PEPENASII de 2008 se pregatesc de Sarbatori! (203)
Raspunsuri - Pagina 9
AnnaBaby spune:
Buna seara fetele.
Noi azi am avut serbare! Vreau sa spun ca am ramas surprinsa de cat de frumos s-a purtat Ioana. ma asteptam sa fie mofturoasa, sa miorlaie, sa vina la mine in brate, sa planga la Mos, etc. la inceput e drept ca era cam timorata, dar cum s-a mai incalzit atmosfera, cum s-a inseninat si ea!
Eu i-am tot zis ca atunci cand vine Mosul ea tre sa spuna o poezioara, un cantecel, ceva...si ea a hotarat ca ii canta Mos Craciun cu plete dalbe. Am ramas masca cand am auzit-o cantand, imediat dupa ce a intrat mosul in clasa, noi eram chiar langa scaunul lui, iar Ioana se apucase de colind
. Iar mai apoi, cand s-au asezat copiii in semicerc pt poezii si cantecele, ea nu stia versurile, dar incerca sa tina pasul cu ei, se uita cand la unul, cand la celalat, era foarte atenta. Apoi au avut dansul fulgilor, cu costumase frumoase, cu beteala, etc, la fel, ea s-a asezat in mijlocul fetitelor si a dansat repetand miscarile lor!
Ca sa intelegeti de ce am fost asa de mirata tre sa stiti ca Ioana nu merge la gradi in mod frecvent, o duc rar, o data la cateva saptamani, iar la repetitii nu a participat niciodata, totul a fost nou pt ea!
La sfarsit mosul a impartit darurile, Ioana era nerabdatoare sa primeasca si ea cadoul ei, si ghinionul a facut ca ea sa fie strigata penultima, nu mai putea de nerabdare, ma tot intreba: unde e cadoul meu? Mai are? Si avea asa o tristete in ochisori de mi se rupea sufletul...cu mosul nu a vrut sa stea la poza, doar a luat pachetul repede si a plecat
.
Am trait niste emotii azi de neuitat - mi se umpleau ochii de lacrimi de bucurie, de mandrie cand o vedeam! (asta e partea cu cra-cra!)
Anna si
Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann2
MissJJ spune:
Anna sa va fie de bine prima serbare.
Ce dulce a fost ea, bine macar ca a participat si s-a implicat ca maimutza noastra mica la repetitii facea exact ce trebuia,la serbare cand ne-a vazut ca suntem acolo s-a pus pe bocit si-a venit la noi in brate, ea are o boala cu mama, na asta mai mare era cu tatsu asta mica e numai mummy mummy, si a stat numai calare pe mine toata serbarea si eu ma chinuiam s-o pozez/filmez si pe sorasa. Cand m-am ridicat de jos nu mai puteam merge cum trebuie, batranetile bre.
ana_a spune:
Neatza!
Anna, mi-ai adus aminte de prima serbare
.
Eu azi am zi de finalizat cadourile.
Sa vedem...pana la urma habar nu am ce sa cumpar, ce-mi pica la mana si imi permit ca si pret pentru ca ai mei copii vor amandoi NUMAI gormiti. O sa cumpar si gormiti dar nu pot sa iau numai gormiti.
anka cum stati cu zapada???La Bistrita a nins tare mult azi noapte, avem si noi un strat consistent de zapada. Sambata mergem la sanius daca o tine tot asa.
Toate cele bune!
blog
proud
mcoca spune:
Anna felicitari pentru prima serbare!
Ana spor la cadouri. Eu mai am la nasi si la cumetri + bona. Ma gandeam sa le fac cadou cate un cos gurmand. Rea idee!!!! Umblu dupa cosul ala de imi sar capacele. NU am nimic in el :((((.
Miss, Anka bafta cu ultimele proiecte!
Vicky si Printzesone
bobitamica spune:
Multumesc fetelor pentru incurajari...trebuie intr-adevar sa ajung la un medic orelist.
ANKA...iar ma innebunesti cu minunile de le faci tu. Nici eu nu-s fan MU. Am primit un cuptor la nunta,nu l-am folosit niciodata...l-am dat unui var de la tara.
Eu incalzesc doar pe aragaz sau in cuptor.Popcorn nu fac pentru ca nu suport sa imi intre alea intre dinti.
ANNA...m-ai emotionat!! ma gandesc si eu cum o sa fie maimutza mea la serbare....aaacum nu e asa dornica...de Mos ce sa iti spun,nici nu vrea sa il vada.
MISS JJ....asa spun si eu eu...ca sunt semi mosi care il ajuta pe adevaratul Mos Craciun.
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
Didi81 spune:
Am inceput sa imi revin
. Medicul de familie zice ca a fost o colica biliara, dar dupa ce am citit pe net nu ma prea regasesc in simptomatologie...
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
mcoca spune:
Didi, e posibil. Eu cand am avut unica colica biliara din viata mea, am avut dureri de spate. Na, unde dai si unde crapa. Bine ca esti bine acum. Fa-ti si un eco abdominal, ca sa vezi exact ce si cum.
Vicky si Printzesone
bobitamica spune:
DIDI..eu nu cred ca a fost colica biliara. Eu cred ca ai mancat cu pofta fasolea si ai facut o indigestie mai rea...
Dar ma bucur ca esti bine!!!
Eu am reusit sa merg la un gastroenterolog foarte bun....dupa ce mi s-au pus tot felul de diagnostioce,am descoperit ca sufar de o tulburare a intestinului subtire,tulburare aparuta din cauza ca somatizez mult. Eu orice chestie o somatizez....tot am o durere,care e mai mult in cap, dar care spre nesansa mea se localizeaza undeva in intestin. Si ma doare de innebunesc uneori. Si cu debridat,espumisan trece imediat. Deci nu e atat de grav precum pare. E grav pentru ca e psihica treaba si nu o pot controla. Aici e nasol...

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
Tecky spune:
Annababy ce scumpa a fost Ioana.
Pune si tu poze.
Didi ma bucur ca te simti mai bine.Si eu cred ca ai mancat cu pofta.
bobitamica spune:
Colica biliara...ce sa zic,posibil!! am citit colica renala

Dar la colica biliara stiu ca sunt niste dureri infioratoare....eu am avut dischinezie biliara in tinerete
si ma tavaleam pe jos de dureri. De asta am tot tinut regimuri la viata mea si nu-mi mai place mancarea...daca tot nu am voie,cred ca mi-am setat creierul asa....
Oricum nu mananc prajit de peste 10 ani....fasole,mazare,varza manac o data pe an din cauza ca ma doare....si aa mai departe...![]()
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Stef's blog