buburuze de ian-feb 2011 - HAI SIMO!!!! (139)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

alinush, deranjeaza mai multe fete, ca sa fii sigura
asta imi puneam si eu ca intrebare, ca noi, printre ultimele, cred ca o sa deranjam ''veteranele'' cu bebelusii in brate deja...

eu mi-am pus numarul pe listuta, asa ca ma poti deranja cu curaj

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix -> 30s
felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Alinush pai cu asemenea veste cred ca poti deranja pe oricine zi si noapte...eu nu m-as supara...e cea mai frumoasa veste posibila!!!
Fetelor, eu nu mi-am pus tel pe contul comun din cauza de traume de la odiseea lui Robert ... asa ca mai trimit pe PM unor fete-incerc sa vad cine nu naste cam in aceeasi perioada cu mine.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

am remarcat ca m-am intinsbine ca s-a terminat pagina

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

Angi mai pune niste pauza intre majorete

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 37+ cu Natalia Maria

AMR 16 zile pana la marea intalnire

Angie +33

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Primit urmatorul sms:

"SUNT OK,CAM IN JUMATATE DE ORA INTRU.M-AM RIMELAT,MI-AM DAT DOUA PALME SI SUNT PREGATITA.PUPA FETELE,REVIN CU VESTI MAI INCOLO."

33+ cu

Vineeeeee!!! +/- 30 zile

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Lori,am uitat sa=ti zic.Te-am visat azi noapte ca nasteai.Ieri pe Aditza.Ce vise am si io....

33+ cu

Vineeeeee!!! +/- 30 zile

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

ce tarenumai Simo era in stare sa spuna asta
hai Simo!!!!!!!

Citat:
citat din mesajul lui shubulina

Primit urmatorul sms:

"SUNT OK,CAM IN JUMATATE DE ORA INTRU.M-AM RIMELAT,MI-AM DAT DOUA PALME SI SUNT PREGATITA.PUPA FETELE,REVIN CU VESTI MAI INCOLO."

33+ cu

Vineeeeee!!! +/- 30 zile

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Angie +33

bebe jucaus

Mergi la inceput

fug sa ma spal pe cap...si vin repede ..sa nu ratez nasterea in direct

Angie +33

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

mersi fetele, am vorbit si cu Laura , dar sper sa nu-mi uit capul in momentele alea si sa ma pierd printre evenimente.

Ana multumim pentru info.

Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt 30 s
Maria Raysa, mami si tati te asteapta in februarie
bbnoi

Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui Foxy-le

Fetelor din tari straine, in ce consta un control la voi? Daca eco nu, control nu?

33+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica
[/quote]
Pai aici te duci si te monitorizeaza doar moase, la clinica speciala de gravide. Daca n-ai probleme iti face la inceput test la urina, sange. Apoi test de diabet. Tot gratuit sunt incluse 2 echo- la 20 sapt si la 32. Apoi la fiecare vizita masoara si asculta si la 37 sapt mai face un test la urina.Daca vrei poti merge la alte clinici la medici si-ti faci teste.Tot ce ti-am insirat sus e gratis(ma rog, aici platesti impozit 30% din venit,asa ca...).
De ce sa streseze gravida? doar nu esti bolnava,nu? se merge ff mult pe natural. Si mie imi pare f ok.

36 KRISTIAN
AMR ? pana la sosirea vikingului
[/quote]

Ceea ce mi-ati spus voi la noi se fac la controlul lunar de la medicul de familie (cel putin la mine asa a fost): ia tensiunea, cantareste, masoara uterul, asculta bebe cu palnia, da analize, da medicamente pt raceala, infectii urinare, insomnii si alte afectiuni mai usoare. Nu se baga peste analizele specifice de sarcina: imunologie, culturi de col, secretie, medicamente specifice sarcinii (antispastice, progesteron). Deci, ca sa isi justifice si ginecologul controlul lunar, iti mai face o eco, te mai pune pe masa ... Noi ne-am obisnuit asa si nu ne deranjeaza. Eu am avut sarcina cu risc si prima si a doua oara, dar altfel, cred ca vizitele la med de fam erau suficiente, in afara de eco de 12, 22, 32 sapt. Numai ca astfel nasti cu medicul de garda. In alte tari nu e o problema, dar la noi s-a impamantenit dorinta asta de a-ti cunoaste din timp medicul. Eu insa data trecuta desi am fost la o gramada de controale toata sarcina, tot cu med de garda am nascut, doctorita mea fiind de garda la Medlife in acea seara.

33+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

shubu

Kitzy si eu la o monitorizare la Robert am patit asta-imi zice tahicardie..caut disperata pe net...ma crizez
Stii ce fusese? L-a strans cu curelele alea si nu i-a convenit si a facut urat cu picioarele... si normal si inima a batut mai repede...dar dr. nu mia- zsi ca ar insemna ceva rau, asa ca nu te speria.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 35+

Mergi la inceput