Fluturasi de martie-aprilie 2011 (97)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

YASMY, da asta inseamna, dar nu ti-a facut si antibiograma ca sa iti spuna la ce sensibil nenorocitul de germen..
daca vrei poti sa o repeti.. mie mi-a iesit odata prost si mi-am amintit ca am pus capacul de la recipientul steril pe o margine care nu era sterila...si normal ca analiza iesise

mami de de 7 ani si ingeras si 24+cu
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ailed , am facut analza in 2 locuri (asta nesterlia cu urina de dimi si cealalta cu urina de seara ) dupa masa am si celalalt rezultat. acum astept sa vina mami meu cu analiza asta sa vedem daca are si antibiograma. cu ce imi poate afecta nasterea??? sau bebele??

mami de fetita cu codite 3+ si s30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Yasmi, asa e, in mod normal, daca nu e sterila, trebuie sa aiba scrie si antibioticele recomandate. In ce masura afecteaza nu stiu. Dar am vazut ca se insista destul de mult pe aceste infectii sa fie tratate. Eu am avut ceva probleme cu rinichii de-a lungul timpului si mi s-a recomandat sa nu stau cu infectii urinare netratate ca pot afecta rinichii. Dar despre sarcina habar nu am. Poate pisuc sau viss sa ne dea mai multe detalii.

in sapt 21+ cu minune de vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

buna dimineata, fetelor.
-da, yasmi, dar cum ti-ai dat seama ca nu e sterila? dc intr-adevar nu e, asta inseamna. de obicei cand nu e sterila ar treb facuta si o antibiograma, care sa-ti arate exact la ce antibiotice e sensibila bacteria, si la care e rezistenta, ca sa se aplice trat. tintit.dc nu e sterila, ar treb sa ai intr-u colt si numele bacteriei..ai asa ceva?
- pisuc - felicitari de eco, eu nu stiu exact graamjele corelate cu saptamanile, dar ma bucur ca bebicii nostri cresc ca si prajiturelele, checurile sau cozanaceiiasta inseamna ca vor fi mai voinici si mai puternici ptr intalnirea cu exteriorul de la sapt la saptamana..
- ce frumos ca la voi ninge..eu cum sunt si nascuta iarna, imi place mult acest anotimp, chiar dc anul asta voi sari bulgareala,si muntele, voi privi spectacolul de la fereastra.intreba cineva, nu- in bucuresti- nu ninge. a incercat ceva aseara, dar cam slabut, cu fulgi rahitici..

24 SA+ mami de 2 buburuze:

Mergi la inceput

viss, multumesc de raspuns. acum astept sa ajunga mami cu buletinul de analize de la laborator. am sunat la ei s am intrebat si mi-au spus ca intr-adevar nu apare pe primul buletin de analize pt ca nu a iesit sterila. cu ce poate afecta aceasta infectie nasterea naturala?? sau bb?? nu ar trebui sa am si ceva simptome deranjante???
multumesc inca o data.

stiu ca mai sunt fete care au facut tratament in timpul sarcinii pt infectie urinara ...poate ma lumineaza si ele...

Mergi la inceput

viss, la noi ninge cu fulgi cat penele de azi noapte....tot e alb....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

buna

Cami- colul meu s-a scurtat de la 3,5 la 2,9 in nici o luna de zile.
Din cate m-am documentat nu e foarte mic, dar tinand cont ca am contractii dr mi-a zis sa am grija, sa facem tot posibilul sa stea bebele cat mai mult in burtica.

De aseara, am inceput sa iau Oscilo si chiar isi face efectul. Sper sa scap de receala asta..

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" +28
(Matei19:26)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

buna

Bb yasmi - poate ar fii mai indicat sa suni la dr tau. El poate sa iti dea mai multe detalii si sa te linisteasca. te pup si nu te ingrijora.

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" +28
(Matei19:26)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

- yasmi- infectii urinare fara simptome, sunt frecvente.in sarcina sau inafara ei. uneori doar urinatul mai des poate fi un simptom-+/- usturimi, dureri lombare. cum sarcina se caracterizeaza la fel de urinat des, s eintercaleaza datele. dar nu e nimic, ca si inafara sarcinii, am observat infectii urinare la persoane fara simptome.
- elesunt favorizatae de bacteriile care colonizeaza in mod normal organismul, si capata o "putere" mai mare cand acesta e deprimat, prin raceli, frig, umezeala, alte boli cronice, sau sarcina- ca de, bebicii ne "sug" imunitatea.
- e si localizarea proasta, vecinatatea cu rectul - un loc plin de alte minunatii, se zice ca si la bebei- scria cineva intr-o lista- mi-a placut mult, ca eu stiam lucrurile astea, ca ar treb folosite 2 servetele, una ptr partea din fata, alta ptr cea din spate, ar treb sa ne spalam imediat dupa orice toaleta, sotul meu dupa treaba mare, nu iese niciodata nespalat- eu sincer nu am aceeasi strictete..util ar mai fi si spalalturile cu ceai de musetel, e mai dezinfectant, antiseptic, etc..oricum sarcina in sine favorizeaza aceste infectii, orice infcetie, ar putea afecta bebelul, nu? am inteles ca in cazul nasterilor naturale, chiar treb eliminate orice sursa de infectie din reginuea inferioara- urinara sau genitala..
- schimbai si eu azi semnatura

25 SA+ mami de 2 buburuze:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

neata!

am intrat sa va salut. Nu prea am nimic de zis...asa ca va pup

Sa aveti o zi frumoasa!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 30+ cuCatalina Ioana

AMR 9 sapt

Poze

---------------------------------------------