Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(11)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Inna_33 spune:

Dia_hubby, multumesc!
Valentina, eu am avut hemoroizi toata viata si constipata... la fel! Acum este si mai naspa cu constipatia...in fiecare dimineata mananc cereale integrale cu fructe uscate, beau lapte si lichide destule..dar degeaba! Problema este ca eu m-am dat cu Ultraproct(unguent) de vreo doua ori in sarcina . Uite ca am uitat sa-l intreb pe dr. daca am voie..m-am gandit ca este unguent, nu supozitor...sper sa nu fie vreo problema acum!
Mi-amintesc ca o colega s-a dat cu ultraproct cand a fost insarcinata.
Sylvie si eu am incredere in analizele facute la Sante. Mie nu mi s-a intamplat ca analizele sa nu fie sosite dupa ce am sunat anterior. Dar, probabil pt. ca nu m-am grabit. Am asteptat termenul dat de la receptie. Dupa ce le-am ridicat am vazut ca de fapt erau gata mai repede! Ce nu-mi place este faptul ca trebuie sa vin de la 7 dimineata ca sa fiu printre primele persoane careia i se face analiza pt. ca intarzii la serviciu.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns STEFYY spune:

tzuna- o sa nasc la Bacau unde am nascut si prima oara si cu acelasi doctor

+19
mami Stefanut(1 an si 4 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Buna ziua fetelor.....este o zi cu soare la noi, foarte frumoasa dar friguroasa.
Eu maine ma duc la doctor sa fac ecografie cu masuratorile pentru triplu test, sper sa ne spuna si ce este bebe, abia astept sa il vad si sa imi spuna ca totul este bine, pana nu il simt ca misca nu ma pot relaxa deloc, abia astept sa il simt sa stau si eu putin mai linistita.
Tin pumnii stransi fetelor care urmeaza saptamana viitoare sa faca amniocenteza, Bunul Dumnezeu sa fie alaturi de voi si sa va protejez si sa veniti cu bvesti bune. Doamne Ajuta!
Eu n u am probleme cu constipatia, tin mine ca am avut probleme in adolescenta pana pe la 24 de ani, pe urma a inceput sa se regleze, stiu ca beam ceai de scrusin ca sa pot iesii la 2-3 zile, aum in sarcina beau dimineatza cate un ceai cu miere de albine, sau iau dimineatza o lingurita de miere de salcam si nu am probleme.Incercati si voi asa poate se regleaza.
Fetele care sunt din Galati Inna si Silvy le intreb , voi unde nasteti? la spitalul Judetean saul la Maternitate?
Stefania sunt cu gandul alaturi de tine, sanatate multa iti doresc si Dumnezeu sa te ajute sa poti merge mai departe, te imbratisez cu mult drag.
O zi buna tuturor....pupici

mica noastra minune 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mindelly spune:

Ce bine e aici la voi fetelor, va citesc si ma simt inteleasa :D
Eu sunt bine, 19s, sarcina a fost usoara pana acum, pe 21 avem programare la ecografie si abia astept sa mi se spuna ca totul este ok si bineinteles...sexul :D
La nume ma tot gandesc... Problema la noi e ca avem nevoie de nume care sa sune frumos si in romana, si in engleza si in franceza... of...:) Asa ca cine are idei, chiar va rog...
Il simt cum se misca de la 16 s, chiar daca este prima sarcina. Si in fiecare zi astept seara sa ma bag in pat si sa stau cu mana pe burtica, sa ma salute bebe mic :D
Am vazut ca voi toate dati tot felul de teste, amnio, triplu test etc. Aici in Canada nu ne trimit la asa ceva, decat la o singura ecografie si ceva teste de sange...asta daca totul e ok. curios lucru... parca as vrea si eu sa dau tot felul de teste si sa ma asigur ca totul e OK 100%...
Am vrut parerea voastra referitor la urmatoarele: am o prietena care a aflat ca e insarcinata. UM: 5.nov. In saptamana 13-19 nov a fost cu baietelul ei de 3 ani la radiografie pulmonara, si a stat langa el ca sa nu se miste...2 radiografii, nu una... :( Medicul a intrebat-o daca nu este insarcina si cum nu stia si nici nu planifica...a zis nu. Ce credeti, ce influenta negativa ar avea si care ar fi riscurile? Pe net parerile sunt impartite...
Aveti grija de voi, va pup si Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floretronela spune:

Buna fetele!
Mindelly nu cred ca e afectata sarcina, eu zic ca era prea devreme. E parerea mea dar cel mai sigur sa intrebe un medic.
Pupici la toata lumea!

