sirop muguri de pin si propolis

sirop muguri de pin si propolis | Autor: clarmai

Link direct la acest mesaj

Buna ziua as avea si eu o nelamurire,doctora mi-a recomandat pentru asta mica sirop de muguri de pin si propolis pana acum nu i-am mai dat are 2 ani si 4 luni va rog mult sa-mi spuneti daca ati dat daca e bun si cate zile trebuie si cantitatea,doctora a zis ca o lingurita doua pe zi,dar nu mi-a zis cate zile,si vreau sa stiu daca la voi a dat rezultate,ea mai tuseste odata de doua ori seara de obicei si cand si cand noaptea,eu am o raceala de 1 luna de zile care numai imi trece,am luat tot ce mi-a recomandat dr.,plus ceaiuri de ceapa de nuci bai cu apa firbinte la picioare cu sare,frectii,nici nu mai stiu ce sa fac,se pare ca de la mine a luat raceala am ferit-o cat am putut dar degeaba,va rog mult sa-mi spuneti ce sa fac si daca la voi a dat rezultate acest sirop,va pup si astept raspunsuri.Este de la elidor daca conteaza.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

clarmai, siropul ii poti da linistita, 2 lingurite pe zi.Siropul este extraordinar de bun, depinde de copil in cat timp isi face efectul, dar ii poti da linistita macar 5 zile.Este natural, nu are ce sa pateasca.

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Eu i-am dat Ericai pt tuse vreo 7 zile, dar a fost apa de ploaie. La nepot a dat rezultate. Rau nu are ce sa-i faca.

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clarmai spune:

va multumesc mult pt raspunsuri si daca nu ne mai auzim sarbatori fericite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Acest sirop se da pe perioade lungi ca sa aiba efect. Eu le dau sirop din muguri de brad (fara propolis) de o luna jumate, fara intrerupere. Inclusiv Maria ia si ea are 1 an si 3 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maminuta spune:

Fetelor,am si eu o intrebare:de unde va procurati siropul de brad?
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Si eu ii dau din sept. Am luat de la plafar.
Sanatate!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput