Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (54)
Raspunsuri - Pagina 13
crispro spune:
www.articole-pentru-copii.ro/centre-activitaticateg-mare-bright-starts-%C2%96bounce-bounce-baby-activity-zone-p-1693.html?action_cifnet=preview&pag=catalog_cifnet" target="_blank">asta e primul link de care zice Eladea. Nu e ca un premergator? doar ca sta pe loc... io habar nu am...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad
(17.07.2010)
Poze
paula_m spune:
Bineinteles ca eu nu ma pricep, dar imi dau si eu cu parerea . Ma gandesc ca tarcul e mai practic. De Boucer cred ca se poate plictisi destul de repede. In tarc ii pot pune mai multe jucarii, nu?
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze sarbatori
larissa_79 spune:
Roxana, eu am un cosmonaut de la Z luat de 1 an. Eu ador gecile de la Z par subtiri, sun usurele dar tin foarte cald. Alexiei de acolo ii i-au mereu. Il poti zari in pozele mele....mi se pare super practic pentru ca nu este foarte gros dar tine foarte cald. Are caciula, fular, sac de carut ( luat la recomandarea fetelor) asa ca suntem gata de iarna. Eu nu i-am luat cosmonautul f f gros pentru ca Nectarie ori sta in masina in scaun ori in carut in sacul de lana. Daca il i-au prea gros ii e cald in masina si n-am chef de manevre imbracat/dezbracat pe distante scurte.
http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#5543557944780567090
Are din aia de tragi peste maini si picioare si ii faci botosi si manusi. Mie nu mi se pare practic cu botosi separat ca sunt multe manevre de facut iar eu cand plec mai mereu ma grabesc plus ca am doi de imbracat ![]()
Io am celalalt patut de voiaj de la graco...as putea sa il montez sa vaz daca sta dar nu prea cred...daca se vede imprejmuit dispare interesul ...uffff
Larisa mamica de Nectarie
(22 iulie 2010) si Alexia
(13 iulie 2006)
http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#
sofie-iubi spune:
noi i-am luat lui Sofie un tarc, e ff happy, sta pe burtica pe paturica cu activitati si se joaca si cu jucariile. sper sa si adoarma in el. e foarte fericita seara se uita cand la mine cand la sotul meu.
nici noi nu avem loc pentru el, dar ce sa facem, sta in mijlocul camerei, iar daca nu e nevoie de el, se strange.
puiutz_mic spune:
Eladea multumesc de raspuns privind diversificarea. Dr. zice ca a luat bine in greutate pana acum, desi au fost perioade multe in care stiti ca eram disperata ca nu manca...
Acum la 4 luni, pe masuratorile mele acasa: lungime = 60 cm si greutate = 6000 gr. (aproximativ)
La nastere a avut lungime=48 cm si greutate = 2680 gr.
Stiu ca pana la 4 luni ar trebui sa-si dubleze greutatea de la nastere - aici chiar am depasit. Nu stiu sigur cu cresterea in lungime daca stam bine. Dar media lunara ar fi de 3 cm in primele 4 luni.
Oare suntem bine?
Ochidut, nu am stiut ca si Larisa a avut Klebsiella...Si al meu exact la fel s-a comportat, lua in greutate bine, desi avea 8-10 scaune apoase zilnic. Si lui tot cu 5 zile de antibiotic i-a trecut, plus Enterol si apoi si Protectis cateva zile. Off, nu mai vreau sa-mi aduc aminte de perioada aia.
Acum suntem constipati... Nu face decat daca ii dau Debridat o data pe zi, seara. Sa vedem la diversificare cum va fi.
Crispro, nici eu nu consider ca e gresit sa doarma copilul cu parintii, dar mama tot ma bate la cap ca o sa doarma cu noi si cand o sa fie la scoala... Eu nu prea cred...
Probleme de spatiu in pat nu avem, ca patul are 160 cm latime si sotul doarme linistit, nu vine peste Raducu, eu de asemenea. Singura problema este ca noi inca nu am reluat
si nu prea intrevad vreo sansa curand. Poate cand mergem de sarbatori la bunici, sa-l lasam pe Raducu cu ei in camera intr-o dupa-amiaza si sa ne simtim si noi bine singurei in pat
Acasa nu avem cu cine sa-l lasam, nu avem pe nimeni sa ne ajute.
Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010
puiutz_mic spune:
Da' chiar ca a fost ziua cazaturilor! Deci nu e sigur nici cu perne in jurul lui sa-l lasi... Al meu inca nu se taraste, desi se straduieste.
De cand a invatat rostogolirea e atat de incantat de noua pozitie ca daca il las pe pat cu fata in sus imediat se rostogoleste, il intorc, iarasi o ia de la capat... e haios foc!
Vroiam sa le intreb pe fetele care le-ati luat paturica de activitati - sunt incantati delfinasii de ea? Vi se pare utila? Ca si eu as vrea sa-i iau lui Raducu. Si e cam scumpa...
Ce parere aveti de pusul in fundulet, intre perne? Pediatra mi-a spus ca il pot lasa 10-15 minute dar stiu si eu... Nu vreau sa-i fortez coloana. Lui ii place la nebunie - vedeti dovada
aici - dar mie mi-e teama inca!
Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010
bumblebee spune:
Asta clar a fost ziua cascadoriilor. Multi
-ici pt delfinasii cascadori si pt mamicile lor!
Eladea, eu tot cam la jumate de ora ma gandesc. Si Monti spunea ca fructele se papa cu juma' de ora inainte de masa, asta pt ca toate vitaminele sa fie absorbite si sa nu fermenteze alaturi de papica.
Cat despre tarc, nu stiu ca sa zic, zau, eu am patut de ala de voiaj, eu altceva n-are sens sa-i cumpar, ca oricum daca nu doarme nu sta in el, zici ca-i plin de spini, nu-i place si pace, trebuie sa vada tot, sa Ne vada
.
Ce pofta imi faceti cu masaje, "treburi" din astea la spa...
Alina
Mamica fericita de
Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4
Diana_Eva spune:
Mamica Sofiei - Grija mare cu pozele publicate pe net in care se vede complet dezbracat copilul. Nu este vorba de rusine sau altceva dar exista si pedofili pe lumea asta!!! Mare grija!!!
Ochidut - La ce salon mergi?
Scaun Auto
Nu depinde numai de kg - ce sa fac eu cu copil de 3 luni si 8kg??? Ma uitam azi ca 8 kg e normal pentru 8-9 luni asa ca ... nu e un criteriu bun.
Important e sa li se intareasca lor muschisorii bine! Si e atat de simplu - se pot evita accidente grave in acest fel!
pun link va rog sa va uitati
http://www.facebook.com/video/video.php?v=136117313083211
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1396390081352
Pentru cine nu are rabdare sa vada filmultetele:
Capul copilului reprezinta 25% din masa copilului ( spre deosebire de un adult la care capul este 6%).
Daca are loc un impact la 50km/h si copilul e asezat cu fata la directia de mers - gatul copilului va suporta o forta de 160-220kg. Daca sta cu spatele la directia de mers gatul va suporta 40-60kg.
La mai mult de 130kg copilul poate ramane cu sechele grave, permanente!!!
Se recomanda sa stea cu spatele la directia de mers pana la 3 ani - daca nu sta bine in scaunul care il aveti gasiti altul potrivit acestei pozitii, luati husa pentru spatarul unde va da cu piciorusele.
Daca cumva aveti scaun primit verificati daca a fost implicat intr-un accident - daca da nu mai il folositi - aparent poate fi bun dar defapt sa aiba ceva stricat inauntru.
Diana, mami de pui iubit Eva
(20.08.2010)
btz_ovi spune:
Am dormit 3h cu pustiu,ma simt bine
Ochidut,Oanna,Eladea
multumesc de info,o sa incep cautarile de preturi si salon bun dupa anul nou
Puiutz daca vremea tine cu noi,venim acasa de Craciun .Poate ne intalnim la o plimbarica.O invitam si pe Sorina daca va fi in oras nu?
Bytz si Ovi, parinti fericiti de
PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
rodyka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui eladea2005
votat...sper sa-si duca la bun sfarsit planul...desi tare greu e.... |
votat si eu

_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)