Carmen 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inna_33 spune:

Buna seara, fetelor!

Luiza, eu voi naste la Judetean. Acolo cred ca veti naste si tu, si Silvy, pt. ca si dr. vostri tot in Judetean presteaza... Eu voiam sa va intreb daca va ganditi sa va luati rezerva sau veti sta in salon si cu alte mamici.

Mindelly mie imi place f. mult numele Marc, sau Mark varianta engleza. O prietena romanca stabilita in strainatate si-a botezat baiatul Nicholas. Si Edward este frumos...

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

MINDELLY- imi pare rau pentru prietena ta. Am patit ceva asemanator in aprilie cu gaza mea adica a cazut s-a lovit rau la cap si trebuit sa-i facem radiografie si CT. E lesne de inteles c aun copil de 3 ani nu sta la asa ceva fara mami. Eu nu eram insarcinata atunci dar ma gandeam ca ar fi totusi ceva sanse ... de fapt m-am gandit dupa ca atunci in socul loviturii ei nu m-am mai analizat pe mine. A doua zi am sunat emdicul sa-i spun ca am stat cu ea ca daca as fi insarcinata as avea cam 3 saptamani.... mi s-a spus, nu stiu cat e de adevarat ca la varsta aceea mica a sarcinii e ceva de genul totul sau nimic in sesnul ca ori pierzi sarcina (eventual nici nu stii ca ai fost insarcinata) ori copilul e bine si nu va fi deloc afectat. Ka mine nu a fost cazul ca am ramas insarcinata abia la inceputul lui septembrie. Sper ca totul sa fie in regula si pentru dna respectiva. Pe net oricum mai gasesti cazuri ca gravidute care au facut chiar ele radiografii fara a sti de sarcina si totul a fost bine. Cunosc si personal cazul unei dna care a facut 5 radiografii la stomatologie si era insarcinata in 2 luni (nu stia atunci). Copilul e f bine, mare si voinic, are 6 ani.

Pe mine m-a durut un san aseara. e exact durerea de la canalele infundate cu lapte cine stie despre ce e vb. Azi nu mai am nimic. Ar tb sa ma ingrijorez?

Mie imi creste burta f repede si se observa mult prea bine. Incep sa ma intreb dc e in regula caci se vede mai bine decat la prima sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Mindelly,eu am facut trei radiografii dentare in septembrie,eram insarcinata,dar nu stiam.Insa am fost protejata cu sortul respectiv,iar ginecologul a zis ca nu-i nicio problema,pentru ca asta a fost primul lucru pe care l-am intrebat cand am aflat ca sunt insarcinata.

16+

My baby

Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mindelly spune:

Multumesc pentru opiniile voastre. Ma gandesc ca daca are toxicoza sarcina se dezvolta si respectiv sper ca totul este OK. Cred ca dupa sarbatori face o ecografie si atunci va sta mai linistita.

Merci Inna pentru sugestiile legate de nume.

De vreo saptamana ma gandesc daca ar fi vreo legatura intre forma burtii (la termen sub 20s) si sexul copilului. Se zice in popor ca daca burtica e mai ascutita e baiat. Se mai zice ca ar fi o legatura intre greturile din prima perioada si sexul copilului, cica daca le ai e fetita si daca nu - e baiat. Desi am vazut cazuri si cazuri care confirma sau infirma aceste teorii, ma gandesc daca ar exita vreo legatura... Voi ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

tzuna si la mine se vede burta foarte bine,tu cate saptamani ai?

16+

My baby

Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.

Mergi la inceput