Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (54)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Btz, si eu sper sa tina vremea cu noi! Ne intalnim macar noi, desi sper sa fie si Sorina la Barlad!
Acum citesc ca a cazut si Paul... offf... Doamne! Ma bucur ca e vedel si n-a patit nimic grav! si mamicii ca sa se linisteasca si ea!

Paula, pai al meu abia de vreo saptamana e cu adevarat interesat de jucarii, de aia nu i-am luat pana acum paturica de activitati... dar ce sa-i iau oare? Ca in patut la el nu prea sta nici ziua, ca i-as fi luat o arcada cu jucarii fixata pe patut...

Plus ca imi convenea paturica ca o pot lua in deplasarile la bunici.
Cat de repede s-a plictisit Raul de ea? O luna - doua?

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

ii poti lua o bara de activitati...nu stiu exact cum se numeste si este cam acelasi lucru cu paturica de activitati.
arata cam asa...http://picasaweb.google.com/109041552091800869139/4Luni#5539463309750481554
acum, depinde ce te mai sfatuiesc si fetele, dar eu cred ca deja nu se mai merita. eu de ea mai pun si alte jucarii. in selgros e vreo 70 lei

Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Eu vreau masaj sa pot scapa de celulita si alte minunatii.

Acum 2 ani am dat 11 kg in aproape 50 zile cu ajutorul urmatorului program:
-dimineata si seara cate 10 ture de teren
-seara 30 min sala
-dupa de la 8 la 9 faceam tae-bo
Iar in timpul zilei mancam toate prostiile,inclusiv ciocolata alba si rulade cu ciocolata preferatele mele.

Nu am tinut niciodata dieta,mereu am mancat de toate,inclusiv cartofi pai si alte minunatii,chiar si seara.
COnsider ca sportul face minuni!!

Acum nu stiu cat de mult as putea slabi fara o dieta,deja corpul a trecut prin transformari destul de mari,iar in varsta am inaintat si burta de duce mai greu!!!

Din primavara ma duc iarasi la tae-bo la sala de sport a studentilor din campusul unde am stat 4 ani,sedintele se fac de 3 ori pe sapt,dureaza o ora,costul era de 4 lei in 2008 iar antrenoarea e o profa de sport a Universitatii.

Din 40 de femei 30 erau mamici,10 studente

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

V-am spus ca azi noapte Raducu s-a trezit la 3 si pana la 4 a cantat
-ne-am trezit la 10 satul pt ca el doarme cu sanul in gura:D
- 11 o cescuta de mar cu para....tb sa-mi iau cantar de bucatarie urgent ca nu stiu cat manaca si plus ca mai imi tb si pe la bucatarie cand am sa-i gatesc
-12 somn (50 min)
-13 i-am dat san
-14 pana la 15.40 somn
-16 san
-18 somn (30 min)
-la 19 somn ...si nici acum nu s-a trezit

deci am avut 4 ture de somn

Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Puiutz, cam intr-o luna jumatate s-a plictisit. Acum nu stiu daca s-a plictisit de ea ca atare, sau considera ca e mult mai interesanta plimbarea...Si eu cred ca e mai interesanta bara de activitati. Am avut si din aia, dar am rupt-o, azi a zis tati ca ne-o lipeste....
Eu cu statul in fundulet nu stiu ce sa fac...El se cere saracul, dar eu mai mult de 20 de secunde nu l-am lasat in fundulet. Sprijinit de perne, da, dar nu sta chiar pe fund, ca sta asa mai culcat. Mie dr la controlul de 4 luni, desi a zis ca sta f bine in fundulet( si l-a pus pe cantar in fundulet) mi-a zis sa nu-l pun inca , sa-l mai las pana la 5 luni jumatate.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze sarbatori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

sfat pediatru austriac:
sa o ridic in fund daca vrea, cand vrea si cat vrea - sa am grija insa sa sustin cu o palma spatele si cu alta burtica. Nu pateste nimic - a zis ca "daca ar pati ceva toti austriecii ar avea ceva la coloana - aici nu exista mitu-ul asta" - e romanism.
Normal ca nu o sa o pun daca ea nu vrea sau daca e obosita - dar cand trage cu disperare de carut si isi ridica capsorul doar doar inteleg ce vrea o ridic si e ffffff fericita - rade toata.

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
Ochidut, nu am stiut ca si Larisa a avut Klebsiella...Si al meu exact la fel s-a comportat, lua in greutate bine, desi avea 8-10 scaune apoase zilnic. Si lui tot cu 5 zile de antibiotic i-a trecut, plus Enterol si apoi si Protectis cateva zile. Off, nu mai vreau sa-mi aduc aminte de perioada aia.

Acum suntem constipati... Nu face decat daca ii dau Debridat o data pe zi, seara. Sa vedem la diversificare cum va fi.

da, nici eu nu vreau sa imi aduc aminte.

si Larisa e constipata acum, nu e cine stie ce mare diferenta dupa diversificare, face aproape in fiecare zi, dar cate o bulina mica si tare; doar daca insist si ii dau 2 zile consecutiv para si mai bag si cate o pruna face si ea normal

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:

Ce parere aveti de pusul in fundulet, intre perne? Pediatra mi-a spus ca il pot lasa 10-15 minute dar stiu si eu... Nu vreau sa-i fortez coloana. Lui ii place la nebunie - vedeti dovada

aici - dar mie mi-e teama inca!

am vazut ca toti pediatrii zic ca e ok sprijinit, sa stea 10 min

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Sa scriu si io repede ca tre sa il culc... Puiut, al meu e mai lent in toate... adica nici pe burta nu a stat, nici in fund nu vad ca ar vrea, asa ca nu il pun deloc. Dr zice sa aiba minim 5 luni implinite pt a-l pune in fund... Legat de paturica de activitati- al meu sta pe ea, cand se maraie in fisher il pun acolo, si sta cam o juma de ora odata... Raul al lui Paula e mult mai precoce, poate de asta s-a si plictisit de paturica... Mie asa mi se pare ca Raul face/stie atat de multe, ca un copil de 7-8 luni... cand il mai vad cum isi tine bibe singur... Dar cred ca si mamica are un rol aici- io asa te vad Paula ca tu il incurajezi in dezvoltare..io is mai stresata - sa nu ii dau sa tina bibe ca poate se loveste ... sa nu il las cu nu stiu ce jucarie ca se loveste; parca vad ca si cand a fi mai mare tot in fundul lui voi fi, sa nu cumva sa pice, sa nu se loveasca... asa el in veci nu a face nimic singur... tre sa il mai las un pic sa descopere una alta... no, l-am culcat... gata... a adormit in 2 min... deci, ce ziceam, ca io is panicoasa si cumva il impiedic pe el sa faca mai multe... dar incerc sa ma dezvat...

Am fost in oras cu sotul, copilul l-am lasat cu soacra... mi-am luat 4 bluze, am mai luat pt casa una-alta... a fost bine...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Diana_Eva

Se recomanda sa stea cu spatele la directia de mers pana la 3 ani - daca nu sta bine in scaunul care il aveti gasiti altul potrivit acestei pozitii, luati husa pentru spatarul unde va da cu piciorusele.

diana, eu apreciez mult ce faci tu ptr noi , dar Isa nu mai incape deja cu spatele, ii stau piciorusele indoite si, ca sa-mi iau alt scaun adecvat, imi trebuie si alta masina, sa am spatiu suficient in spate si sa aiba si isofix. asa ca ne adaptam la ce avem, nu din inconstienta sau lipsa de interes pentru siguranta copiilor nostri...

_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

buna seara delfinariu,
Sunt mamica de aproape 6 luni si as dori sa va impartasesc cateva cuvinte despre diversificarea atat de mult discutata in ultimul timp in delfinariu.
Eu locuiesc in Italia dar cred ca acest lucru nu are foarte multa importanta.Pediatrii buni sunt si in Romania ca de altfel in Italia.Poate va pot ajuta cat de cat
Referitor la diversificare:
-se fierb in 1l de apa :un morcov , un cartof , o foaie de salata sau spanac,un dovlecel si o ligura de linte .
-se strecoara lichidul
(incepand cu 5 luni se foloseste doar lichidul-nu se folsesc legumele )
-200ml se adauga 4 linguri de crema de orez instant , o lingura de ulei de masline fructat si o jumatate continut brcanel liofilizat de carne usara-pui , miel .si o lingurita de parmegiano
-toate acestea se amesteca formandu-se o crema pe care i-o puteti da bebelusului sau chiar cu lingurita.
Acesta se da doar la pranz , dupa amiaza se da fructe omogenizate -mere si pere.
Incepand cu luna a sasea se introduc si omogenizatele de legume.
Sper sa va ajute

mami fericita de Giuliano

Mergi la inceput