Parfum ce miroase a... curat
Raspunsuri - Pagina 2
ina.click spune:
Eu inclin sa cred ca e un produs de ingrijire a parului si nu un parfum.
Hai s-o luam pe rand
- Samponul isi pastreaza o aroma discreta dar nu cred ca sampon era
- Balsamul e mai puternic putin
- Eu pariez pe o spuma de par pt par ondulat; din cate stiu, printre cele mai folosite game (nu neaparat cele mai bune) sunt Pantene si Dove
27 +
EllaX spune:
Sau masca de par Elseve pentru par uscat si deteriorat (cea cu galben-porocaliu, cutie rotunda). O folosesc mai frecvent persoanele cu par ondulat, pentru ca lor li se usuca parul mai repede si se incurca. Eu am, miroase tare bine parul de la ea, a "curat". :)
lulu77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kj74 dolce gabbana blue light the best |
Confirm.
Si Clinique Happy.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
bazar umanitar
vladis spune:
eu folosesc acest www.dove.ro/ro_ro/ro_ro/flash_content.html" target="_blank"> spray de par pentru stralucire de la Dove care miroase innebunitor
edit; vaz ca nu merge linku', e vb de Spray Dove Color Care.
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
Si Mihaita are nevoie de voi!
Speranta si incredere pentru David
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
Elena_R spune:
Eu mi-am luat de curand spuma Dove pt par ondulat (sticla de culoare rosie) si fixativ din aceeasi gama si miros exact cum zici tu, fresh, a curat. Mi s-a parut si mie ca mirosul aduce cu un parfum ce l-am mirosit si alte data dar nu pot sa imi dau seama exact care.
ali spune:
Mi-ar place sa fie un parfum pentru casa cu miros...stiti hainele puse iarna pe terasa la inghetat si apoi aduse in casa pe calorifer.
Mirosul ala e preferatul meu pentru casa.
Ca parfum fresh zic si eu D&G- Light blue.Mi se pare parfumul ideal de vara.
ali
Mama fericita de Andrei
nikole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ponicid Mai fresh decat Light Blue este Green Tea de la Elisabeth Arden. Daniela, mamica de Ana-Maria http://community.webshots.com/user/PONICID |
Daaaa, Green Tea intr-adevar miroase a ...curat, acel miros simplu, suav, de ...sapun, imi insipra prospetime
anca81 spune:
Pe langa ce ati spus voi mai e Issey Miyake - L'eau D'Issey
Tot asa fresh, curat, vara ... inocenta, copilarie ... first kiss ...
Somebody stop me
Carla & mami