sa nu cumva sa pateasca ceva bb..atat de mult ce mi-am dorit.
despre candida...da, am patit si eu in sarcina, mi-au dat si mie niste ovule si un unguent. nu le mai stiu denumirile si oricum nustiu daca's aceleasi in ro.

kmy_black bafta si spor la munca! asa e dupa o pauza...

alynta bafta sa rezolvati cat mai repede si economic cu masina! sper ca nu te golesc astia la buzunare...

observ ca va pregatiti frumos si cu spor de Craciun
sa dea DD sa fie intr-un ceas bun si sa aveti un Craciu frumos si linistit!
si multe cadouri mai ales la pici mici!

nu mai stiu ce mai vroiam sa spun..

o zi buna va doresc!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania, mami de Stefania (22.12.07)

Steluta stralucitoare de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Oana am sunat ieri! Cica au primit papucii si pe vineri ar fi gata!
Masina de spalat e BUNa! Slava Domnului! A venit mesterul si in 2 minute a rezolvat-o! Avea prins in tambur un carlig de plastic de la perdea! Daca o fortam riscam sa o ard! Pt asta m-a taxat cu 50 lei-atat costa constatarea! Ma bucur enorm nu e stricata!
Sambata avem serbare de Mos La Mall!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_mdm spune:

Eu iau arefam ca progesteron. Dar fara medicamente nu stiti cum as putea sa atenuez cat de cat senzatia de jena de la candida, nu? Eu ma spal deocamdata cu ceai de galbenele, dar ma gandeam sa ma si dau cu crema de galbenele, oare e admis?
Carmen, ma bucur ca ti-ai intrat in ritm, asa o sa treaca mai usor timpul la tine. Dar nu inteleg , parca ziceai ca iti va da dr. pana la sf concediu?
Si inca ceva: Manucu a nascut la arcadia o minune de baietel, cel mai frumos cadou de Craciun! prea frumos! Sa ne rugam pentru ea sa se intremeze cat mai repede!
Va pup cu mult drag! Zi faina!

...asteptand o minune in viata mea!
19w
[url=http://www.pregnology.com/pregnancy/05/09/2011]www.pregnology.com/preggoticker2/990000/336600/My%20pregnancy/05/09/2011.png" border="0">[/url][url=http://www.pregnology.com]Make a pregnancy ticker[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna

hop si eu pe aici....

Am avut 2 zile naspa... dar incercam sa ne revenim.... dupa uu weend si luni pline de musafiri.. marti am avut o zi zbuciumata... o prietena a avut accident in tatarasi la flux... cu un tranvai... doar masina a avut de suferit ca tot spatele e varza... iar ea si copilul o sperietura zdravana
Aveti mare grija la tranvaie si nu le stati pe sina.... c sunt niste idioti pe care legea ii protejeaza.

iulia, ce mai faci , stefi ce face.. a invatat poezia pt mos
inesa, ai luat din timp.. felicitari.. eu nici lista nu am facut-o

mamici.... un sfat.. cadouri la educatoare/ ingrijitoare la gradinita

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inutsa

oana le-ati luat ceva cadouri, nu gluma! Noi nu prea ii mai luam caci nici spatiu prea mare nu avem si in plus, are jucarii mari cu multe activitati, gen avion, calut, carut de lemn cu cuburi.
Daca tot te-ai oferit, da-mi o idee de cadou pt cumnata, ca eu habar nu am
Si noi plecam de sarbatori mereu
Buburuzele ce mai fac? Tu ai reinceput serviciul?

andreea eu zic ca nu are nimic rasul, stai linistita. E nevoie de o zguduiala mai mare ca sa se simta serios
Ca medicamente iei? Utrogestan cumva? Eu asta l-am luat dar nush exact daca avea progesteron, nu mai tin minte. Si eu aveam starile tale si le luam oral.Mi-a trecut in timp, vaginal nu am luat capsulele

Inesa, fericita de Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Nici noi nu stam f bine la capitolul spatiu dar inventam tot felul se solutii.
Am renuntat la multe din jucariile de bebelusi care nu mai prezentau interes, am desfiintat sacii de jucarii si am luat din Carrefour niste cutii de depozitare de 60 l, dreptunghiulare, cu capac si cu rotite care pot fi asezate una peste alta si uita asa am pitit mare parte din jucarii intr-un colt de camera, castigand spatiu.
Ideea de cadou, eu ma gandesc ca tot felul de chestii personalizate merg la fix, cum am zis noi facem anul asta calendare pt 2011 cu fetele, globuri de sticla cu o poza, rame foto, chestii decorative, acum depinde si de om,
Eu ma laudam ca pot sa dau ideea de cadouri pt pitici

Pup

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Salutare!
Oana am sunat ieri! Cica au primit papucii si pe vineri ar fi gata!
Masina de spalat e BUNa! Slava Domnului! A venit mesterul si in 2 minute a rezolvat-o! Avea prins in tambur un carlig de plastic de la perdea! Daca o fortam riscam sa o ard! Pt asta m-a taxat cu 50 lei-atat costa constatarea! Ma bucur enorm nu e stricata!
Sambata avem serbare de Mos La Mall!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Eu am sunat azi si au zis ca au vb la tel cu cei de la bucuresti si le-au spus ca n-am trimis inca nici un colet spre Iasi
Poate ii aduce mosul pana la urma
Ma bucur ca ati rezolvat cu masina, cat despre scorul cerut nu ma mai mira nimic
Ma gandesc sa ma fac si eu ceva instalator, mester de ceva ca renteaza

Mergi la inceput

Am mai scris un mesaj ca ajunsesem la 666 si nu eram prea ok cu asta

Mergi la inceput