Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (14)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Gabi condoleante.Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Si voua si mamei multa putere sa treceti peste aceste momente foarte dureroase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Gabitza, condoleante! Multa putere iti doresc si curaj sa ii spui lui Andrei!

Onixone, condoleante pentru matusa ta!

Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

La multi ani Monu!Multa sanatate, fericire si tot ceea ce-ti doresti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Gabitza - condoleante, Dumnezeu sa-l ierte!
Sa stii ca acu 2 sapt am trecut si noi prin asa ceva - a murit bunicuta mea draga si fetelor le-am spus ca buni s-a dus la DD si ca acu doarme intr-un pat special ... si au vrut sa o vada, nu le-a fost frica deloc. Le-am dus s-au uitat si atat.Sara a fost cea care a vrut f mult sa o vada. E greu dar eu zic ca e mai ok sa stie si chiar sa-l vada ...

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
"Preocupati de ce va fi copilul nostru MAINE, uitam ca el este cineva ASTAZI!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Gabitza, condoleante! Imi pare rau ca suferiti asa o pierdere grea! O sa-i fie greu mamei dupa ce pleaca toata lumea, la noi s-a lasat o liniste tare grea cand s-a golit casa. Daca nu vrea sa vina cateva zile la voi mergeti voi cat de des puteti, mai des decat inainte pana se acomodeaza putin cu singuratatea.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Hello,

Vad ca nu a mai intrat nimeni azi
Am tot zis sa o felicit pe Nelia si sa ii urez succes in continuare si sa isi gaseasca o slujba asa cum iasi doreste
Flori, nici tie nu ti-am raspuns mai demult, eu sunt mai abulica la scrisDa, ne-am mutat pe 1 noiembrie, e bine, inca nu am mobilat ca am ramas fara buget, am luat doar niste dulapurimaride haine si am adus de dincolo si am mai improvizat din mobila veche biblioteca si rafturi pt carti ca la noi astea ocuipa foarte mult spatiu, basca hartoagele lui Adi:)))
In rest totul bine, alerg mult prin casa acum ca e mare Din noiembrie am ramas si cu juma de slariu si lucrez de acasa, m-a cam lovit pe partea financiara dar a picat in perioada mutatului si sarbatorilor si am avut mai mult timp pentru casa si pentru gargarita.
Ies spre birou si pe unde mai am de rezolvat dar nu zilnic si acum abia simt o usurare, ce presiune era la job in ultima vreme iar la mine era acumulat f mult stres de anul trecut cu toata nebunia cu casa si altele si imi face bine programul asta.
Sa ies din iarna si mai vad ce fac.

Anca am citit ce faceti voi acolo, Patrick e un mic campion la multe activitati. De colegi d-astia cu comportamente ciudate ne ferim si noi ca la varsta asta baga repede in cap prostioare. Eu am observat totusi la Teodora ca se face ca nu aude cuvintele urate si nu vrea sa pronunte nimic, chiar daca imi povesteste de vreun copil ca a spua ceva. Intr-o zi cu greu mi-a spus cu cuvant pe care l-a spus nu stiu cine si pana la urma mi-a spus la ureche: "naina" :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Clara-ce frumos ai crescut-o! Mi se pare nemaipomenit ca nu vrea sa repete cuvinte urate. Maya repeta tot ce aude si cuvinte si comportament.Mai nou isi pune mainile la urechi cand o cert, ceea ce nu-mi place deloc.
Sa stapaniti sanatosi casa cea noua! Este casa sau apartament? In ce zona?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Clara, ... Gargaritza ta e o fetita delicata, matura si deosebita.

Mai stie cineva cum e Maya (Florentina)? Au iesit din spital?
Speram sa intre mami cu vesti bune .

Olga, gata v-ati pregatit de snow storm ???? Eu maine lucrez de acasa 1/2 zi, iar cealalta jumatate mi-o iau libera ... in cazul in care nu inchid oficial office-ul. E destul de groasa ... si bate-un vant. Nu stiu cum se face ca iarna asta de cate ori am avut snow storm ... am lopatat la greu, barbatu fiind in business trip :)
Ma ajuta Patrick dragul de el.

Chestia cu repetatul prostioarelor, copiatul de comportament, eu cred ca nu tine atat de mult de cum ti-ai crescut copilul, cat de aluatul , personalitatea lor ... unii cauta sa fie in trouble si se cred cool daca copiaza pe altii ... pana se vor lamuri pe pielea lor ca nu e bine ... alti copilasi stau deoparte si nu se baga, nu copiaza ceea ce e rau de la bun inceput. Unii sunt mai influentabili, altii ba. Nu cred ca un parinte care tine sa-si educe copilul, nu i-a spus / explicat ca nu e bine, nu e frumos ... la unii tine, ... la altii ... pana nu se frig singuri ...
Asa ca nu e cazul sa te invinovatesti de cum ai crescut-o pe Maya, si comportamentul ei de acum ... Plus ca la daycare mediul e mult la controlat, sunt mai micuti ... prostioare mai putine ... acum au crescut, cu mersul la scoala ... trebuie sa lucram mai mult cu ei sa inteleaga si sa invete ce e bine de luat in seama si ce nu ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Monu, Ioana, cu intarziere, dar cu mult drag, va urez la multi ani cu sanatate si fericire!

Au fost niste zile grele, a trecut... groaznic de frig ne-a fost ieri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns robotzica cucului spune:

Gabitza, si hugs!

La multi ani, Ioana! La multi ani, Monu!

NewMami, grea iarna anul asta, I can't agree more. La noi bate acum un vant scary si ninge cu ice pellets. Lambton College tocmai ce a afisat pe site ca a cancelat toate clasele de azi, miercuri. Poate se inchide si office-ul tau.

Eu am avut o experienta de-a dreptul infricosatoare pe highway 7 acum vreo 3 saptamani, cand in zona, foarte localizat, era viscol. N-am patit nimic - nici eu, nici masina - dar pentru un numar de secunde (multe cred) am pierdut realmente controlul. Chiar nu stiu cum m-am redresat si n-am iesit in decor. Norocul cel mai mare a fost ca nu era nimeni chiar aproape si am avut loc de piruetat. Cred ca am calcat pe suprafete cu frecare diferita, gheata pe dreapta si morman de zapada pe stanga, si am derapat spre stanga. Am mai derapat eu la viata mea, dar ca acum... Cred ca mi-am mancat norocul pe cativa ani scapand intacta.

Rezultatul e ca m-am hotarat sa fac commuting cu trenul, pana la sfarsitul lui martie. Mi-am lasat masina in gara la Sarnia, si nu mai merg decat prin oras. O aduc acasa la primavara . Neplacut cu trenul este ca trebuie sa plec cu o seara inainte, si sa dorm acolo. Dar decat sa pier pe highway...

Asa ca: NewMami, eu sunt la Sarnia lunea si vinerea. Am ore compacte (m-am milogit indelung la inceputul semestrului pentru asta). Din doua in doua saptamani vinerea incep la 12:30. Poti sa-ti iei pauza de early lunch (sau brunch) vinerea asta sau asta + 2*k, unde k = 1, 2,... ? Eu termin in toate zilele la 4:30, si astept trenul pana la 7, dar cred ca tu esti busy dupa-mesele. Anyway, please let me know.

Mai aveam de zis, dar se face ora de impachetat.

V-am pupat.

Mergi la inceput