Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (468)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

La serbare a fost rasu'plansu'!

Sebi nu a vrut deloc, n-a vrut sa stea cu copiii, n-a vrut sa spuna poezia...permanent s-a plans de foame si de somn si a vrut la mine in brate!
In cele din urma am rugat-o pe ingrijitoare sa ii caute ceva de mancare...si si-a mai revenit copilul!
Apoi s-a dezbracta in maieu si a inceput sa-l intrebe pe Mosu', in gura mare, daca are bombonele...asta in timp ce niste copii ziceau poezii.
O sa vedeti in poze cum i se schimba fata cand primeste ciocolata in cele din urma...a mancat atat de multa, ca ma mir ca nu i s-a facut rau.

Ilinca a fost cea mai frumoasa si cea mai desteapta, evident!

Prin o neintelegere a mea cu educatoarea ea nu a mers la orele de karate...La inceputul serbarii a venit si proful de karate sa faca o demonstratie. fiind multi copii i-a impartit in 2 grupe. La prima grupa Ili a stat cumintica pe scaunel.
La a doua grupa o vad ca se ridica in picioare si intra in grup. Eu ii faceam semne disperate sa plece, ca nu are ce cauta acolo...ea statea linistita.
O aud ca ii zice profului ca ea nu stie ce sa faca!
Ala, se uita mirat si-i zice...pai n-ai cum sa stii, ca n-ai fost la karate!
Ilinca ridica din umeri si ramane...si se manifesta cu ceilalti copii!
A fost simpatica rau!

In rest, si ei i-a fost ba foame ba sete....nu mi-au cerut niciodata de mancare cand ii iau de la gradi, acum , pentru ca era serbare se pare ca erau flamanzi!

Cert e ca serbarea a durat peste 2 ore, de eram rupti de spate...nici chef de pozat si filmat n-am mai avut pana la sfarsit, eram intr-o sala de clasa peste 100 de persoane...
Sper sa ii conving in vara sa facem in alt loc, ca e pacat de munca doamnelor si a copiilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza!
m-a topit toata zoze, ce frumos e la tine

vine cineva la Unirii in tara lui MC?.

..revin ca e calare pe mine..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Am uitat sa pun pozele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Neata si o duminica plina de soare !!!

Noi am avut ieri primul examen la karate(adica Alex, v-ati prins voi), emotiile au fost mari dar totul a fost ok si am avansat un grad ...urmeaza centura galbena la vara

Azi am de umblat dupa cadouri, pana acum am luat pentru parinti, socri si Bubu, deci mai sunt pe lista Alex, sorela mea, nanele Bubului si randunoiul. Nici nu vreau sa ma gandesc ce-o fi prin magazine...

Va puuuup!!!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, CLEME! SA FII FERICITA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Supercopii Tuchi
Hai ca m-am distrat la prima ora
DEspre noi nu stiu ce sa va spun ca-s asa de multe nespuse incat le-am pierdut sirul
Suntem bine, azi vine Mosu si la tati la serviciu, bradul nu l-am cumparat inca daramite sa-l si impodobim, ramanem inca la varianta brad natural pana ne-om muta la vila si-om avea loc sa depozitam si bradul artificial undeva tot anul
Doua zile am petrecut de ziua lui Mimu, vineri seara la club si sambata la pranz la restaurant ...fuse si asta
Ziceam ca i-am facut mega surpriza, asteptam o lacrima acolo in coltul ochiului dar cum el nu se exteriorizeaza n-am sa stiu niciodata daca i-am atins vreo "coarda"
Pe cand era el flacau si-a dorit mult chitara electrica si pentru ca nu a avut bani sa-si cumpere una, s-a apucat voiniceste sa-si faca singur. A luat un lemn, i-a dat forma, l-a slefuit, a gasit un grif de la cineva , la pus pe lemnul ala, si-a cumparat corzi , a vopsit lemnul cu vopsea alba de cada si asa a ramas ani de zile ca partea electrica n-a mai apucat sa o faca, Dar a plimbat lemnul ala constiincios dupa el oriunde s-a mutat si mereu zicea ca o termina el odata si odata. Ei bine, a luat-o Teo si a dus-o la un magazin de specialitate, i-a facut partea electrica, i-am cumparat amplif si cablu, a vopsit-o fata unor prieteni care e eleva la liceul de arte, a scris pe ea "oldies but goldies" si "made by D Tanase" si i-am dat-o omului Cred ca i-a mers la suflet totusi Oricum, omul ala de la magazin si-a facut cruce cand a vazut-o, s-a pozat cu ea, a zis ca se aude impecabil Iar Mimu nu mai are decat sa invete sa cante cand o iesi la pensie
Teo e indragostita, Dudu turuie nonstop, eu sunt obosita moarta dar una peste alta mergem inainte AMR 3 zile pana la miniconcediul meu, abia astept
Va pup cu drag,
NIMENIALTA

Simona,mamica de Teo (17 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

CATA ce desfasurare de forte la serbare, frumosi copii ai, Ilinca a fost prea tare la faza cu karatele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Neata!

Tuchi, frumosi copii mai ai! Ilincuta era o scumpa, cand dansa! Foarte fain!

Mimo, tare surpriza!!

Ma duc, sunt -11 grade!

---------------------
Vine Craciunul!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, CLEME! SA FII SANATOASA SI IUBITA!

Mergi la inceput

Cami, felicitari pentru concurs!
De altfel cred ca nici pe Stefan vienezul nu l-am felicitat!
mari karatisti, las'ca o las si eu pe Ili sa va ajunga din urma!

Mimo, hai la multi ani pentru Mimu si sa invete sa cante la chitara! Ce surpriza minunata!
Nu-s convinsa, dar cred ca am visat asta, noapte ca tu si Kya nu mai mergeati la sky...ci undeva la mare...nu stiu sigur, sunt inca confuza!

Mergi la inceput