Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (416)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Roxana, abia asstept s avad schiorul. Niste prim-planuri cu zulufii te rog. Alexandra ce mai face, ce a acerut anul acesta de la Mos? Cum mai e tunsa? De la pozele in Mica Sirena nu mai stim nimic...

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Daria face aerosoli cu Clenil si Breva, ia Fluimucil, Klacid, Biotics, Trachisan...Imi pare rau ca va rata ziua de nastere a unui prieten de la gradinita de vara...

Am fugit la somn ca am primit pachet de la prietena din Italia o punga cu bomboane de ciocolata si deja am mincat un sfert.

L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mandarinutza

Erina, v-am admirat pozele de la serbare. Daria se pare ca s-a simtit foarte bine, arata superb in costumasul de Craciunita. Mi-a placut tare mult poze de familie, se vede ca sunteti o familie implinita si fericita! Iar David e dulce de tot, un mic Craciunel care va umple sufletul de bucurie,mi-a placut si poza in care e cu o jachetica roz. Si Filip e imbracat azi intr-o salopeta roz bombon, dar e mai calduroasa.Sa aveti un Craciun fericit !

Eu acum ma pregatesc de serbare. Am fost si mi-am cautat o rochie rosie, pana la urma nu am gasit una care sa-mi placa, si mi-am luat tot una gri dar cu un bolero rosu. Am ce am cu rohiile gri, am o gramada, dar tot gr imi cumpar.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si Filip Alexandru 12 07 2010

Poze

Multumim mult! Suntem intradevar foarte impliniti cu doi copilasi.

David poarta mereu roz prin casa. Sunt hainutele Dariei. Mi se pare practic sa le foloseasca el, s-ar putea sa nu ezit sa il imbrac in violet sau roz si pe afara...sa vedem..,

Sunt sigura ca ai rartat super in rochia gri(eu sunt fixata pe maro si bejuri) si asteptam poze de la serbarea Antoniei!!!

Un salut prietenesc de la David pentru Filip!!!

Fug la somn...macar nu am mai mincat ciocolata......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Daca va e dor de zapada si nu numai http://it.fotoalbum.eu/Roxali/a563960

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Daria face aerosoli cu Clenil si Breva, ia Fluimucil, Klacid, Biotics, Trachisan...Imi pare rau ca va rata ziua de nastere a unui prieten de la gradinita de vara...

Am fugit la somn ca am primit pachet de la prietena din Italia o punga cu bomboane de ciocolata si deja am mincat un sfert.

Draga de Daria...Si noi am fost azi la medic, nu se aude nimic la plamani, asa ca nu facem nimic, aerosoli cu ser, vitamica c. Desi azi a tusit mai mult si mai urat. Sofi a scapat din nou, incredibil ce rezistenta e. Dar sa nu ma minunez prea tare. Sanatate printesei!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Buna dimineata!

Roxali, m-am delectat cu pozele voastre cu zapada, cred ca copiii s-au distrat pe cinste!

Am fost ieri la serbare, copiii au fost minunati, nu au avut deloc emotii, au prezentat scenata nasterii Domnului, si s-au descurcat de minune. Antonia si inca doua fetite au fost ingerii.S-a vazut efortul si pasiunea cu care a lucrat educatoarea cu ei. Au avut si un moment de dans pe melodia din Anastacia-Unce open a time in December. Au primit covrigi,nuci si mere, mandarine, bombonele, o carte de colorat si uun cadou impachetat + o candela rosie, graul pus de ei la sf Andrei si o felicitare confectionata de ei. In schimb a fost aglomeratie mare in sala, multi bunici si rude auxiliare, erau si cate 5 persoane venite pentru un copil, asa ca de abia am reusit sa fac poze, nu prea mi-au iesit foarte bine, in schimb tati a filmat toata serbaream a pus camera pe trepied si filmarea a iesit.

Noi am fost numai eu cu sotul, pe Filip l-am lasat acasa cu mamaie si bine am facut ca era multa vanzoleala si f cald in sala. va las cateva poze aici:http://community.webshots.com/album/579337702ArrdeW

Poze

Mergi la inceput

Erina, multa sanatate Dariei.

Poze

Mergi la inceput

Erina, multa sanatate Dariei.

Poze

Mergi la inceput

Mandarinuta ce ingeras minunat a fost Antonia. Adevarul ca, chipul si buclele o recomandau pentru rol.

Toti copiii au fost frumos costumati (m-au impresionat si magii) iar sala de clasa foarte frumos aranjata.

Felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxali

Daca va e dor de zapada si nu numai http://it.fotoalbum.eu/Roxali/a563960

Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.2000) poze

dor tare de zapada nu imi era, dar copii si peisajul mi-au placut mult

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput