Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (416)
Raspunsuri - Pagina 14
crishtina spune:
La multi ani Mandarinutza! Multa sanatate si tot ce iti doresti! 
Va las "minunatiile" care v-am promis ca o sa le arat
Le-am adunat aproximativ toate(mai am de fotografiat si adaugat) insa in mare astea sunt. Enjoy! http://duemani.blogspot.com/
Crishtina cu Robert(09.09.2007)
&
Nicole (18.11.2009)
prisi spune:
Cristina ce lucruri frumoase faci 
noi am fost afara sa face om de zapada si nu prea ne-a iesit ca nu se tinea zapada, pana la urma ne-a ajutat tataie cu lopata si a iesit o caricatura de om, dar a fost dragut, am inghetat un pic si ne-am facut pofta de mancare (de fapt Miru ca eu aveaaaaam
) a venit si o fetita din vecini si a fost dragut o sa pun acusica si o foto
Marta
35+
si Miruna (06.09.2007)
cecilia L spune:
Si noi am fost afara, ne-am dat pe zapada pe pantaloni si geaca....s-a jucat cu lopata, cica a curatat zapada, a udat 3 pereche de manusi, noroc ca era tati acasa sa ne-a dea schimburi
...a fost tare frumos pt el, dar eu am ingheatat, abia l-am mai bagat in casa.........a mancat si el ca un lup, iar acum a inceput sa spuna ca ii este somn.
Am facut si noi diploma(noi nu am mai apucat sa ii scriem mosului, am tot zis, maine pana s-a terminat
), dar cand incerc sa o printez imi iese format A5, adica jumatate faie de xerox
, asa a iesit si la voi??????
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Erina spune:
Buna seara!
Prisi multumim pentru link, miine le fac si eu diplomele lui David si Dariei. Nu am carton alb in casa.
Povestea zilei de astazi. Dimineata Daria s-a trezit la 5.50, a vrut sa se mute pe canapea (cind nu se simte bine mai face asa si adoarme acolo dar de data asta nu).
Am dus-o la gradinita pe la 8.30. Un pic inainte de 15.30 am mers la serbare. Am gasit-o pe Daria cu ochii rosii, foarte obosita (nu dormise deloc) si ceva mucisori curgatori. Am schimbat-o in Craciunita si a inceput serbarea.
O multimeeee de cintece in romana si engleza , colinde si uraturi.Au muncit mult d-le educatoare cit si copiii. Mosul a stat la toata jumatatea in romana a spectacolului.
Desi imi era teama ca se va speria de Mos, Daria a fost OK. Ce-i drept si mosul a fost destept ca era pus pe glume, saluta parintii spunind buna seara copii si apoi cind era corectat ca nu aceia sunt copiii ii cauta pe sub brad...pe la fereastra si a tinut-o asa in glume tot timpul.
Daria a fost incintata de cadou o papausa Hanna Montana, un calendar Advent cu ciocolata si alte dulciuri.
David s-a leganat si el in ritmul muzicii...
Bineinteles ca a fost foarte aglomerat, nu am gasit loc bun sa o filmez si pozez pe Daria basca pe directia ei era o mama care filma cu miinile intinse in fata...
Am zis sa fiu buna si sa nu ii atrag atentia...
Trimit link la poza pe e-mail.
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
Erina spune:
Cristina bun venit in lumea blog-erilor. Foarte frumoase lucrusoarele. Am mesterit si eu ceva luna aceast dar nu pot arata inca...
Miine vrem si noi sa iesim cu sania, sa vedem in functie de starea Dariei. Tare m-am necajit ca la o saptamina dupa revenirea la gradinita a racit din nou. Sper sa nu ne prinda Craciunul pe medicatie grea.
La cealalta extrema m-am simtit minuanat astazi pentru ca mi-a spus cineva ca sunt o doamna deosebita ![]()
(ar trebui sa stiti cine, contextul si tonul)...
O noapte linistita si numai bine!!!
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
gabitz78 spune:
buna seara.
eu, restanta, ca deobicei, deh...cineva trebuie sa ia si primul loc din coada, nu?![]()
![]()
nu am citit decat pe sarite,asa ca nici macar nu ma prezint la extemporal.
eliza e bine dupa operatie, sper sa fie tot asa si in continuare.
mandarinuta - la multi ani, sanatate si numai bucurii alaturi de puii tai.

stef a avut azi serbare, daca doriti sa vedeti cum arata anul nou....
http://community.webshots.com/album/579322709CaLtIc?vhost=community
in rest, asa cum ne stiti...eu grasa si frumoasa...
si copiii niste scumpi.
va pup dulce.
SabinaY. spune:
La multi ani Mandarinutza
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de
www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si
Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
Sabina spune:
La multi ani mandarinutz drag!! sa fii fericita!
sabinutza...am primit felicitarea, esti o dulceeee! te iubesc mult!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo