buburuze de ian-feb 2011 - HAI SIMO!!!! (139)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Angi mai pune niste pauza intre majorete

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 37+ cu Natalia Maria

AMR 16 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

am pus pe gmail ordonanta de urgenta cu indemnizatia si concediul pentru cresterea copilului, ca stiu ca doar 10 zile ii gratuit la monitoriu

rox 31+ Marie Lorelei
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Fetele INTREBARE

Pe cine pot deranja si eu cu sms-uri prin februarie, mie nu prea imi place sa deranjez , mai ales ca voi o sa fiti cu buburuze in brate.......... sa anunt si eu cand vine bilutza mea.

Simo da de veste , ca bilutza mea face ravagii de emotie

Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt 30 s
Maria Raysa, mami si tati te asteapta in februarie
bbnoi

Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mirela, multumesc frumos de raspuns. acum am sunat la ei si tre sa merg si dupa urocultura ca nu e sterila....deci asta ce inseamna?? infectie urinara>??? intreb asa prosteste pt ca nu am mai avut pb.....

mami de fetita cu codite 3+ si s30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Bafta SIMO!!!!!

Noi ne-am hoatarat sa recoltam celule stem cu Cord Blood. Tot la ei avem si pt primul copil.

Mami de roscatzel Matei Gabriel 24.08.2008 si 35+ Theodor Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmin26 spune:

Neata si de la noi...
Vine bebe nr.2,URAAAAAAAAAAA !!!!!!

HAI SIMO
HAI BEBE EDUARD

Eu am avut o noapte de c...,fara somn si prima data de cand sunt gravida m a apucat vomatul,acum sunt mai bine.
Irina,vad ca ai un sot si un bebe model,bravo,sa te ajute la fel de mult si in continuare,mai asteptam poze.
Scherbi,condoleante...se pare ca ai o perioada grea de trecut...sa ai multa putere

Crina
saptam.37 cu Lukas Christian

In curand o sa fim 3...!!!

Daruieste-i lui D-zeu inima si D-zeu iti va oferi cerul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

[/quote]

Fetelor din tari straine, in ce consta un control la voi? Daca eco nu, control nu?

33+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica
[/quote]
Pai aici te duci si te monitorizeaza doar moase, la clinica speciala de gravide. Daca n-ai probleme iti face la inceput test la urina, sange. Apoi test de diabet. Tot gratuit sunt incluse 2 echo- la 20 sapt si la 32. Apoi la fiecare vizita masoara si asculta si la 37 sapt mai face un test la urina.Daca vrei poti merge la alte clinici la medici si-ti faci teste.Tot ce ti-am insirat sus e gratis(ma rog, aici platesti impozit 30% din venit,asa ca...).
De ce sa streseze gravida? doar nu esti bolnava,nu? se merge ff mult pe natural. Si mie imi pare f ok.

36 KRISTIAN
AMR ? pana la sosirea vikingului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Gata Lori am modificat

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 37+ cu Natalia Maria

AMR 16 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Eu am fost ieri la monitorizare si bb are tahicardie
Are peste 180 batai/minut, in conditiile in care ar trebui sa aiba pana in 160. Mi-a zis ca o s-o repet peste 3 zile si daca persista ma interneaza

Raluca, mami de Diana (24.04.2008) si 35+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

da...ningeeeeee
numai ca e cald si nu se depunee cam fleoscaiala
pot sa zic ca imi convine putin ca e asa ca noi vineri venim in buc,,ca am echo si nu mi-ar place sa raman inzapezita

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

angi aratau ca ninge la constanta

+34 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

AMR 14z, cu voia lui DD poate rezistam mai mult

Angie +33

bebe jucaus

Mergi la inceput