Fluturasi de martie-aprilie 2011 (97)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui dorinut@

Neata fetele ,
Revin si eu dupa doua zile lipsa, sper ca nu m-ati dat disparuta .
Am fost ieri la Brasov la control si bebe e foarte bine.
Daca la 25s era cu capul in jos, apoi la 27 cu capul in dreapta, acum la 28.3s s-a pus iar cu capul in jos, asezat perfect in poztie de nastere. Toate bune si frumoase dar se pare ca bebe meu e metrosexual si si-a pus esarfa in jurul gatului (are circulara de cordon) . Dr. m-a linistit ca in burtica nu are ce sa pateasca, sper pana nasc se poate desface..desi il avea sub barbie. Mi-a spus clar ca vom face cezariana. Dr de la Brasov a zis ca nu are rost sa fac morfo la 32s ca totul e bine si dau banii de pomana..dar eu oricum m-am programat la Albu sa-mi fac..so..
Mi-a zis in sapt 32 sa-mi fac urocultura si sa ne vedem pe 24 ianurie sa vedem exact cand programam cezariana. Pana in ianuarie eu mai am pe 23 Dec la Medicover si o sa mai fac eu..doar nu sunt asigurata degeaba la ei .

Uff drept dovada ca acest cordon nu mi-a picat bine, m-am foit toata noaptea si de la 4.30 m-am trezit si am recuperat ce-ati scris.

Strumphy sa stii ca am luat aer de la munte si pt tine, am mers mai mult cu geamul de la masina jos ca mi-a fost rau..de obicei vars de la curbe..acum nu bausem nici apa pana la 12 asa ca am scapat din acest punct de vedere.
Zapada era incepand de la Busteni pana la Brasov, dar nu mare, un strat de 10cm cred, temperatura -2grade nu mi s-a parut asa rece.

Laura cand am trecut prin Sinaia m-am gandit la tine

------------------------------------------------------------------------------------------
28+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel

Ana-Maria

Felicitari pentru bebe in grafic, nu-ti face griji cu cordonul,in burtica nu are ce sa pateasca

mami de Naty (10.04.2009) si luna 8-a 31+ cuAlex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SSABrya spune:

DORINUTA.. fii fara grija si eu am patit acelasi lucru la prima sarcina. cand am facut morfo fetala era printesa mea infasurata cu totul in cordon, il avea de 2 ori in jurul gatului, iar la urmatoarea eco nu mai era. nSi in cazul in care ramane asa pana la nastere nu i se intampla nmk. Doar ca trebuie sa faci cezariana neaparat.

Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire 22+ , adica Ayanna

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

neata

miki, ai perfecta dreptate cu interfonul de la chicco. l-am imprumutat aseara de la o prietena si mi se pare de kkoo tareee....are un bazait insuportabil (am citit pe net ca toate de la chicco au) .....am anulta comanda la socrela, bine ca nu a apucat sa il cumpere

mami de fetita cu codite 3+ si s30

Hmm ciudat..eu am unul folosit de 5 ani de zile si nu are nici cel mai mic bazait...ideea este ca nici nu am mai vazut pe site-ul lor acel model...poate ca cele de acum nu sunt asa bune,nu stiu ce sa zic.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui scrish

neata fetelor

eu m am trezit cu niste emotii fantastice, azi merg la 4d sper sa fie frumos si sa aflu muuuuulte detalii despre bebe
s 24, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!

Te asteptam cu vesti bune

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

am si eu o steluta....

mami de de 7 ani si ingeras si 24+cu
69/11

bravo ,la cat mai multe
bebelina fotbalista

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui speranta2008

buna

Cami- colul meu s-a scurtat de la 3,5 la 2,9 in nici o luna de zile.
Din cate m-am documentat nu e foarte mic, dar tinand cont ca am contractii dr mi-a zis sa am grija, sa facem tot posibilul sa stea bebele cat mai mult in burtica.

De aseara, am inceput sa iau Oscilo si chiar isi face efectul. Sper sa scap de receala asta..

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" +28
(Matei19:26)

Incearca sa stai cat mai mult in pat pt a preveni micsorarea colului

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

neata!

am intrat sa va salut. Nu prea am nimic de zis...asa ca va pup

Sa aveti o zi frumoasa!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 30+ cuCatalina Ioana

AMR 9 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Te pupam si noi
O zi superba sa ai!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Yasmi, deci ai iesit pe frig si ninsoare doar ca sa-ti iei pufarine? Mare trebuie sa fi fost pofta

Si eu m-am intors acum, am avut ceva de rezolvat pe la finante, mi-am luat apa si niste paste sa-mi fac si, trecand pe langa patiserie ... stiti doar cum miroase de la nu stiu cati metri, mi-am luat un strudel cu mere si un polonez. Pe care le-am dat gata acum, citind ce ati mai scris voi.

Ma duc sa spal frigiderul ca l-am dezghetat si sa mai bag o masina de rufe, apoi imi fac un capucino ca si de asta am pofta si revin pe la voi.

Cine mai e prin zona? Cat lapte beti pe zi?

in sapt 21+ cu minune de vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

ailed

voi consumati conserve??? mie imi plac la nebunie legumele,porumbul sau amestecul mexican la conserva si mai ales tonul de la rio mare. mananc o data pe saptamana nu cred ca exagerez, nu??

mami de fetita cu codite 3+ si s30

Ma bucur ca a fost alarma falsa cu urocultura

Eu cu legumele nu ma omor dar in schimb tonul este si preferatul meu

Mergi la inceput

Alina sa-ti fie de bine, eu am papat niste sandwichuri si ma gandesc ce sa fac de papa pe diseara.
Eu lapte beau cam jumate de litru dar mai mananc si branzeturi,iaurt diverse combinatii, in unele zile beau si 1 litru de lapte.

Mergi la inceput