Parfum ce miroase a... curat

Parfum ce miroase a... curat | Autor: ponicid

Link direct la acest mesaj

Am simtit in diferite imprejurari, la unele persoane, un parfum care miroase a... curat. Acum mi-e greu sa descriu cum miroase a curat. Precis persoanele foloseau un parfum pe care-l caut de mult si nu-l gasesc. Am mai simtit acelasi miros la unele persoane care aveau parul cret lung si chestia cu care isi intretineau buclele ave acel miros.
Ma poate ajuta cineva?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Mie pret-a-porter mi se parea ca are un miros foarte fresh, clean.

O fi ala?

Cu parul cret nu pot sa ajut :) Dar poate se gasesc niste frumoase cu bucle pe forum care sa listeze cateva din produsele specifice pe care le folosesc.

27 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kj74 spune:

dolce gabbana blue light the best

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Citat:
citat din mesajul lui kj74

dolce gabbana blue light the best

Si eu m-am gandit la acelasi, alaturi de Pret-a-Porter doar ca D&G miroase mai degraba a vara, caldura, citrice, iasomie.
Nu stiu daca pe ala l-a simtit; oricum e o idee buna cand se aduna mai multe presupuneri sa faci o listuta si sa mergi intr-o parfumerie, apoi sa ceri testerele respectivelor marci.
Poate il nimeresti.

Produs pt bucle destul de des folosit - - > balsamul Dove, dar ala miroase mai degraba a dulce, zahar, lapte...coconut. Ma rog pe mine la asta ma duce cu gandul

27 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

dolce gabbana light blue
noa de la cacharel
c-thru verde sau albastru
midsummer de la oriflame

si lista ar putea continua, fiecare are alta perceptie despre mirosul de "curat"
probabil ca tu il asociezi cu ceva fresh-fructat, de citrice...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Jlo - Glow? (ala cu sticla cu gat lung). Asta imi vine in cap cand ma gandesc la un parfum cu un miros "soapy".

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Cand vine vorba de "curat" imi vin, invariabil, in minte urmatoarele miresme:
http://www.fragrantica.com/perfume/Cerruti/Cerruti-1881-Blanc-333.html

si

http://www.fragrancex.com/products/_lid_L-am-pid_65974W-am-cid_Perfumeproducts.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Eu ma gandesc mai mult la sapun decatla parfum...sau la balsamul de rufe cu care isi spala hainele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

rory 76, te-ai mutat in NZ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Pe primul loc: D&G, Light Blue!!! -fresh.
Apoi ar mai fi:Channel, Mademoiselle!-delicat; Nina Ricci- Ricci- suav;
: Cum miroase parfumul de la Moschino- I love love ca as vrea sa mi-l iau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ponicid spune:

Moschino I love love este aproape identic cu Blue Light; Are niste "armonici" in spate florale care la Blue Light sunt citrice dar la prima vedere sunt identice (predominant lamaie si nu mai stiu ce). Cacharel Noa nu este, Coco madmoiselle nu este, Pret a porter nu este, Midsummer nu este,Ricci Ricci nu este, o sa ma uit la Cerruti si Jlo.

Multumesc mult!

Mergi la inceput