Iar intarzie indemnizatiile?
Raspunsuri - Pagina 2
Selene_Bunny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubulina1 Cei care iau prin posta indemnizatia o iau in jur de 9 ale lunii. Azi am vorbit cu o mamica din Bucuresti si se plangea ca nu au venit banii. Cei care iau banii pe card iau in jur de 15-17 ale lunii. Problema e ca o intarziere atrage dupa sine si altele. Mamica fericita de Raducu (11.04.2009) Poze cu noi |
Ba deloc, am card la BT special pentru indemnizatie si alocatie, in 22 intra amandoua, rar mai repede cu o zi-doua. Doar prima si prima data au intrat in 17.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Al doilea blog al meu - felicitari realizate manual!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
cris_82 spune:
la C-ta la CEC bank si la Transilvania au intrat
sper din suflet sa-i primiti in timp util
brotacul tero-sectorist
MIRUNICA TERORICA
A VENIT IARNA 

BAZAR
Serialbastre spune:
Azi dimineata au intrat si la Suceava, la BRD. ![]()
Andreea si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
LuisaTL spune:
Parerea mea e ca virarea banilor nu tine de banca ci de cum se misca cei de la prestatii sociale, evident daca au banii in cont...Nu-mi explic cum in celelalte judete deja au intrat banii si de ex.la Tulcea nimic. Eu am card la BCR si-mi intrau banii pe 9 a lunii cel taziu.
Sper si eu din tot sufletul sa intre azi, of...
Littlelight spune:
La noi nu au intrat niciodata mai devreme de 16 - 17 - prin Raiffeissen, iar prin posta si mai tarziu.
Cred ca tine de cum vireaza banii agentiile teritoriale de prestatii sociale.
Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unii pe altii...
marci_eric spune:
buna eu alocatia prin posta si tot mereu am luat-o pe data de 11 ale luni dar acum nici macar nu a ajuns alocatiile in posta din ilfov si la postele din bucuresti deja se dau alocatiile nu stiu cum vine lucrul asta si chiar nu-l inteleg deloc.
Mamica de
Marco Erik Andrei (29.08.2010)
ingridnen spune:
noi primim prin posta, dar pana ieri nu venise nici un aviz
sa vedem azi, cand ajung acasa...
Ingrid si Cristi 7 ani
mandarinutza spune:
Eu stau in sectorul 2 si primesc prin posta. Tocmai mi-a zis postarita ca alocatiile o se le primesc pe 23.12. Of ce nasol!
Poze
Adee spune:
Eu primesc indemnizatia prin posta, de obicei prin data de 18 - 19, dar luna asta a venit in 12.
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009
poze