Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (54)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

vroiam sa va mai spun,ca ieri,eram cu toti 3 afara,si ma intalnesc cu o vecina de cartier ,cu ale carei fete se joaca ai mei cand se intalnesc prin parc,au vreo 8-9-ani.cand imi spune ca vin de la urgente,ca fata are varicela infectata!!!,si scoate mana din geaca,plina de bube galbene.dintr-o minune nu apucasem multe atingeri,doar eu am ciufulit-o un pic in par pe fetita asa cu drag,Andres inca nu apucase,ca de multe ori seiau in brate,nu apucasera nici sa puna mana pe Miguel,desi cealalta fetita,inca necontagiata,se apropiase decarut.

Sofia(2ian2007) ,Andres(22mai2008),Miguel(16aug2010)

aoleu...sa dea Domnu' sa nu fi luat nimic...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ochidut

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Cam atat am vazut si eu la un centru in Bd din pacate
Tu acum vrei sa iti faci pt slabire,tonifiere nu??Cam cate sedinte/luna faci??

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Citat:
eu am avut o celulita cat Casa Poporului
ziceam ca nici nu poate exista asa ceva, oribil, peste tot fund, copase, solduri, pana si la genunchi.

fac masaje de vreo 2 luni (2 sedinte pe saptamana), inca mai am celulita dar s-a redus vizibil si parca mi s-au remodelat frumos coapsele, fundul, soldurile.

pentru cat de multa am avut eu, eu zic ca e bine, cel putin asa imi zice si mama si sotul

acum ca am terminat alaptarea ma baga si la un "tunel" - ma da cu crema, ma infoliaza si stau acolo si transpir; dar nu pot sa iti zic dara are efect, pt ca deabia m-am apucat

electrostimulare mi-a zis ca imi face dupa ce dam jos mai multa celulita, ca ala cica se face pt toniefiere si daca tu ai celulita il faci degeaba, ba chiar mai rau cica se fixeaza celulita mai bine pe tine

Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010

aaaa..uitasem sa zic...am facut si eu chestia cu bagatu' la tunel, infoliata si ieseam de acolo leoarca... chestia asta alternativ cu electrostimularea...si la finalul fiecarei sedinte un masaj anticelulitic...eu am vazut rez f bune in 15 sedinte...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:

Miguel ,pe 10 decembrie avea 7285 g

nu-l mai cantarisem pe Miguel de pe 16 noiembrie.
a luat cam 900g in vreo 3 saptamani.

acum cand face 4 luni avem vaccinul si il vor masura iar.

Sofia(2ian2007) ,Andres(22mai2008),Miguel(16aug2010)

Wow ce dolofan ai tu acolo...
Noi la 4 luni aveam 6.200kg. Suntem mai sportivi...ca dovada si busitura si rostogolirile pe care le face neincetat....spre disperarea mea..

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Citat:
citat din mesajul lui sofie-iubi

Citat:

Bravo Miguel, te misti bine mami :))
Aelita draga pe fetitele noastre le cheama Sofia, coincidenta frumoasa. sa traiasca sa fie sanatosi.
Sofie s-a nascut mica, la 2,500 inca nu a recuperat toate kg-le, are 6,800 la 5 luni jumatate

http://sunt-mamica.blogspot.com/

Mamica lui Sofie - printesa sugubeata 30 iunie 2010
Daaa,am observat ca ai si tu o Sofiuta ! si Sofia mea a fost mai micuta ,fata de baieti.nu iti fa griji,fetele asa sunt.si mai sclifosita la mancare a fost decat Andres care halpaia orice era in castron.

Citat:
citat din mesajul lui ochidut

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

i-am dat lui Filip piure d epere williams...i-a placut din cate se pare...

intrebare: la cat timp dupa fructe se paote da laptic???

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

pai parerile sunt impartite, unii zic ca poti da dupa, mai multi zic ca sa astepti vreo jumate de ora

eu la inceput asteptam, dar de cateva ori asa ce tipa ca ii mai era foame sau isi vroia biberonul, ca nu am mai avut ce face si i-am dat imediat dupa; nu a patit absolut nimic, poate eventual o mica regurgitare.
dar a mea are si stomacul rezistent si e si constipata de felul ei

acum s-a invatat si nu mai tipa dupa bibe dupa ce ii dau piureul de fructe

Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010
eu nu am tinut cont .sugeau de cate ori aveau chef,e adevarat ca dupa 6 luni sugeau mai rar oricum..
dar depinde de copil,daca prezinta"deranjamente",eviti,daca nu ,nu.

LARISA si Nectarie a cazut ce mare s-a facut !frumos foc!!

ELADEA eu sper ca nu a luat asa repede...nu sunt eu asa panicoasa,daca e safie...dar ma gandeam asa ca gest!! ma vede cu 3 copii dupa mine si nu se gandeste??
eu stiu ca oricum pot lua,poate aduce lejer Sofia de la gradi,dar totusi,cand poti sa eviti,de ce sa nu o faci! ca prefer sa faca si ei mai incolo,ca acum cu 3 mi-ar fi tare greu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby78

Citat:

Wow ce dolofan ai tu acolo...
Noi la 4 luni aveam 6.200kg. Suntem mai sportivi...ca dovada si busitura si rostogolirile pe care le face neincetat....spre disperarea mea..

lasa ca sunteti bine si voi chiar sportiv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Aelita, ce nebuna e vecina ta!!!. Exact ce iti tb tie!! Sa iti faca copii varicela acum de sarbatori...
Si eu am primit olita. Dar eu voiam sa-l pun pe olita cum reuseste sa stea in fundulet, desi inainte stiam ca dimineata face kk, acum face in orice moment al zilei. Macar voi incerca, sa-l obisnuiesc cu senzatia...
Dar ce au patit azi delfinasii? S-au pus pe sarituri? Eu nu-l las pe Raul nici 10 sec singur in pat. Daca ies din camera, ori il transfer in patut, ori in pun pe jos...m-am specializat. Mi-am pus o plapuma groasa jos, si o patura peste si asa mi-am acoperit si portiunea de parchet...E adevarat ca imi arata camera, ca dupa razboi, dar nu am ce face. O sa incerc si sa pun perinite in jurul patului, macar cand stiu ca astept musafiri, nu-i pot primi cu plapuma pe jos
Ochidut, chiar nu ma gandisem sa duc lucruri ale copilului la spital, daca nu imi mai tb. E o ideea buna

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze sarbatori

Mergi la inceput

crissy, racusor, crispro, ochidut, aelita, mersi de raspunsuri...am lasat si eu juma de ora intre fructe si lapte...eu stiam ca nu e bine sa se dea imediat sa nu-i doara burtica...

aelita, crispro, deci v-a placut Mosul meu din 2008... va Mosulica...

aaa...Filip a facut si azi kk singurel... deci se pare ca se regleaza scaunul daca incepem sa papam cate ceva...

aelita, f bine sta Miguelito cu kg...

larisa, ce sa mai zic de uriasul tau??? mamaaaaaaaaa....

noi avem un cosmonaut de la Next, de 6-9 luni...pe asta il folosesc acum...avem unul mai subtirel de pe hainute.ro dar acu e prea frig pt el...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Mai, ce de cazaturi, ma sperii cand citesc. Pupici la delfinasii care se tin de scamatorii, sa fie cumintei pe viitor si sa nu pateasca nimic.

Adriana, , nu te da inca batuta, mai incearca pe toate caile cu sotul. Divortul e un proces dureros si indelungat. Si legat de partaj nimeni nu iti poate garanta, deciziile instantelor nu sunt unitare.......
Trist sa te gandesti la asta acum cu Rebe-bebe asa mica si in preajma sarbatorilor. Trist sa iti doresti asa mult un copil si apoi sa te indepartezi de cl cu care l-ai facut. Poate reusesti sa ii bagi mintile in cap sotului. Macar sa iti dai seama care e cauza instrainarii lui...... ca sa repari trebuie sa gasesti si cauza

Anca, Larisa a avut Klebsiela in coprocultura, descoperita la o luna jumate. Toti doctorii au presupus ca bacteria a fost luata din spital, insa nu se manifestase pana atunci. Ca simptome: diaree, scaune cu mucus, apoase si ffff multe, dureri de burtica, agitatie, nu dormea ziua mai deloc si plangea.....
Intr-adevar toti s-au mirat ca lua bine in greutate, caci de obicei copii cu infectia asta nu mai iau in greutate sau scad, ceea ce se pare ca la tine e aplicabil.
Si eu m-am speriat atunci destul de tare citind de pe net, dar a fost bine pana la umra. I-a trecut dupa o singura cura cu antibiotoc de 5 zile. I-am dat augmentin lichid (cu seringa 1,5ml parca- dar doza era in functie de greutate, ea era mica atunci) si pt flora bacteriana protectis.

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Pai nici eu nu il lasam nebaricadat...Si acum am avut mare noroc cu perna gravidei...mare si cu polistiren in ea ca altfel nu stiu ce se putea intampla.. El era si pe mijlocul patului si inconjurat cu perne...Eu credeam ca e foarte protejat asa dar...se pare ca nu...Nu numai ca s-a rotit dar s-a si tarat cumva de a aterizat pe jos.....cu tot cu perna gravidei...de fapt era calare pe ea si cu cred ca asta l-a ferit de o lovitura zdravana
Acum nu mai pupa el sa ramana in patul mare chiar si baricadat cu perne...nu mai am curaj..Asa ca daca fug de langa el obligat il voi lasa la el in patut ca e mult mai sigur.

Mergi la inceput

apropo de cazaturi...mie mi-a spus chirurgul ortoped la care am fost la control sa-i cumpar un tarc si sa-l pun in el sa stea decat in premergator...da cum numa loc de tarc nu mai am prin casa, care e plina de jucariile lui Eric, ma gandesc la ceva de genu asta:

http://www.articole-pentru-copii.ro/centre-activitaticateg-mare-bright-starts-#150;bounce-bounce-baby-activity-zone-p-1693.html?action_cifnet=preview&pag=catalog_cifnet

sau tarc:
http://www.bebecarucior.ro/camera-copilului/tarcuri-de-joaca/brevi-tarc-de-joaca-royal-style.html

ce ziceti voi?

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput