Pufi iubiti ian-feb 2010 (181) LMA Luca Alexandru!
Raspunsuri - Pagina 15
Ruxita spune:
Neatza!
First of all, sarbatorii de astzi Petru Catain si Ivan!
... si din amintiri...dece, foarte tare subtextul, dar eu zic ca pana sa ajungi sa-i povestesti uiti ce-a fos mai rau (nedormit, urlat,s.a.)
cris.d, nasol cu dormitul cu tzatza in gura... eu sigur as fi facut ceva in privinta acesteia, urla o data, urla 2 ori, pana dezvatam naravu' - de vreo 2 zile adoarme mai greu pentru ca si-a reintrodus somnul de dupa amiaza (somnul nr 2 de o ora), de regula se plimba prin tot patul, vrea sa se dea jos, eu il dau inapoi, se urca la perete, iar il culc in pozitie regulamentara, nu-i convine, protesteaza, il pun pe perna, se scoala in fund, il culc inapoi, il legan, se rostogoleste de pe perna... mult de furca! Dar nu-i dupa el! Il infasor omiduta intr-o paturica mai subtire (cu mainutele afara) si leganat pe perna! In 5 min e si adormit! Nu zic ca de fiecare data functioneaza, dar de fiecare data incerc sa gasesc ceva, nu stau dupa fundu lui...
AMR 4, aproape o dama bine!
Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)
dastefa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danyelana
Si eu am mers cu colinda cnd eram mica. Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 Asteptand cel mai minunat Craciun alaturi de noastra Arthur, l'amour de papa et maman |
pai povestea asta nu e din copilarie aveam cu totii 20-30 ani si mergeam cam de pe 19 pana pe 23
acum toti avem copii si e mult mai greu sa mai avem seri libere cate 4-5 ore
de obicei mergeam la parinti rude apropiate si o faceam de placerea de a colinda
dar odata (eram mai toti studenti dar niciunul la teologie sau conservator) am zis sa incercam si in locuri publice
si surpriza,am strans ceva banuti
pe care apoi i-am pus pe langa ce avea si am facut un revelion super in Maramures la Borsa
si acu zic si eu ca bunii -ce vremuri dom'le
Ruxita spune:
... si voi ziceti ca primiti indemnizatia incepand cu data de 12??? si eu trebuie sa astept pana in 17? Uneori conteaza atat de mult... dar daca ar intra mai repede, i-as cheltui mai repede, niciun ghesheft...
BF si alexutza, m-am distrat de replicile voastre! Vreau si eu sa am un card al sotului la inhamat la cumparaturi... la noi e oarecum invers si ne certam cand avem bani, cand nu-i avem ne impacam atat de bine! (uniti in cuget si-n simtiti), cand apar banii incep conflictele si concurenta de nevoi s necesitati!
dastefa spune:
LML Petru Catalin e ultima aniversare cu lunite
pana la multasteptatul moment al motului cand vin marile urari
xela_07 spune:
ayanna - super semnatura .
In alta ordine de idei de aia nu o sa mai poata ei ca am facut noi eforturi si am stat nopti nedormite si numai dupa fundul lor. Adica eu am fost in general un copil foarte cuminte si ascultator dar abia cand am avut si eu copil am inteles ce greu i-a fost mamei mele. Pana atunci nici nu mi-a pasat si drept sa spun nici nu prea m-a interesat.
Deci ... ar trebui sa existe un echilibru adica sa avem si noi lucrurile noastre/activitatile noastre/timpul nostru ca altfel nu stiu daca e prea bine.
Cred ca sunt pe langa subiect dar orisicat
ale1212xa spune:
ehe, e boierie cu indemnizatia pe 17
la mine intra pe 20
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
lucia2000 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danyelana Am si eu o intrebare. Cine imi poate da si mie o reteta de paine pt masina de paine dar ceva verificat si care iese bine Eu pana acum am facut cu o faina speciala care avea de toate si eu puneam doar apa Parca Lucia si BF faceau paine. Merci mult Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 Asteptand cel mai minunat Craciun alaturi de noastra Arthur, l'amour de papa et maman |
salutari si de la noi.
Da, eu fac paine la masina de paine.
Iti pot da reteta dar trebuie sa-mi spui mai intai pentru ce paine vrei? Ce greutate sa aiba painea.
