Pufi iubiti ian-feb 2010 (181) LMA Luca Alexandru!
Raspunsuri - Pagina 14
danyelana spune:
Neatza si de la noi
Dece si Roxy,
de cafea.
Am avut o noapte un pic sexy ca s-a trezit Arthu de vreo 4 ori si la 7.30 s-a trezit de tot. ![]()
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 

Asteptand cel mai minunat Craciun alaturi de
noastra
Arthur, l'amour de papa et maman
danyelana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dastefa rox_y multumim de cafea danyelana pe mine m-au cuprins nostalgiile gandindu-ma la anii in care si eu mergeam asa cu colinda tot asa in grup bine nu eram chiar asa profesionisti( iar eu cea mai neprofesionista dintre toti ayanna imi place semnatura de sezon o zi buna sa aveti Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010 cresc fetele povestea Mirunei |
Si eu am mers cu colinda cnd eram mica.

noastra Arthur, l'amour de papa et maman
danyelana spune:
| citat din mesajul lui ayanna_xem Dece, mersi de traducere...desi sa stii ca am vazut expresia si la o capitalista, Cris_D daca nu ma insel. _ ![]() Iarta Iubeste Zambeste Exprima-te Relaxeaza-te Ajuta un batran Accepta un compliment Asculta-ti prietenii Reia un proiect abandonat Fii mai intelegator cu tine si cu altii Uita-te la albumul cu fotografii Aprinde o lumanare. Asculta tacerea Spune-le celor dragi cat de mult ii iubesti Imagineaza-ti ca azi nu ai nici o grija Joaca-te cu un copil. Citeste o carte buna Alege-ti o stea de pe cer. Fii copil inca o data Suna-ti prietenul cu care nu ai vorbit de mult Da-ti voie sa mai si gresesti. Lasa-i pe altii sa te ajute Renunta la ceea ce nu-ti place. Indeplineste-ti promisiunile Inchide-ti ochii si imagineaza-ti ca esti fericit Priveste atent o floare. Cumpara-ti ceva ce iti doresti de mult Spera ca ceea ce iti doresti se va indeplini. Ajuta-I pe altii Respira profund Fa-ti un cadou Iubeste! ![]() _ Mami de strumfita zgubilitica![]() |
Ce semnatura super ai

danyelana spune:
| citat din mesajul lui ale1212xa neatzaaa eu nu am dormit azi noapte, Dragos a marait/plans/urlat/frichinit toata noaptea, era obosit ca peste zi nu a dormit deloc si din cauza de nas infundat cu adormea si se intoarcea pe burta nu mai putea respira cum trebuie, se trezea si urla..am tinut-o asa toata noaptea, iar cand dormea gemea in somn....deci sunt terminata...a facut si oleca e febra aseara...oricum cred ca o sa am o zi creata rau de tot ![]() ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric |
Imi pare rau ca puiul e bolnavior.
sa treaca repede si sa va puteti odihni. 

Eleysa spune:
Neatza! 
Ce buna e cafeluta in dimineata asta
...
Roxy si Dece 

Ayanna este fffffoarte frumoasa semnatura ta 
Dece si eu m-am gandit de multe ori la cum o sa ii zic eu Isabelei de vremurile tzatzaielii
, dar tu le zici asa de frumos 
trimit k e calare pe tastatyra pupaza
www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas

danyelana spune:
LML Petru Catalin 

noastra
danyelana spune:
Am si eu o intrebare. Cine imi poate da si mie o reteta de paine pt masina de paine dar ceva verificat si care iese bine 
Eu pana acum am facut cu o faina speciala care avea de toate si eu puneam doar apa ![]()
Parca Lucia si BF faceau paine. 

Merci mult 

noastra
Eleysa spune:
LML Petru Catalin!!!

www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas

ale1212xa spune:
citat din mesajul lui danyelana LML Petru Catalin ![]() Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Asteptand cel mai minunat Craciun alaturi de noastra Arthur, l'amour de papa et maman |
SUBSCRIU

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

strumfita zgubilitica