Pufi iubiti ian-feb 2010 (181) LMA Luca Alexandru!
Raspunsuri - Pagina 17
ioana_fota spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ale1212xa neatzaaa eu nu am dormit azi noapte, Dragos a marait/plans/urlat/frichinit toata noaptea, era obosit ca peste zi nu a dormit deloc si din cauza de nas infundat cu adormea si se intoarcea pe burta nu mai putea respira cum trebuie, se trezea si urla..am tinut-o asa toata noaptea, iar cand dormea gemea in somn....deci sunt terminata...a facut si oleca e febra aseara...oricum cred ca o sa am o zi creata rau de tot ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric |
Sanatate multa
de Maria Alexandra 26.03.2010
Ingerii zboara pentru ca o iau usor
Astept cu drag si
tomaca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ale1212xa
SUBSCRIU ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric |
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un asteptand pe
tomaca spune:
citat din mesajul lui ale1212xa neatzaaa eu nu am dormit azi noapte, Dragos a marait/plans/urlat/frichinit toata noaptea, era obosit ca peste zi nu a dormit deloc si din cauza de nas infundat cu adormea si se intoarcea pe burta nu mai putea respira cum trebuie, se trezea si urla..am tinut-o asa toata noaptea, iar cand dormea gemea in somn....deci sunt terminata...a facut si oleca e febra aseara...oricum cred ca o sa am o zi creata rau de tot ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric |
Sanatate multa!
varsta lui Tudor
ayanna_xem spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui blue_flower
Cam nasol as a...pe NV. Sper ca esti platita pt prestatiile astea ad-hoc. Si ...sper ca bunica poate sa stea cu zgubi. :) Asa cum noi depindem de bunici, mai ales de bunicu...ca nu putem pleca de acasa noi doi daca bunicu nu poate sa isi ia concediu si sa vina sa stea cu mama, care mama nu conduce si nu o pot lasa singura acasa cu bebe.....deh...lantul slabiciunilor. de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
Ei, is platita pe dreaq ...suntem unitate bugetara, nu pot sa zic nici 'carc' pentru ca tin la postul meu, ca is in pline restructurari aia si nu-mi permit sa supar pe nimeni...ca in ziua de azi nu mai esti sigur pe nik frate. Cand am plecat de la servici stabilisem ca ma intorc dupa 6 luni si sa nu mai angajeze pe nimeni in loc, apoi am prelungit la 1 an...au strambat din nas. Nici nu le-am zis clar ca am de gand sa stau doi ani, dar le-am dat de inteles...totusi intr-o zi sefa a intrebat-o pe o colega cat mai am de gand sa stau ca ea are nevoie de om acolo...am o echipa in subordine care acum a cam ramas cu ochii-n soare si face fiecare ce-l taie capul, ca asa e la noi, daca nu e cineva sa te traga de mana si sa te organizeze umbli nauc...Pe o parte ii inteleg...dar na, cand n-aveam copil imi era usor sa fac planuri ce si cum, ziceam ca ma intorc la servici musai ca nu rezist acasa ....vax! am uitat tot ce-am zis...e fix pe dos!!!!!
Acum stau cu vopseaua-n cap...ca am intrat in priza sa ma si aranjez putin, la coafor n-am cum sa ajung asa ca improvizez si eu ce pot...am si papica fetei pe foc, tre' sa-i las mancare fetei pt toata ziua...maica-mea ii da sa manance, dar nu stie ce sa-i gateasca....faca ca pentru noi, cu sare, cu toate alea...nu pricepe si pace ca pt bebi sta altfel treaba...
Nu mai zic de lantul slabiciunilor, ca dau programul peste cap la o groaza de lume...maica-mea, taica-meu....aveau si ei planuri, cu taiatul porkului, chestii trestii.....dar na, tre'sa-mi sufle in bors ziele astea musai ca altfel n-am cum s-o scot la capat...
Nu mai zic cat de nepregatita ma simt......engleza mea e varza, dupa atatea luni de 'gangureasca'...plus ca nu-s la curent cu toate noutatile si cu organizarea pt venirea lor si cu tot...m-au luat ca din oala! Asta e...urati-mi bafta, ca am nevoie!!!
_
Iarta
Iubeste
Zambeste
Exprima-te
Relaxeaza-te
Ajuta un batran
Accepta un compliment
Asculta-ti prietenii
Reia un proiect abandonat
Fii mai intelegator cu tine si cu altii
Uita-te la albumul cu fotografii
Aprinde o lumanare. Asculta tacerea
Spune-le celor dragi cat de mult ii iubesti
Imagineaza-ti ca azi nu ai nici o grija
Joaca-te cu un copil. Citeste o carte buna
Alege-ti o stea de pe cer. Fii copil inca o data
Suna-ti prietenul cu care nu ai vorbit de mult
Da-ti voie sa mai si gresesti. Lasa-i pe altii sa te ajute
Renunta la ceea ce nu-ti place. Indeplineste-ti promisiunile
Inchide-ti ochii si imagineaza-ti ca esti fericit
Priveste atent o floare. Cumpara-ti ceva ce iti doresti de mult
Spera ca ceea ce iti doresti se va indeplini. Ajuta-I pe altii
Respira profund
Fa-ti un cadou
Iubeste!
_
Mami de strumfita zgubilitica
simplicity spune:
Ioana,am intrebat la farmacie de acel medicament,dar lor nu le e cunoscut(sub acea denumire),mi-au cerut mai multe informatii(gen e cu prescriptie,pt ce e,cum arata),ma gandesc ca ai putea sa imi spui ce subtanta activa contine acel medicament si pt ce e (ca poate il au sub alta denumire),bineinteles daca doresti(si pe PM cum iti e mai usor)
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Dreams come true; without that possibility, nature would not incite us to have them"
myky791 spune:
va poftesc la o felie de tort http://1.bp.blogspot.com/_p7QzKY0VNN4/SCUNGbXUekI/AAAAAAAAA44/9bNP3J9vB7M/s1600-h/DSC02174.JPG
_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
tomaca spune:
citat din mesajul lui ioana_fota Legat de ceai alexandra nu vrea neam nici indulcit nici neindulcit ,ieri i-am dat niste compotel a luat o gura si la scuipat de zici ce e aia apa nu serveste deloc e otravanu mai stiu ce sa ma fac cu ea sg lichide sunt LP si supa pe care o papa cu lingurita.Vroiam sa va intreb daca da cineva cascaval si branza topita la pufuleti si daca "DA" de care si cam cat si de la ce varsta. Ea daca a fost mucioasa mai bine de o sapt a papat doar LP de ieri vad ca papa iar bine a papat supica,branzica cu mamaliga si putina smantana. de Maria Alexandra 26.03.2010 Ingerii zboara pentru ca o iau usor Astept cu drag si |
Eu am vazut odata pe la emisiunile acelea cu nutritionisti, ca branza topita este extrem de nociva; contine o substanta care la copii poate duce la nedezvoltarea creierului (cam asa ceva, nu stiu termenii exacti si nici daca doctorul acela are dreptate).
varsta lui Tudor
myky791 spune:
ayanna bafta multa
sunt sgura ca ai sa te descurci ok
ale1212xa multa sanatate
_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
simplicity spune:
La multe lunite Catalin
Frumos tort,Myky
Ayanna,mult succes si sper ca zgubi sa fie cumintica si tu cat mai putin stresata
O zi buna la toata lumea
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Dreams come true; without that possibility, nature would not incite us to have them"
tomaca spune:
citat din mesajul lui dastefa azi can am venit de l;a gradi in autobuz au cantat cred vreo 10 min niste colindatori da fain de tot,cred ca eraula teologie. cantare de aia pe voci de te trecea un curent pe sira spinarii nici discutiile despre ce p[regatim/cumparam,nici podoabele de prin magazin nu m-au facut pana sa-i aud pe colindatorii astia sa simt ca vine Craciunul iar Daria ingana si ea iar dupa ce au coborat m-a bocit o gramada ca vrea si ea sa mearga cu colindatorii cu greu am consolat-o si am reusit sa-i abat atentia Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010 cresc fetele povestea Mirunei |
tare emotionant !
varsta lui Tudor