Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (54)
Raspunsuri - Pagina 10
eladea2005 spune:
elena, daca e pe LM si ia ok in greutate, nu te stresa cu diversificarea...nu e cazul..aveti vreme destula de la 6 luni...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Oana, spor la cumparaturi si distractie placuta. Dar de ce nu pot sa vad si pozele mai vechi ale lui Matei. Ma lasa numai in luna a 5a... Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 Sarbatori fericite poze sarbatori |
le-am pus sa poata fi vazute doar de cine are linkul si cum e doar luan a 5-a numai pe alea le poti vedea
am fost la kineto, totul e bine a facut baiatul meu gimnastica
a papat la 9 dimineata si ar fi trebui sa pape la ora 13 dar doarme de rupe patul
eu stau si astept sa se trezeasca sa ii dau sa pape si sa plec la cumparaturi
astept sa vina si mama...care a intarziat ...cred ca ii cumpar ceas de Craciun
Primul Craciun cu Matei - luna a 5-a 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
baby78 spune:
citat din mesajul lui crispro AL meu a dormit de la 8 seara la 9 dmi... o trezire la 5 (m-am du seu la el, ca mi se parea ca doarme de o vesnicie si la prima foiala i-am bagat bibe in gura), si apoi la 8 iar o trezire de papa... dar io nu pot sa dorm... nu stiu ce am... ma tot uit mereu la ceas, toata noaptea.. Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze |
Ha ha...cred ca iti e dor de programul de terorist...pe care il avea Vladut inainte...te tinea in priza...Vezi?..Nu iti prieste sa fie prea linistit copilul.....
La multi ani Iulia, sa cresti mare, sanatoasa sa fi cuminte si norocoasa.
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
aelita spune:
vroiam sa va mai spun,ca ieri,eram cu toti 3 afara,si ma intalnesc cu o vecina de cartier ,cu ale carei fete se joaca ai mei cand se intalnesc prin parc,au vreo 8-9-ani.cand imi spune ca vin de la urgente,ca fata are varicela infectata!!!,si scoate mana din geaca,plina de bube galbene.dintr-o minune nu apucasem multe atingeri,doar eu am ciufulit-o un pic in par pe fetita asa cu drag,Andres inca nu apucase,ca de multe ori seiau in brate,nu apucasera nici sa puna mana pe Miguel,desi cealalta fetita,inca necontagiata,se apropiase decarut.
ooana spune:
citat din mesajul lui crissy77 stiam eu ca am uitat ceva racusor, eu zic ca e mult prea devreme desi e indicat din multe motive sa scapi de scutec cat mai repede. Din experienta proprie iti zic ca noi ne-am batut capul abia... dupa 2 ani, cand se putea discuta cu ea si a inteles ca acel obiect are o alta destinatie si nu se foloseste pe post de caciula, ceva care ii poate inalta sau spatiu de depozitat Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005) |
Noi 2
aelita spune:
Miguel ,pe 10 decembrie avea 7285 g
nu-l mai cantarisem pe Miguel de pe 16 noiembrie.
a luat cam 900g in vreo 3 saptamani.
acum cand face 4 luni avem vaccinul si il vor masura iar.
aelita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
Primul Craciun cu Matei - luna a 5-a 08.07.2010 Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
bine spus !!!!
super pozele!!!
ochidut spune:
[/quote]
pentru 50 min de masaj + 10 min de gimnastica plateam 10 lei
Noi 2
[/quote]
super tare pret, gratuit ai putea zice
i-ai aprins si o lumanare la biserica de banii astia
de Larisa Ioana 24.06.2010
crispro spune:
Iuliana, Doamne, ce spaima... io is dusa cu pluta in cazul asta... al meu nu e miscacios din fire, io il las si pe pat, pana fug sa ma spal pe maini... si de cele mai multe ori il las langa margine, cu fundul chiar langa margine si picioarele aproape balanganind in jos... dar asta nu se misca...Doamne fereste, pana o patesc si io si apoi sa vezi... peste zi e tare maraila, numai jumatati de ora doarme... acum ca i-am vazut gingiile umflate dau vina pe ele pt maraiala...
Aelita, e nebuna femeia... pai de ce nu zice nimic de la inceput? va lasa asa sa va apropiati????
Puiut, io nu cred ca daca copilul doarme cu parintii e gresit... asa ca daca pt voi e ok, voi va odihniti, Raducu la fel, ce are daca doarme cu voi? La mine nu pot ca al meu sot doarme bustean... nu aude nimic, se urca pe copil.. plus ca si io dorm nemiscata sa nu cumva sa il lovesc... si intepenesc...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
crispro spune:
Am vazut Craciunelul frumos...adica Eric... dulcic tare... si imi place bradul, intr-o culoare...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze