Pufi iubiti ian-feb 2010 (181) LMA Luca Alexandru!
Raspunsuri - Pagina 14
danyelana spune:
Neatza si de la noi
Dece si Roxy, de cafea.
Am avut o noapte un pic sexy ca s-a trezit Arthu de vreo 4 ori si la 7.30 s-a trezit de tot.
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
Asteptand cel mai minunat Craciun alaturi de noastra
Arthur, l'amour de papa et maman
danyelana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dastefa rox_y multumim de cafea danyelana pe mine m-au cuprins nostalgiile gandindu-ma la anii in care si eu mergeam asa cu colinda tot asa in grup bine nu eram chiar asa profesionisti( iar eu cea mai neprofesionista dintre toti) dar era f frumos ayanna imi place semnatura de sezon o zi buna sa aveti Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010 cresc fetele povestea Mirunei |
Si eu am mers cu colinda cnd eram mica.
danyelana spune:
citat din mesajul lui ayanna_xem Dece, mersi de traducere...desi sa stii ca am vazut expresia si la o capitalista, Cris_D daca nu ma insel. _ Iarta Iubeste Zambeste Exprima-te Relaxeaza-te Ajuta un batran Accepta un compliment Asculta-ti prietenii Reia un proiect abandonat Fii mai intelegator cu tine si cu altii Uita-te la albumul cu fotografii Aprinde o lumanare. Asculta tacerea Spune-le celor dragi cat de mult ii iubesti Imagineaza-ti ca azi nu ai nici o grija Joaca-te cu un copil. Citeste o carte buna Alege-ti o stea de pe cer. Fii copil inca o data Suna-ti prietenul cu care nu ai vorbit de mult Da-ti voie sa mai si gresesti. Lasa-i pe altii sa te ajute Renunta la ceea ce nu-ti place. Indeplineste-ti promisiunile Inchide-ti ochii si imagineaza-ti ca esti fericit Priveste atent o floare. Cumpara-ti ceva ce iti doresti de mult Spera ca ceea ce iti doresti se va indeplini. Ajuta-I pe altii Respira profund Fa-ti un cadou Iubeste! _ Mami de strumfita zgubilitica |
Ce semnatura super ai
danyelana spune:
citat din mesajul lui ale1212xa neatzaaa eu nu am dormit azi noapte, Dragos a marait/plans/urlat/frichinit toata noaptea, era obosit ca peste zi nu a dormit deloc si din cauza de nas infundat cu adormea si se intoarcea pe burta nu mai putea respira cum trebuie, se trezea si urla..am tinut-o asa toata noaptea, iar cand dormea gemea in somn....deci sunt terminata...a facut si oleca e febra aseara...oricum cred ca o sa am o zi creata rau de tot ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric |
Imi pare rau ca puiul e bolnavior. sa treaca repede si sa va puteti odihni.
Eleysa spune:
Neatza!
Ce buna e cafeluta in dimineata asta ... Roxy si Dece
Ayanna este fffffoarte frumoasa semnatura ta
Dece si eu m-am gandit de multe ori la cum o sa ii zic eu Isabelei de vremurile tzatzaielii , dar tu le zici asa de frumos
trimit k e calare pe tastatyra pupaza
www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas
danyelana spune:
LML Petru Catalin
danyelana spune:
Am si eu o intrebare. Cine imi poate da si mie o reteta de paine pt masina de paine dar ceva verificat si care iese bine Eu pana acum am facut cu o faina speciala care avea de toate si eu puneam doar apa
Parca Lucia si BF faceau paine.
Merci mult
Eleysa spune:
LML Petru Catalin!!!
www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas
ale1212xa spune:
citat din mesajul lui danyelana LML Petru Catalin Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 Asteptand cel mai minunat Craciun alaturi de noastra Arthur, l'amour de papa et maman |
SUBSCRIU
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric