Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (54)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui Diana_Eva
sau altceva dar exista si pedofili pe lumea asta!!! Mare grija!!!

Ochidut - La ce salon mergi?

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

salon de cartier, nici nu stiu cum se cheama; mergeam la fete la manechiura si la epilat, toate sunt dragute si am zis sa vad si cum e la masaj. l-am ales pe principiu ca e f aproape de casa si ca imi place de ele ca nu sunt fitoase
dar vad ca are si efecte

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

AZI CLAR E ZI CU GHINION,TOCMAI A CAZUT SI PAUL PT PRIMA OARA EXACT IN NAS,PE BURTA,ASA PLANGE SARACU DE NUMA NUMA

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Tina, Paula, Ochidut, Crispro, Dianaicei multi! Uitasem cat de bine e sa fii printre prieteni! Uite cate sfaturi si idei primesc!

Multumim frumos! O sa caut si eu la Selgros bara de activitati cum am vazut la tine, Tina. Cu paturica.. ma mai gandesc. Am vazut pe net cu 347 lei...si la reducere! Sunt si mai ieftine, dar sunt mai mici...

Mai vedem!

Sa aveti o seara placuta! Eu lucrez si ascult colinde. Azi Raducu a mancat din 2 in 2 ore...vorba lui Cris2010, ne bebelusim din nou...

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

DIANA nu stiam ca si scaunele astea mari se pun cu spatele,ca pe ale mele ,la instructiuni,arata sa le pun cu fatza.
eu nu ma gandesc ca nu mi se intampla,dimpotriva,ma gandesc ca la un accident "usor" in care noi scapam bine merci,cu centura si airbagul,si copiii in spate sunt facuti praf...Daca nu ne gandim la accidente grave,stim ca oricui in viata i se poate intampla o frana puternica .

eu de scaunele mari,vorbesc de cele ale copiilor mai mari.
ca cel mic e in scoica ,si merge cu spatele la directia de mers.
in scoica au mers toti cu spatele ,Sofia pana la 1 an a stat asa ,si Andres nu mai stiu exact.
Noua ne-a prins bine ca daca unii merg cu fatza si altul cu spatele,practic le vine mult mai bine asa ca isi vede fratii.ca daca ar fi aliniati,nu i-ar vedea,e greau sa intorci asa capul si sa vezi de umerii aia ai scaunelor.
in schimb asa,Andres care sta langa el,rade mereu cu el si ma anunta orice face.

de airbag ce stii?eu parca stiam ca la copii nu e bun,sau e doar cand merge scoica in fatza langa sofer?
in spate sunt bune ,si laterale si pe unde or mai iesi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

BtZ ovi chiar ca au inceput salturile !!
of,mititelul de el,asa rau imi pare!!!
si ai mei au cazut ,oricat am fost eu de prudenta cu aparatoarea de pat,cu perne pe jos,cu plapuma...tot au gasit ei momente si locuri!!!
de asta credca nu scapam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Puiutz, cam intr-o luna jumatate s-a plictisit. Acum nu stiu daca s-a plictisit de ea ca atare, sau considera ca e mult mai interesanta plimbarea...Si eu cred ca e mai interesanta bara de activitati. Am avut si din aia, dar am rupt-o, azi a zis tati ca ne-o lipeste....
Eu cu statul in fundulet nu stiu ce sa fac...El se cere saracul, dar eu mai mult de 20 de secunde nu l-am lasat in fundulet. Sprijinit de perne, da, dar nu sta chiar pe fund, ca sta asa mai culcat. Mie dr la controlul de 4 luni, desi a zis ca sta f bine in fundulet( si l-a pus pe cantar in fundulet) mi-a zis sa nu-l pun inca , sa-l mai las pana la 5 luni jumatate.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze sarbatori

si noua ne-a zis pediatra de la medlife sa il pun sa stea in fundulet intre perne intre 5 si 6 luni. nu mai devreme. acum pot sa il mai tin putin de manute dar putin ca are inca coloana foarte moale. eu incerc sa ma conformez desi grasanul vrea in fundulet si face abs.

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

Oana, Eladeea, Btz, dar voi ati pus gand rau kg!!! Pai avem voie masaj daca o sa mai alaptam si peste 2 luni? Daca e voie ma bag si eu ca abia astept....deja ma vad cum stau la relaxare...hehe! vrabia malai viseaza!

r

hehee, daca faci anticelulitic si ai si celulita multa, numa relaxare nu e, ca iti vine sa iti plangi de mila, asa e de dureros

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Acum 2 ani am dat 11 kg in aproape 50 zile cu ajutorul urmatorului program:
-dimineata si seara cate 10 ture de teren
-seara 30 min sala
-dupa de la 8 la 9 faceam tae-bo
COnsider ca sportul face minuni!!

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

uauuu, mai motivat si mai mult sa ma apuc de sport de la inceputul anului viitor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

La noi cred ca va fi o noapte mai grea... a adormit la 8, s-a trezit dupa 40 de min, ca de obicei... dar de obicei maraia o data, de 2 ori si somnic la loc, singur, fara suzi... acum a marait de 2 ori si apoi s-a apucat de plans... am mers la el, i-am dat suzi, apoi somn... si in 5 min iar plans... iar suzi... sa vedem cum mai e...

Ma duc la somnic... Noapte buna mamici si delfinasi!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

hello
sry ca n-am mai scris nimic pe aci..dar am fost raciti pe rand..stefan..acum eu si piciu(normal, dupa ce l-am tinut in #frigiderul# de la el din camera).
asa ca noi tot mergem la homeopat..ba cu unu ba cu altu..Stefan e mai bine, astept sa isi revina si pustiulica. eu..tot pe acolo..curge nasu..gatu doare un pic..sa vedem dc ma ajuta remediul dat de tanti homeopata.

andreea, dar v-ati distrat, nu gluma wk asta. sry ca n-am ajuns, dar chiar am fost virusati cu totii..

in seara asta cumva i-a dat sotu la cel mic 30 ml de LP...sa vedem cum dormim.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput