Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(11)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

Stefania
mamica greu incercata!

--------------------------------------------
Marina16+ & ANA SOFIA 05.08.08
--------------------------------------------
Mami Marina's blog
Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inna_33 spune:

Of, Stefania, imi pare f rau! Mult curaj, sunt alaturi de tine!

Sylvie, eu am facut si DD si TT la Sante, in Galati. DD la 12 saptamani si TT la 17 saptamani.Eu am auzit ca aceasta clinica interpreteaza corect analizele, acum fiecare cum crede, daca esti mai linistita, incearca la Bucuresti.De exemplu eu morfofetala de trim 2 o fac la Iasi, nu aici in Galati.

Azi am fost la dr, pt ca nu mai aveam rabdare pana la morfologia de trim II. Mi-a vazut sexul bebelusului...vom avea un baietzel!

Ma gandesc mereu la Stefania, careia i-a lipsit un pic de noroc in sarcina asta!Dumnezeu sa fie langa tine si sa te intareasca!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Stefania, imi pare tare, tare rau! Dumnezeu sa va intareasca si sa va dea curaj sa treceti peste aceasta incercare grea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floretronela spune:

Nu am mai intrat din lipsa de timp si ptr ca nu am mai avut noutati despre noi, dar am citit in fiecare zi cu sufletul la gura sa aflu vesti despre Stefania.
Am sperat pana in ultima clipa sa primeasca vesti bune. Imi pare atat de rau...
Stefania nu stiu ce sa iti spun..atat doar ca imi pare rau si ma rog sa va intareasca Bunul Dumnezeu.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floretronela spune:

Astazi mergem la nenea dr sa ne intalnim cu minunea mica. O sa revenim cu detalii.

Carmen 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns STEFYY spune:

vreau si eu in listuta voastra daca se poate um 03.08.2010,dpn 10.05.2011

+18
mami Stefanut(1 an si 4 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvy1981 spune:

anna_i iti doresc tot binele din lume o sa vorbesc si cu dr sa vad daca pot trece direct la amniocenteza ca si tine m-a luat valul si te-am intrebat si de tt desi citisem ca nu l-ai facut.
nu prea am dormit m-am gandit la stefania la bebe
fetelor cum vrea dumnezeu.
incerc sa ma imbarbatez singura
o zi cat mai buna va doresc
o burticica de 13+ cu bebe lily

Mergi la inceput

imi pare foarte rau Stefania,dar cuvintele sunt de prisos,am urmarit in fiecare zi forumul cu speranta ca voi auzi vesti bune,sa dee d-zeu sa treci cu bine de asta

+18

Mergi la inceput

Mariana 1609 fetita ta e cu un an mai mare decat baiatul meu 05.08.2009

+18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miris_ spune:

stefania, imi pare foarte rau. e bine doar pt tine/voi, ca ati vrut sa fiti 100% siguri ca este diagnosticul corect, si ati facut tot ce era posibil pt a afla.
sa dea dumnezeu sa treceti peste asta, si sa ne dai, peste relativ putin timp, vesti bune despre voi.

Mamica de baiat mare si mormoloaca de 16+

Mergi la inceput