Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(11)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

STEFANIA- speram din toata inima ca rezultatul sa fie altul. iti tin pumnii insa ca situatia asta sa se termine cat mai ok pentru voi. La Filantropia gasesti medici draguti: dr. Hamid, Dr. Varlas (el e f sufletist si bland) dar nu stiu dc il gasesti oricand, dr. Crisan (e o dr fff buna dar are si toane), dr. Paris, directorul .... chiar am vazut f multi dr. ok acolo. De ex ultima data m-a impresionat o dr de la neonatologie. E f tanara, nici nu stiu cum o cheama dar avea in acea dimineata cand am fost eu la eco un bebelus cu ceva probleme si a solicitat o ambulanta de la marie Curie. Aia au trimis ambulanta numai cu sofer si asistenta. Si dr asta a refuzat sa le dea copilul. A semnat pe fisa ca prefera sa-l tina ea sub observatie in incubator decat sa li-l dea lor fara un medic care sa-l supravegheze pe drum. Mi s-a parut f hotarata si a luat o decizie f buna pt micut.

Eu tocmai am fost 40 minute afara cu gaza mica sa profite de zapada. Ninge asa frumos si nici nu e prea frig....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Anna si Miris, succes saptamana viitoare la amniocenteza, sa veniti amandoua cu rezultate bune!

Floretronela, ma bucur ca baietelul este ok la eco!Pupici la amandoi!
Prettysunshine, te mai doare asa tare burtca?

Pup toate burticile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miris_ spune:

buna, fetele!
multumesc tuturor pt sustinere.
mi s-a parut interesant articolul acesta http://www.desprecopii.com/info.asp?id=257 legat de medicamente/plante interzise, sau cele care pot fi luate in sarcina, fara efecte asupra sarcinii.

Mamica de baiat mare si mormoloaca Iris-Alexandra de 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Miris, frumoase nume ai ales pt fetita!
Sotul meu a visat anul trecut ca o sa avem o fetita si o sa o cheme Ana Maria. Asa ca el era convins si dupa primele 2 FIVuri nereusite, cand eu eram asa de deprimata, ca vom avea pana la urma o fetita. Sunt curiosa ce o sa fie...
Soacra mea s-a chinuit si ea ani buni sa faca un bebe si nu venea. Intr-o seara a visat o doamna imbracata intr-o roba alba, care probabil era Fecioara Maria, si i-a spus ca o sa aiba un baiat pe care o sa-l cheme Adrian. Peste o luna a aflat ca este gravida si a nascut cu o zi inainte de Sf.Andrei un baiat...Adrian!
M-am lungit un pic cu povestea mea, ceea ce vreau sa spun este ca se intampla si minuni, trebuie sa ai intotdeauna rabdare si credinta!
Pupici la toate gravidutele noastre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Buna ziua fetelor....Miris foarte interesant articolul, multumim
Adria noi am asteptat bebele 6 ani, in timpul asta ne-am tot gandit ce nume ii vom pune, daca e fata Enya Maria, daca e baiat David Stefan....dar acum cateva zile cumnata mea a facut sfestanie in casa si au venit 2 preoti de la o manastire de la Gura Humorului care vin in fiecare an la ei acasa, unul dintre preoti este si clarvazator, cumnatei mele i-a spus foarte multe lucruri care au fost adevarate si care s-au indeplinit...si mie mi-a spus ca voi avea baiat si sa ii pun numele Matei...asa ca daca luni la ecograf se va confirma ca este baiat asa se va numii Matei.

mica noastra minune 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

In primul rand pentru Stefania dulce sa treaca cu bine peste aceasta grea incercare.

Fetelor care fac saptamana viitoare amnio le tin pumnii sa treaca usor peste procedura si sa aiba rezultate frumoase.

Felicitari pentru samburel

Prettysunshine cum te simti?

Adria frumoasa povestea sotului tau.

Luiza77 chiar sunt si eu curioasa ce va fi bebicul tau.

Eu o simt tot mai tare pe "Ghighirica" ( asa o alinta pe bebica baietelul meu Matia). Deja simt in palma loviturile daca tin mainile pe burta si mi-e tot mai drag de ea.

O zi minunata.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mushil spune:

Buna, fetele,

Ce mai faceti? Eu am avut niste dureri de cap si stari de ameteala nasoale, dar au trecut. Nu stiu de la ce.
Stefania, sun si eu alaturi de tine cu gandul , cuvintele sunt de prisos.
Luiza si Adria asteptam sa ne ziceti dc s-au adeverit prezicerile, sunt chiar curioasa, mai ales la Luiza. Mie mama mi-a zis cand eram insarcinata cu Darius ca e baiat ca asa i-a dat cineva in cafea, coincidenta sau nu asa a fost.
Cum stati cu pregatirile de sarbatori, mie imi e o lene sa fac curat.

Darius Matei ( 24.07.2009 )
17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Hei fetelor vad ca astazi nu prea este activitate, va inchipuiti ca si noi abia asteptam sa vedem ce este, eu oricum am spus ca de cand am ramas insarcinata cred ca am baietel, acum o sa vedem....a si apropo nu stiam ce semnificatie are numele Matei si abia acum am descoperit, inseamna "omul trimis de Dumnezeu" sau " dar de la Dumnezeu", i-am povestit parintelui ca ne-am chinuit 6 ani sa avem un bebe si cand nu ne mai asteptam s-a intamplat minunea, cred ca de asta ne-a sfatuit sa ii punem numele Matei, si asa o sa ramana daca se confirma ca vom avea un baietel.

mica noastra minune 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

hei

ce fain ca avem zapada
vor fi sarbatorile mai frumoase

eu mi-am facut o lista cu nume de fete si de baieti dar inca nu incep procesul de convigere mai vedem peste o luna cand facem eco si aflam sigur ce e

--------------------------------------------
Marina16+ & ANA SOFIA 05.08.08
--------------------------------------------
Mami Marina's blog
Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floretronela spune:

Buna burtici!
Cam slabuta activitatea! Noi deja ne-am hotarat la nume : Serban Mihai. Asa se va numi baietelul nostru.

Carmen 19+

Mergi la inceput