Iar intarzie indemnizatiile?
Raspunsuri - Pagina 3
monica70 spune:
Mie nici azi nu mi-au intrat 
La BC Transilvania Arad de obicei intrau in 13-14 cel tarziu!
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
Ioanna81 spune:
La bucuresti pe brd nu intrasera la ora 3.30 dupa masa
Ioana si Carol Ioan
asteptandu-l pe Mos Craciun
Trazbātii 
irinab spune:
tot la brd pe card nu intrasera la 17:00 si de obicei nu intra pana dupa 17, mereu noi primim ultimele, traiasca brd cei mai varza ever la multe servicii
madyrizi spune:
chiar ca sunt varza astia de la BRD: internet banking-ul merge f.f.f. greu si trebuie sa te duci la ei sa-ti adauge conturile in care vrei sa faci viramente...
, indemnizatiile intra ultimele etc.
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti ALBUMUL MEU
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi
irinabobe spune:
eu la bcr niciodata nu am primit mai devreme de 19...asa ca voi stati bine cu brdul...
bubulina1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Danuta1979 A primit cineva banii prin card in Bucuresti? Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009) |
Pana nu vin prin posta indemnizatiile, ma indoiesc ca le va primi cineva din Bucuresti pe card.
Daca ei le primesc pe 23, noi care luam banii pe card cand ii luam???
Mamica fericita de Raducu (11.04.2009)
Poze cu noi
amzulica spune:
mie nu mi-a intrat niciodata mai tarziu de 17 ale lunii ... indemnizatia pe card la BTRL. Vedem poimaine. Norocul este ca-mi intra pe cardul de credit pe care il rup in 2 dinainte, ca astaptand la mana statului roman ... nici nu vreau sa aud de Posta Romana. 
marci_eric spune:
intr-un sfarsit a ajuns si alocatiile prin posta
Mamica de
Marco Eric Andrei(29.08.2010)