Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (468)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Ne pregatim de serbare, avem diseara la 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

N-am gasit nimic sa se potriveasca si cu gusturile, si cu buzunarul... am vazut un brad mai rasarit, frumusel, cam golas spre varf... 75 de euro. Am zis ca ne mai ducem, ne mai uitam.

Se apropie si la noi momentul dezpemparsarii... scutecele sunt pe sfarsite... trebuie sa iau o husa antiacarieni si pentru salteaua lui Matei (de fapt i-o voi da lui pe cea a lui Stef), prin astea nu trece umezeala. Cu kk e mai nasol ca stie cand face, dar nu vrea la olita, nici la wc... dar macar nu se mai asaza in fund dupa :))).

---------------------
Vine Craciunul!

Mergi la inceput

Vali, sa faci poze!

Tuchi, poze? Cum a fost la serbare?

---------------------
Vine Craciunul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

A venit tataie si a luat piticii, dar acus e acus , eu cu ce ma imbrac? Si cu ce ma incalt? Am refuzat sa ma gandesc pana acum, dar cred ca nu mai am incotro!

Am fugit, suna la interfon...

Mergi la inceput

Pfiuuu... lipsesc de la serbarea lui Stef din motiv de Matei... abia a adormit... s-a trezit la si 45 plangand... adio. La si 30 a incepuse deja serbarea... pana ajungem acolo se termina, ca facem cam o ora... cred ca pe Matei il doare putin urechea. Sper sa nu se supere Stef pe mine... Uf!

---------------------
Vine Craciunul!

Mergi la inceput

Ce bine e cand apare un cap luminat! Era prietena mea care a umblat in sifonier si m-a rezolvat rapid! M-am linistit, am scos tot ce trebuie, mi-am facut dus, acum mai stau nitel, o sa plecam pe la orele 20.

Kya, ce ma bucur ca mi-ai povestit de Sanzi la despampersatul de noapte, asta imi da sperante si mie. Desi eu am mai lasat-o fara la somnul de amiaza si intotdeauna a udat tot! Pana la urma om reusi si noi..

Maine ne-am programat si noi bradul, sa vedem unde gasim. Paul era mai devreme prin piata din Timisoara, ningea foarte frumos si nu era frig deloc.

Beau o cafeluta...

Mergi la inceput

Nico, imi pare rau de serbare....si cred ca nu o sa se supere Stef, stai linistita, o sa inteleaga situatia.
Am patit-o si eu ieri, RAzvi a avut serbare ...programata intre ei , fara parinti ( si pusa la 9 dimineata!). Discutasem cu invatatoarea si era foarte clar , dar cu o seara inainte Razvi mi-a zis ca as putea sa vin si eu caci mai vin si alti parinti! A picat cerul pe mine, nu puteam merge...Razvi m-a vazut nelinistita si putin necajita si mi-a zis sa stau linistita, ca nu-i mare lucru de serbare, ca nu se supara si ca vine repede acasa. Dragul de el, nu stia cum sa ma linisteasca el pe mine! Oricum, mie nu mi-a picat bine deloc ca nu am fost cu el...m-am simtit destul de vinovata..

Mergi la inceput

Clau, este sotul meu cu el. Care la el camera... insa as fi vrut si eu acolo... imi pare rau acum ca nu am pus ceasul sa sune, Matei intre timp s-a linistit... oooof!

---------------------
Vine Craciunul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

mi si mii si miiiii!!

Sper ca sunteti sanatosi cu totii.Nu am apucat sa mai citesc nimic. As da vina pe cafenie,pentru absenta,caci a inceput sa stea mai mult timp treaza,sa comunice asa de frumos si nu-mi vine sa o las nicio clipa singura,desi ea s-ar uita pe pereti cu orele O pun in balansoar si sta cu mine si cu Mihai in camera lui,si asa il urmaeste si rade cu sunet..Este o minunatie!Si are niste gene luuungi si arcuite..mama,mama Mihai o iubeste la nebunie! Nu stiu..ii multumesc Domnului zilnic pentru chestia asta,ca tare imi era teama,la cat de zabauc e el. Frumosul meu! Nu a vrut sa mearga la tuns si i-a crescut ceva parul-parca e un ingeras Un ingeras cu cornite,bineintelesNu se lasa el usor de sporturile extreme si pusul de-a doua
In seara asta ne-am intalnit cu un Mos,la Selgros.Am ramas muti at.cand am auzit ce l-a intrebat: Ai baba adevaiata?" (ai barba adevarata?)La "interogatoriul" de apoi,nu am scos nimic de la el.Mosul exista,clar!! Probabil ca a auzit expresia pe undeva si a gasit momentul oportun sa o foloseasca Ne socheaza zilnic cu cate-o treaba dintr-asta!
Ah,sa va zic:ma striga cateodata-mamica mia-iar pe Dan cochicu' meu(taticul meu)Si le zice cu o voce asa de duulcee
Pfiuuu-cred ca trebuie sa-mi fac un jurnal,pt ca observ ca,dupa ce ca intru rar,va mai fac si capul patrat cu ai mei

Nu stiu daca mai apuc sa intru pana la Craciun,asa ca va urez anticipat,

Craciun fericit,alaturi de cei iubiti si dragi voua!

Si uite asa,mai trece un an peste noi..Suntem in cel de-al patrulea,nu?!WOWCe emotionant!! Si nu-s gravida,sa stiti

Merg sa ma culc si eu.Am lins juma de pahar de vin rosu si simt ca se clatina bucataria cu mine.Sper sa nu simta la fel si Maria,dimineata dupa ce-o servi lapticul "contaminat"
Ce de emoticoane!!

Va puup! Vreau ca maine sa citesc si eu capitolele pierdute,ca nu ma simt bine sa nu stiu de voi.

Mamica lui Mihai si a Mariei
Siluan trebuie sa traiasca!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Buna dimineata!
cu dragoste si un milion de !
ieri am plecat dupa James...si am murit in lupta....cautand o jucarie am facut ordine la toate, apoi ne-am apucat de ornat geamurile, apoi de brad...si a trecut ziua ca gandul!

Incantare maxima la brad, atata fericire pe ei, de nedescris!

am cedat si am luat unul artificial, care arata foarte bine....vreau sa ma duc in piata dupa crengute, sa aduc totusi si mirosul in casa!

Mergi la inceput