Fluturasi de martie-aprilie 2011 (98)
Raspunsuri - Pagina 9
alina06st spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ailed_dota cami si capsunile, dar de unde? mami de de 7 ani si ingeras si 25+cu 69/11 |
in sapt 21+ cu minune de vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
roxy_s spune:
eu am luat detergent de la Sano ca si asta am auzit ca este bun. oricum eu nu vreau s-o cocolosesc prea tare pe bebelina. primele 3 luni cred ca o sa-i spal hainutele cu el apoi gata, cu detergent normal.sunt atatea care spala cu normal de la inceput.
fetelor, hai ca m-ati bagat de tot in ceata.... adica tubuletul ala il montez la aspiratorul meu cu care aspir?
S-a intamplat minunea mult asteptata29+
miki1979 spune:
citat din mesajul lui roxy_s eu am luat detergent de la Sano ca si asta am auzit ca este bun. oricum eu nu vreau s-o cocolosesc prea tare pe bebelina. primele 3 luni cred ca o sa-i spal hainutele cu el apoi gata, cu detergent normal.sunt atatea care spala cu normal de la inceput. fetelor, hai ca m-ati bagat de tot in ceata.... adica tubuletul ala il montez la aspiratorul meu cu care aspir? S-a intamplat minunea mult asteptata29+ |
da, roxy..furtunasul are 2 capete-unul cu o pipeta asa in varf care vine la nasuc la bebe si un capat cu o palnie mai mare care vine in teava de la aspirator..si da, aspiratorul tau cu care aspiri
mami de Vlad 09.04.2009 si s29 cu
roxy_s spune:
miki hai ca asta n-am mai auzit-o eu imi imaginam ca se pune la aspiratorul ala de nasuc. deci clar sunt cu pluta, habar n-am nimic.
alina06 ca bine zici cu portocalele. o sa-mi curat si portocale si niste mandarine. oricum mi-a mai trecut de la halva ca am mai mancat si mancare. cred ca si atata dulce face rau si de aia.
simonacip spune:
citat din mesajul lui ailed_dota asa se pare cami, si la fel si migdalele, ovazul, scortisoara, brocoli, spanac , apa minerala si scortisoara... simo si eu cred ca au calorii pastele dar si halvaua are sa stii 574 /100 de gr , cam ca ciocolata... si carbohidrati cat o felie de paine...si grasimi... mami de de 7 ani si ingeras si 25+cu 69/11 |
Daaa, stiu, am tot cautat caloriile pe amalaj si nu le-am gasit, dar stiam ca e foarte calorica...
Simona, mami de baieti David, Matei si 29 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
roxy_s spune:
fetelor a trecut cumnatul pe la noi si ne-a adus soric ca au taiat azi porcul maine fac si niste fripturica de purcel mai ales ca tata ne-a adus muraturi azi si a iesit o varza murata...... am mancat si asa goala de buna ce este.
roxy_s spune:
simona eu am mancat la halva azi....dar crezi ca ma agit cu calorii si alte chestii? deloc, mai rau mi-as face.
de aia se pun pe voi , fetelor, ca va tot bateti capul cu ele
mandreeac sa-ti fie de bine orezul. cred ca a iesit super bun mai ales ca l-a facut mama
alina06st spune:
citat din mesajul lui roxy_s fetelor a trecut cumnatul pe la noi si ne-a adus soric ca au taiat azi porcul maine fac si niste fripturica de purcel mai ales ca tata ne-a adus muraturi azi si a iesit o varza murata...... am mancat si asa goala de buna ce este. S-a intamplat minunea mult asteptata29+ |
Si mie imi place soriciul!!! Dar sa fie moale. Si la fel de mult imi place friptura de porc proaspat taiat! Facuta pe gratarul de teflon! Yammmm!
A mai nascut o fata de la odiseea ianuarie-februarie
in sapt 21+ cu minune de vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!