Gravidute&Mamici de IASI(123)LMA 2011

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Buna ziua!!!!

ANDREEAEu pt candida cu care m-am pricopsit la 20 de sapt am luat Clotrimazol ovule si unguient la indrumarea medicului.In 7 zile am fost fresh.Mai stiu de la o colega de odisee de un unguient pe baza de plante care se gaseste la plafar.O voi intreba si voi reveni cu raspunsul.

MANUCU FELICITARI MAMICO,RECUPERARE RAPID,MULT LAPTIC SI SANATATE LA AMANDOI.SA-TI TRAIASCA PRINTISORUL.BINE AI VENIT PE LUME DAVID-ANDREI!!!!!

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Revin cu o intrebare :lucreaza cineva in domeniul juridic?Am nevoie de opinia unui avocat .Multumesc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana_oana26

Am mai scris un mesaj ca ajunsesem la 666 si nu eram prea ok cu asta

Mamica fericita de doua buburuze

http://lb2f.lilypie.com/P2KQp2.png

ce mai facut sa zambesc.deci se mai tin "superstitiile", deci?(nustiu cum sa le spun altfel, nu-mi vine..)

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania, mami de Stefania (22.12.07)

Steluta stralucitoare de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

kmy DPN 18.04.2011
(12.04.2011 dupa morfologia fetala semII)
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui slimatei

Citat:
citat din mesajul lui oana_oana26

Am mai scris un mesaj ca ajunsesem la 666 si nu eram prea ok cu asta

ce mai facut sa zambesc.deci se mai tin "superstitiile", deci?(nustiu cum sa le spun altfel, nu-mi vine..)

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania, mami de Stefania (22.12.07)

Steluta stralucitoare de Craciun

Mergi la inceput

Andreea am revenit cu raspunsul.Intim plant se numeste,se gaseste la plafare si farmacii.Dar e mai buna tinctura pe care o prepari cu apa si o folosesti dupa fiecare...urinare. Este si crema dar tinctura isi face efectul imediat.
Oricum cel mai bine este sa intrebi medicul ginecolog care iti urmareste sarcina.

Mergi la inceput

andreea

eu am facut deja de 2 ori in aceasta sarcina candida!!!
la mine recidiveaza f usor, iar medicul nu imi poate prescrie un taratment maiputernic sin cauza lu bebe! asha k eu una ma distrez la una- doua luni cu tratarea candidei!!

kmy DPN 18.04.2011
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

slimatei incercam, cel putin, sa fim bine! Cum se descurca Stefi la gradi?

aly 50 lei pt atata?!!!! Da' au tarife , nu gluma!

andreea ceaiul de galbenele e ok, dar crema nu prea cred. Dr e cel mai in masura sa iti raspunda

oana buna ideea cu depozitatul jucariilor. La noi ce este "extra" ducem la tara, asa mai rulam jucariile si le ia de noi

Inesa, fericita de Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Mergi la inceput

Buna dimineata!!!
Inutsa pe cand niste poze cu ochioasa?Am obs ca nu mai ai link pus :(

Fetelor voua v-au cazut bebelanii din patut?Caci al meu a pupat un pic parchetu zilele trecute,am fost la control cu el insa tot nu sunt eu lamurita.
La spital nu i-au facut echo,ci doar analize de sange si un EKG la inimioara,plus control palpabil.Nimic in neregula.
Insa am fost la Dr Stan si ne-a spus ,printre altele,sa verificam daca apare agitatia in somn .Culmea este ca alataseara s-a trezit de vreo 2 ori ba miorlaind,ba plangand,iar azi noapte mi-a papat ficateii.Mentionez ca el dormea tun de la 10.30 pana la 6 fara nici o trezire,fara maraieli si caraieli decat extrem de rar.

Nu m-as duce la spital caci eco ii face doar "stimata' dna Florea,care pt mine nu prezinta incredere nici 0,0001%,iar nebuna de Diaconu de la neuro nu imi va da nici o explicatie.

Asa ca stau in dubii.

Iar situatia financiara nu ne permite momentan un control la Arcadia sau Pedlife

Mergi la inceput

neatza!!!!fetele o

kmy DPN 18.04.2011

Mergi la inceput