Daca vrei si-mi dai id-ul de mess iti trimit cartea de la masina mea si iti spun pe care am incercat-o.
danyelana spune:
citat din mesajul lui Ruxita Neatza! First of all, sarbatorii de astzi Petru Catain si Ivan! ... si din amintiri...dece, foarte tare subtextul, dar eu zic ca pana sa ajungi sa-i povestesti uiti ce-a fos mai rau (nedormit, urlat,s.a.) cris.d, nasol cu dormitul cu tzatza in gura... eu sigur as fi facut ceva in privinta acesteia, urla o data, urla 2 ori, pana dezvatam naravu' - de vreo 2 zile adoarme mai greu pentru ca si-a reintrodus somnul de dupa amiaza (somnul nr 2 de o ora), de regula se plimba prin tot patul, vrea sa se dea jos, eu il dau inapoi, se urca la perete, iar il culc in pozitie regulamentara, nu-i convine, protesteaza, il pun pe perna, se scoala in fund, il culc inapoi, il legan, se rostogoleste de pe perna... mult de furca! Dar nu-i dupa el! Il infasor omiduta intr-o paturica mai subtire (cu mainutele afara) si leganat pe perna! In 5 min e si adormit! Nu zic ca de fiecare data functioneaza, dar de fiecare data incerc sa gasesc ceva, nu stau dupa fundu lui... AMR 4, aproape o dama bine! Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010) |
Ruxita, nu vreau sa te superi dar nu tot ce functie pt unul va merge la altul. Eu pe Arthur as putea sa-l las sa planga si o ora (nu am incercat asa mult dar vreo 20-30 min l-am lasat o data ) si tot nu adoarme. Tot ce obtin e un copil epuizat, trist, frustrat si ma chinui mai mult cu el. Prefer sa ma chinui eu desi intr-o noapte eram atat de obosita si intepenita de spate ca imi venea sa-l fac avion. Eu am noroc ca si taica-su ii sufla in fund sa nu-l chinuim si daca eu nu mai pot ma ajuta. Dar tt tot nu are si operatiunea se termina la mine in brate. Dar e asa dulce si vreau sa profit de aceste momente unice pt ca si el e unicul meu bb
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
Asteptand cel mai minunat Craciun alaturi de noastra
Arthur, l'amour de papa et maman
danyelana spune:
citat din mesajul lui lucia2000 [quote]citat din mesajul lui danyelana Am si eu o intrebare. Cine imi poate da si mie o reteta de paine pt masina de paine dar ceva verificat si care iese bine Eu pana acum am facut cu o faina speciala care avea de toate si eu puneam doar apa Parca Lucia si BF faceau paine. Merci mult Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 Asteptand cel mai minunat Craciun alaturi de noastra Arthur, l'amour de papa et maman [/qoute] salutari si de la noi. Da, eu fac paine la masina de paine. Iti pot da reteta dar trebuie sa-mi spui mai intai pentru ce paine vrei? Ce greutate sa aiba painea. Daca vrei si-mi dai id-ul de mess iti trimit cartea de la masina mea si iti spun pe care am incercat-o. Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Merci
Eu fac paine alba de 800 gr (sotului nu-i place cea gri sau cu seminte )
Trimit PM
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
Asteptand cel mai minunat Craciun alaturi de noastra
Arthur, l'amour de papa et maman
Ruxita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danyelana
Ruxita, nu vreau sa te superi dar nu tot ce functie pt unul va merge la altul. Eu pe Arthur as putea sa-l las sa planga si o ora (nu am incercat asa mult dar vreo 20-30 min l-am lasat o data ) si tot nu adoarme. Tot ce obtin e un copil epuizat, trist, frustrat si ma chinui mai mult cu el. Prefer sa ma chinui eu desi intr-o noapte eram atat de obosita si intepenita de spate ca imi venea sa-l fac avion. Eu am noroc ca si taica-su ii sufla in fund sa nu-l chinuim si daca eu nu mai pot ma ajuta. Dar tt tot nu are si operatiunea se termina la mine in brate. Dar e asa dulce si vreau sa profit de aceste momente unice pt ca si el e unicul meu bb Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 Asteptand cel mai minunat Craciun alaturi de noastra Arthur, l'amour de papa et maman |
eu niciodata nu l-am lasat la urle mai mult de 1 min! am incercat de fiecare data ceva diferit, poate - poate il "pacalesc"...de acord, unele lucruri nu functioneaza nici la acelas copil de multe ori, ideea subliniata de mine era ca incerc sa gasesc ceva - nu sa perseverez cu o obisnuinta de-a lui care il face sa taca - sa stai 4 ore cu tzatza in gura copilului, pai asa intzepenesti!