Aspirante si Gravi Nou-Venite (103)
Raspunsuri - Pagina 13
trutzi spune:
Sper ca la tine sa vina soarele luna asta, ca eu am dat-o in bara
Nu uita sa ma tragi dupa tine la odisee dupa tine cat mai curand
Citat: |
citat din mesajul lui polo Trutzi, va veni el si soarele pe strada noastra http://community.webshots.com/user/diove bb meu e ingeras |
Cu ajutorul lui Dumnezeu anul acesta
trutzi spune:
lia Mai ai putin si te duci la doc. Asa e ea de ocupata sau ai vrut tu sa iti faci programare mai tarziu. Parca tin minte ca ziceai de anul trecut ca vrei sa te duci la ea.
Arianna11 spune:
Salutare fetele,
Trutzi
E tare frig afara si aici,stam cuminti in casa la caldurica si ne jucam cu mami in oglinda..e fascinata de oglinda si de aparatul foto pe care-l priveste drept in ochi
DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA
trutzi spune:
O sa ajunga mare vedeta daca ii place aparatul foto de mica
Unde esti in tara sau in Italia?
citat din mesajul lui Arianna11 Salutare fetele, Trutzi E tare frig afara si aici,stam cuminti in casa la caldurica si ne jucam cu mami in oglinda..e fascinata de oglinda si de aparatul foto pe care-l priveste drept in ochi DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010 POZE ALESIA CUM S-A NASCUT ALESIA |
Arianna11 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui trutzi O sa ajunga mare vedeta daca ii place aparatul foto de mica Unde esti in tara sau in Italia?
Cu ajutorul lui Dumnezeu anul acesta |
Sunt in Italia.....da ,asa zic si eu,o facem vedeta
POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA
babiela spune:
salutare feteleeeee!
ariana am vazut un zambet superb! sa-ti traiasca si multe lunite inainte!
polo merci de urari!
am fost si noi ieri la control, avem 70 de cm si 6900gr., un lungan cam slabut zic eu, dar d-na dr. zice ca arata bine si e sanatos si asta e cel mai important, deja mancam carnita si de azi bagam si ousor.
mvb asteptam vesti de la voi si pozeeeee, la fel si de la lorrin
lia, cora, trutzi, polo va pupacim si DD sa va ajute sa va indepliniti visul
trutzi spune:
Deja mancati carnita pai e baiat mare.
Nu ma pricep daca e slabut sau nu dar, mai bine mai slabut decat mai garsut. Cunosc o mamica care o tine pe fetita ei la regim Din pacate e muuult prea grasuta desi a alaptat-o exclusiv la san in primele 3 luni. Daca tin bine mine avea la 3 luni peste 6000gr sau mai exact cat ar fi trebuit sa aibe la 6-7 luni.
citat din mesajul lui babiela salutare feteleeeee! ariana am vazut un zambet superb! sa-ti traiasca si multe lunite inainte! polo merci de urari! am fost si noi ieri la control, avem 70 de cm si 6900gr., un lungan cam slabut zic eu, dar d-na dr. zice ca arata bine si e sanatos si asta e cel mai important, deja mancam carnita si de azi bagam si ousor. mvb asteptam vesti de la voi si pozeeeee, la fel si de la lorrin lia, cora, trutzi, polo va pupacim si DD sa va ajute sa va indepliniti visul -------------------------------------------------------- mamica de ingeras in ceruri Cristina-Maria (4-12.02.08) si multumim DD pt Tudor Stefan(12.08.2010) ---------------------------------------------------------- NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR ---------------------------------------------- tudorasul nostru |
trutzi spune:
Cat mai stai in concediu? Poti sa stai 2 ani sau 1 mai nou , ca la noi?
citat din mesajul lui Arianna11 Sunt in Italia.....da ,asa zic si eu,o facem vedeta DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010 POZE ALESIA CUM S-A NASCUT ALESIA |
Arianna11 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui trutzi Cat mai stai in concediu? Poti sa stai 2 ani sau 1 mai nou , ca la noi?
Cu ajutorul lui Dumnezeu anul acesta |
Aici concediul e de 5 luni..deja am terminat concediul de drept ,acum sunt in prelungire,platit 30%pt 6 luni,deci pana in august,cand va tr sa ma intorc la munca
POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA
Lia73 spune:
truzti yo am vrut sa-mi fac prog mai tarziu
oricum mi-a zis asistenta ca pe 9 feb incepe munca
cel putin mie asha mi-a rasp la mail
si am vrut s atreaca o perioada de la pierederea sarcinii
nu am idee dc nu mi s-au vindecat locurile unde am avut branulele
de pe 13 noiembrie pana acum
pozulici
www.fertilityfriend.com/ttc/calendar_module.php?d=2011-01-21" target="_blank">TB
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR