Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (468)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

valensuperbi baietii tai! si bradutul e f frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Vali sunt niste draguti baietii tai!
am intrat sa va urez Sarbatori Fericite!
sanatate si numai bine !
noi plecam maiine spre Slovacia,sper sa fie ok
anul asta mergem numai noi 4 ,fara ajutor
va pupez si sa ne auzim cu bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Valen, eu am ramas in concediu de la 1 decembrie. Sincer, nu mai pot. Pentru serbare repeta cu cine a ramas in locul meu, dar tipa nu e romanca, asa ca nu stie colindele si pt asta trebuie sa ma duc o data pe sapt. sa repet impreuna cu proful de muzica, cel care o sa-i acompanieze la orga.

Cu serbarea oricum suntem cam in pom anul asta. Trebuia sa fie pe 17, dar cum au facut 9 copii varicela in valuri am amanat-o pe 24, cand unii vor fi deja plecati la munte... Vine cine poate...asta s-a nimerit...

Stelutz, si eu tot cu bradul natural. Am avut in fiecare an la ai mei si nu ma deranjeaza acele... Anul asta e primul an in care vom avea si acasa (pt Iris si David). Pana acum am avut artificial.

mami de David si 38+ Iris

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Citat:
citat din mesajul lui blankar

Vali sunt niste draguti baietii tai!
am intrat sa va urez Sarbatori Fericite!
sanatate si numai bine !
noi plecam maiine spre Slovacia,sper sa fie ok
anul asta mergem numai noi 4 ,fara ajutor
va pupez si sa ne auzim cu bine!

Sa aveti o vacanta frumoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Ce dulci sunt baietii! As zice ca Luca e fetita

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui numeioana

Ce dulci sunt baietii! As zice ca Luca e fetita

nu numai tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Buna ziua mai pe seara

Nicoleta habar nu am cum sa facem cu trimisul. Cu plata banuiesc eu ca ai tu un card pe care as putea sa pun banii, nu? Daca iti vine vreo idee, spune-mi ca eu chiar nu stiu.

Eu am avut azi o multime de treburi si n-am luat bagukanii, asa ca ma duc acasa sa-mi tina fii-mea perdaf. Rezolv maine pana la petrecere, sper sa nu ma fac de ras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Vali frumos tare e castelul, dar baietii (toti 3) il eclipseaza de departe!
ce am ras de faza cu Matei si cadourile
mai pune odata linkul ala cu colinde pls

Stela speranta moare ultima! poate totusi tineretea si optimismul pe care sper ca ti-l vei recapata, vor invinge

Blanka, drum bun, vacanta frumoasa, copii cuminti, si sanatate maxima. Imi pare tare rau ca ai probleme la coloana :( si mai ales ce pacat ca nu mai poti sa faci cangoo. In acelasi timp, sigur nu ai voie sa mai faci? ca sariturile sunt amortizate la aterizari. ce trebuie sa faci sa se rezolve?

Ioana, iti doresc analize perfecte in prag de nastere!
Ramo, sorry, am uitat sa te imbratisez. iete una apasata
Bitza, Xena tot singura si extrem isi face dreptate? :)
Ariel, bafta cu antibioticul :(
Luny, cei mai sinceri copiii!
Bubu, scoate in suturi virusul din casa sanatate!
Tonicuscra, imi pare bine ca ti-a placut filmuletul :). Cred ca am uitat sa ma laud cu el aici.

pt cine n-a fazut si are chef de film http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=cd6b05f8c450a9ad61183b

Ma duc sa imbuc. Am facut niste chiftelute falafel bune rrraaau . Vasele nu le spal, poate ma viziteaza la noapte zana vaselor murdare :))

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Still remember me?
Am ajuns azi acasa la 17.30 (cica in fisa postului am program pana la 14; mda, pe la ora aia imi puneam problema sa fac o pauza de 15 minute sa mananc ceva ca ma clatinam pe picioare; am facut pauza si am trecut din nou la treaba).
Cuscra, de streptococul tau s-a zis tot ce era de zis, tu ia tratamentul si fii optimista, Iris va fi bine!
Stelutz, ia aici si de la mine. Si eu atat iti spun: ia duphaston sau orice ti se prescrie, daca asta te poate echilibra hormonal, fara a te gandi din start la efecte secundare si fara ate gandi ca "oricum boala nu se vindeca". Eu am doua boli care nu se vindeca, da?-stiu despre ce vorbesc, mai cu seama psihologic. Exista destule boli care nu se vindeca dar care nu te omoara, cu care deci esti nevoit sa convietuiesti si pe care trebuie sa le tii in frau (sa le "potolesti") prin diverse mijloace. Cam asa trebuie pusa problema. Si mai e ceva-nu stiu mari amanunte despre boala asta dar stiu ca e o cauza f puternica de infertilitate, ori tu, cu chinurile binecunoscute, ai reusit totusi sa nasti o minune de fetita. De acord? Dumnezeu nu da nimanui mai mult decat poate duce si mai si rasplateste, dar la momentul si in felul in care vrea El, nu noi!

Mergi la inceput

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146308&whichpage=14
Pe pagina urmatoare sunt colinde cantate de Mickey Mouse...

Mergi la inceput