Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (468)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

no, si la mimo imi place, si inca rau, ca a fost cu party hard, club si restaurant, asa ca sa uram 'la multi ani' Mimului, cu sanatate si succes la cantat dar eu vreau poze!! stii ca de cand ne-am intalnit am zis ca-s curioasa s-o vad finalizata, pe chitara, zic!
brad nici noi nu avem, pe 24 il cumpara iub mereu ca se fac reduceri si am gasit de fiecare data unul mic si frumos
si noi avem teatru pt copii organizat de OSIM, la Creanga, pe 21, apoi pe 22 vine Mosul la OSIM.. sunt curioasa ce reactie va avea Muful, care stie prima strofa din 'Mos Craciun cu plete dalbe', insa nu o zice cap-coada singur, eu incep cu un cuvand, el continua versul. Sunt sigura ca ar sti sa spuna si singur, insa nu vrea inca ufff, abia astept sa inceapa cursurile FTK si la toamna, gradi! sunt sigura ca va fi bine ..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Neatza!
Eu sunt rupta...s-a trezit Luc din ora in ora pana pe la 5... Am sfarcurile prastie.. LP nu vrea din biberon si eram prea vaza sa-i dau din seringa L-am adormit si in brate, si pe burta mea...

Despre serbare: Matei a fost primul, si-a spus rolul foarte incet ( de fapt nu s-a auzit nimic, fiindca microfonul era inchis si l-au deschis dupa al doilea copil), apoi a stat f cuminte pe scaunel.. A avut un trac...n-a mai cantat, n-a mai facut nimic pana la sfarsit... La Mos n-a vrut sa se duca, l-a luat educatoarea in brate....
Am facut doar cateva poze din lipsa de spatiu/ pozitie...
http://travel.webshots.com/photo/2491673300103382524DFbErE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Hello!!!

Zoze, ce bine ca sunteti veseli

Tuchi, foarte tare piticii. Am murit de Seb in maieu

Mimo, multi ani fericiti Mimului! Sa fiti fericiti si linistiti ! PO-ZE! PO-ZE!

Cami, felicitari Alexandrei !

Noi suntem bine, ne bucuram de zapada si de soare Luny, la munte plecam la Bran, de joi pana luni, cu trupa sora-mii, facem Christmas-ul acolo. E primul an cand nu sunt de Craciun acasa, si tot primul cand absentam de la ziua soacra-mii ( care e nascuta de Craciun ). Maman ramane singura acasa 1 , cu sarcina de a ne astepta cu ciorba de burta si sarmale

Si nu in ultimul rand:

Cleme
Sa fii sanatoasa si fericita si tot ce iti doresti sa se implineasca!!!

Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Tuchi, Seb e mortal..are o fata cand mananca cioco... Iar Ili e o frumoasa..

Mimo, aseara cand ma bagasem la somn ma gandeam ca nu ti-am zis LA MULTI ANI pt Mimu!!!!!

Mergi la inceput

am uitat sa va spun, ca aseara am avut musafiri, vi-i arat imediat

olgu ce frumos o sa va distrati la munte, sunt sigura!! nici noi nu am fost plecati de Craciun... poate cand nu vom mai fi militari, ca de Craciun si Revelion, mai subtire cu concediile, mai ales la Liviu
in aceeasi ordine de idei, azi intru de noapte, joi sunt libera dupa tura, iar vineri, pe 24, LUCREZ! si pe 3 ianuarie! nu simt nimic din sarbatorile astea..
..ma gandesc ce tort sa facem Mufului de Craciun, ca e si ziua lui...
ah, si inca una: la noapte Mate doarme cu soacra-mea, vine aici pe seara, ai mei sunt plecati la tara la fini, sor-mea nu poate ca tre sa scoata si catelul afara, asadar, m-am procopsit, sa-mi bag picioarele! sper sa nu apara inopinant, inainte de ora 8..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Va multumesc pentru urari iar in ce priveste pozele sa ma scuzati, am si eu scaparile mele , n-am facut poze Si nici tort nu i-am luat , sa sufle in lumanari Toata lumea m-a criticat dar eu in club m-am dus direct de la serviciu, dimineata plecasem zombi dupa ce ajunsesem cu o seara inainte acasa la ora 22, plina de spume...si-apoi nu-i stil Mimu cu poze si tort El e stil hahaila, bautura si mult fum Asta e, tort ii iau azi ca mai avem si dupa amiaza niste musafiri d-astia care in week-end au taiat porcul Si promit sa-i fac si poze cand sufla in lumanari

Simona,mamica de Teo (17 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Multumesc frumos fetele pt urari
Tuchi am vazut pozele cu Seb, tare de tot in maieu si cu ciocolata
L-am vazut si pe Matei
Luny unde il duci pe Matei la FTK, eu le-am scris astora de vreo sapt dar vad ca nu au raspuns, cine stie poate dupa sarbatori. Si naspa cu serviciul, oricum anul asta si Craciunul si Revul au cazut tare prost.
Si la noi o sa vina Mosul pe 24 (acasa, se costumeaza cumnata-miu), abia astept sa vad cum va reactiona Diana.
Cam asta la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Mey, Nimenialta, iete unde era musca pe caciula ta , la pozele cu Mimu si lumanarile Eu una vroiam poze cu chitara .

Nu v-am zis ca a inceput la Sof epoca "DE CE?". Azi cand ne-am trezit noi, mama plecase deja la biserica. O cauta Sophie, incepe sa se jeleasca ca nu e Buni. Unde e Buni? A plecat la biserica, mami. De ce? Ca se vorbeasca cu Doamne-Doamne. De ce? Ca ii place sa faca asta. De ce? Se simte mai linistita. De ce? NU STIU, o intrebam pe ea cand vine. Ei, raspunsul asta a fost bun si s-a carat multumita

Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia

Mergi la inceput

cleme il duc chiar la Valentina la gradi, au un centru acolo, dar sunt mai multe in Bucuresti. Cred ca de pe 18 intra in vacanta,m si eu il duc la demo dupa Sarbatori, am zis intai sa vad cum raspunde..

Edit: Mimooo, si eu ca si Olgu, tot la chitara ma gandeam:)))) Olgule, delicioasa Soph:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Promit poze cu chitara curand, am crezut ca va e dor de noi (de Mimu mai ales )
Olga, noi suntem in epoza "de se?" de cand a inceput sa vorbeasca Cred ca d-aia s-a efortat asa sa vorbeasca, de curiozitate Nu v-am zis ce succes nebun a avut Marble ala primit de Mos Nicolae, suceste traseele alea pentru bilute toata ziua, si uneori chiar face niste constructii uluitoare Mai rau e cand nu-i iese ceva, da cu picioarele in toata constructia si zboara prin toata casa si piesele si bilutele

Simona,mamica de Teo (17 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput