Pufi iubiti ian-feb 2010 (181) LMA Luca Alexandru!
Raspunsuri - Pagina 18
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ayanna_xem Ei, is platita pe dreaq ...suntem unitate bugetara, nu pot sa zic nici 'carc' pentru ca tin la postul meu, ca is in pline restructurari aia si nu-mi permit sa supar pe nimeni...ca in ziua de azi nu mai esti sigur pe nik frate. Cand am plecat de la servici stabilisem ca ma intorc dupa 6 luni si sa nu mai angajeze pe nimeni in loc, apoi am prelungit la 1 an...au strambat din nas. Nici nu le-am zis clar ca am de gand sa stau doi ani, dar le-am dat de inteles...totusi intr-o zi sefa a intrebat-o pe o colega cat mai am de gand sa stau ca ea are nevoie de om acolo...am o echipa in subordine care acum a cam ramas cu ochii-n soare si face fiecare ce-l taie capul, ca asa e la noi, daca nu e cineva sa te traga de mana si sa te organizeze umbli nauc...Pe o parte ii inteleg...dar na, cand n-aveam copil imi era usor sa fac planuri ce si cum, ziceam ca ma intorc la servici musai ca nu rezist acasa ....vax! am uitat tot ce-am zis...e fix pe dos!!!!! Acum stau cu vopseaua-n cap...ca am intrat in priza sa ma si aranjez putin, la coafor n-am cum sa ajung asa ca improvizez si eu ce pot...am si papica fetei pe foc, tre' sa-i las mancare fetei pt toata ziua...maica-mea ii da sa manance, dar nu stie ce sa-i gateasca....faca ca pentru noi, cu sare, cu toate alea...nu pricepe si pace ca pt bebi sta altfel treaba... Nu mai zic de lantul slabiciunilor, ca dau programul peste cap la o groaza de lume...maica-mea, taica-meu....aveau si ei planuri, cu taiatul porkului, chestii trestii.....dar na, tre'sa-mi sufle in bors ziele astea musai ca altfel n-am cum s-o scot la capat... Nu mai zic cat de nepregatita ma simt......engleza mea e varza, dupa atatea luni de 'gangureasca'...plus ca nu-s la curent cu toate noutatile si cu organizarea pt venirea lor si cu tot...m-au luat ca din oala! Asta e...urati-mi bafta, ca am nevoie!!! _ Iarta Iubeste Zambeste Exprima-te Relaxeaza-te Ajuta un batran Accepta un compliment Asculta-ti prietenii Reia un proiect abandonat Fii mai intelegator cu tine si cu altii Uita-te la albumul cu fotografii Aprinde o lumanare. Asculta tacerea Spune-le celor dragi cat de mult ii iubesti Imagineaza-ti ca azi nu ai nici o grija Joaca-te cu un copil. Citeste o carte buna Alege-ti o stea de pe cer. Fii copil inca o data Suna-ti prietenul cu care nu ai vorbit de mult Da-ti voie sa mai si gresesti. Lasa-i pe altii sa te ajute Renunta la ceea ce nu-ti place. Indeplineste-ti promisiunile Inchide-ti ochii si imagineaza-ti ca esti fericit Priveste atent o floare. Cumpara-ti ceva ce iti doresti de mult Spera ca ceea ce iti doresti se va indeplini. Ajuta-I pe altii Respira profund Fa-ti un cadou Iubeste! _ Mami de strumfita zgubilitica |
BAFTA !
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un asteptand pe
Ruxita spune:
Aynna, vad ca te urmaresti un "noroc" chior zilele astea... cu amica pe care eu nu as fi iertat-o nici daca avea de facut un ocol de 50 de km si acum cu jobul... si mie seful imi da sa fac una -alta fara sa fie vorba de vreo remuneratie la mijloc (nici macar ca promisiune) si eu nu ma eschivez (sperand ca poate ma aleg si eu cu ceva avantaj sa zicem cursuri cat mai multe gratuite pentru mine, platite de firma in perioada cat sunt in concediu)...
e mai greu sa intri in ritm... dar Bafta!
AMR 4, aproape o dama bine!
Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)
Ruxita spune:
citat din mesajul lui myky791 va poftesc la o felie de tort http://1.bp.blogspot.com/_p7QzKY0VNN4/SCUNGbXUekI/AAAAAAAAA44/9bNP3J9vB7M/s1600-h/DSC02174.JPG _ Mihaela mami mandra de baieti cucuieti |
... pare interesant (in sens ca usor de gatit)... ne zici si retzeptul? noi ne-am oprit la o tarta cu piscoturi si vaz ca si asta are piscoci...
AMR 4, aproape o dama bine!
Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)
bubu_bu spune:
pai tu myky na.....d'acia pacate
vai ce m-as infige cu totul in el...dar sa fie gata facut sub nasul meu
rox_y spune:
citat din mesajul lui myky791 va poftesc la o felie de tort http://1.bp.blogspot.com/_p7QzKY0VNN4/SCUNGbXUekI/AAAAAAAAA44/9bNP3J9vB7M/s1600-h/DSC02174.JPG _ Mihaela mami mandra de baieti cucuieti |
vai ce bine arata
Mami de Diana - 31.12.2009 -
blue_flower spune:
Intrebare intrebatoare: cum va descurcati voi cu finger-food la copii?
Pentru ca Dani nu stie cum e cum mancarea la el in mana, ii dau biscuit pt el, il duce la gura o data, il linge, apoi il arunca pe jos. Sau il striveste in mana. Si apoi pleaca la joaca. I se pare neinteresant. Am incercat de mai multe ori si niciodata nu a dus de mai mult de 2-3 ori la gura singur. I-am dat coaja de paine, a faramitat-o si apoi a plecat, nu a dus la gura. Nu cred ca asociaza ce ii dau eu cu mancarea.
Copii vostri- observati ca nu mai zic bebei, da? - se descurca mai bine cu finger food?
Si mai e ceva? Nu oricum vor invata sa se hraneasca pe la 2 ani? Nu oricum vor ajunge intr-un final sa foloseasca si tacamurile? Pentru ce trebuie sa spal eu hainele si covoarele si sa manjesc tot in bucatarie? Nu cred ca va invata la 10 luni cum sa manance cu furculita si cutitul. Tot mai incolo va invata. Mi se pare ca e comparabil cu pusul pe olita si scapatul de pampers...poti sa il pui de n ori, tot la 2.5 ani va scapa de pampers. Voi ce credeti?
ayanna_xem spune:
citat din mesajul lui Ruxita Aynna, vad ca te urmaresti un "noroc" chior zilele astea... cu amica pe care eu nu as fi iertat-o nici daca avea de facut un ocol de 50 de km si acum cu jobul... si mie seful imi da sa fac una -alta fara sa fie vorba de vreo remuneratie la mijloc (nici macar ca promisiune) si eu nu ma eschivez (sperand ca poate ma aleg si eu cu ceva avantaj sa zicem cursuri cat mai multe gratuite pentru mine, platite de firma in perioada cat sunt in concediu)... e mai greu sa intri in ritm... dar Bafta! AMR 4, aproape o dama bine! Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010) |
Mda...chiar chior norocu asta...
Eu de felul meu is mai toleranta asa...ca na, deformatie profesionala, dar imi mai ies si eu din pepeni....de obicei barbat-meu e calu' de bataie, dar s-a obisnuit si acum ma ignora si el.
Naspa e ca toata lumea asteapta prea multe de la mine, ca vezi doamne eu tre' sa le stiu si eu tre' sa fiu aia care pune lucrurile la punct si mediaza si calmeaza si bla bla...si am cam inceput sa obosesc.
Tre sa ma spal pe cap ca a expirat timpul de vopsea, dar maica-mea nu mai vine si nush ce sa fac cu zgubi...care empatizeaza cu mine, ca de la mine manca tzitza, nu? si a intrat si ea in priza si nu vrea sa stea deloc locului...
Pot sa va dau un webcam, s-o intretineti pana fac eu un dush??
_
Iarta
Iubeste
Zambeste
Exprima-te
Relaxeaza-te
Ajuta un batran
Accepta un compliment
Asculta-ti prietenii
Reia un proiect abandonat
Fii mai intelegator cu tine si cu altii
Uita-te la albumul cu fotografii
Aprinde o lumanare. Asculta tacerea
Spune-le celor dragi cat de mult ii iubesti
Imagineaza-ti ca azi nu ai nici o grija
Joaca-te cu un copil. Citeste o carte buna
Alege-ti o stea de pe cer. Fii copil inca o data
Suna-ti prietenul cu care nu ai vorbit de mult
Da-ti voie sa mai si gresesti. Lasa-i pe altii sa te ajute
Renunta la ceea ce nu-ti place. Indeplineste-ti promisiunile
Inchide-ti ochii si imagineaza-ti ca esti fericit
Priveste atent o floare. Cumpara-ti ceva ce iti doresti de mult
Spera ca ceea ce iti doresti se va indeplini. Ajuta-I pe altii
Respira profund
Fa-ti un cadou
Iubeste!
_
Mami de strumfita zgubilitica
haircut spune:
LML Cata! Sa cresti mare, sanatos si fericit!
Simply, cum a fost la examen? albinuta si pe mami finuta
Ayanna, multa bafta sa scapi rapid de stres
Ati vb de papa bb-ilor. Eu am schimbat ordinea meselor 1 si 3 de solide....nu stiu daca am facut bine, dar nu mai voia M sa pape nici fructe, nici cereale cu lapte, asa ca le-am schimbat ordinea(cereale la 10-11 si fructe la 18). Si a fost mult mai bine.
Noi tragem iar de niste bubite. Habar n-am de la ce poate sa le mai faca....dermatoloaga zice ca DA nu are legatura cu mancarea si chestiile din mediu, nu trebuie sa excluzi nimic, nu regim alimentar, numai hidratare corecta si tratament in perioadele de bubite am senzatia ca nu-i asa. La M cel putin....Astept cu interes consultatia de peste vreo 2 sapt de la dr S sa vedem ce ne sfatuieste...
Suna tare bine reteta de paine, BF cred ca la anul incercam si noi sa luam o masina de paine, ca m-am saturat vazand cate contine painea de la supermarkettre sa verific mereu sa n-aiba urme de lapte sa-i pot da si Maiei....
Ce frumos era cand mergeam cu colindul pe la tara cand eram copil,apoi cu colegii de liceu...superb...mi-as dori sa simta si Maia ce-am simtit eu...de-abia astept s-o trimit in vacante la bunici, sa mearga ore intregi la sanius, sa inghete, apoi sa intre in casa sa pape mere coapte
sa aveti o zi frumoasa