Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***282***
Raspunsuri - Pagina 20
Bianca2503 spune:
La cafea am venit.
Noi ne-am magarit.
Ieri am facut temperatura 37.8, si acum ne-am trezit cu un gat tusitor. Parca ar rupe ceva dar inca nu poate, parca e si sec dar haraie.
Since, nu cred ca iesim din casa vreo 2-3 zile, ceea ce implica viitoarea basenta din weekend.
Floric spune:
Gimnastica de dimineata
http://www.youtube.com/watch?v=GsTqmEeBKhw&NR=1&feature=fvwp
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
adirys21 spune:
Neata
Denisamada eu vin la cafea..cu muult lapte daca ai ca sunt zombie azi.

Fata a tusit continuu pana la 3 dimi , a si vomat tot laptele, acum doamre bine.
La 1 suntem la medic ca vreau sa fiu sigura ca putem iesi afara, eu zic ca nu-i asa grav...dar am nevoie de parerea unui specilaist.
Am visat ca noi am ajuns primii la Moeciu...si va asteptam, va asteptam si va asteptam, mi se lungise gatul de uitat dupa voi, nu aveam niciun nr de tel de-al vreunei fete si zic sotului...uite na ca nu vine nimeni....or fi ramas inzapeziti...si cu un ton optimist zic....lasa ca tre sa apara cineva. Fain nu!!!
fetele..dar voi ce cadouri tot impachetati, si novus si denisamada ca ma puneti pe ganduri???
Novus te apreciez pt vointa ta de fier....important e ca vrei sa rezolvi doleanta...chiar nu mai conteaza daca se poate
Bianca sa stii ca si noi suntem bolnaviori cu tuse cu secretii si restul, stiu ce rau este, mai ales pt noi ca mamici ca nu prea avem ce le face ca sa treaca mai repede. Cred ca in zilele urmatoare va tusi mai tare, cel putin asa s-a intamplat la noi. Sanatate multa.
De bagaje nici nu m-am apucat.
Printesa mea Teona
Mami fericita de printesa Teona si
10+
adirys21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui m_monique buna dimineata! va invit la , tort, sampanie. azi e o zi speciala pt mine.------------------------------------------------------------------------- mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009) |
Felicitari

Pot sa intreb ce sarbatorim?
Printesa mea Teona
10+
aris26 spune:
neata
ce fac fetele?
piticu' a inceput gradinita. ieri a ramas prima data program intreg.
azi dimineata a fost cam greu, nu a vrut sa ramana acolo si mie mi-a fost tare greu
25 martie 2009
aris26 spune:
adiryssss!!!! esti gravida????!!!! 
habar nu am avut. felicitariiiii sa fiti sanatoshi cu totii. bravo mai
ma bucur f tare pt tine
25 martie 2009
Anaan spune:
Aris
. Greu trebuie sa fie, dar lasa ca o sa va adaptati cu noul program si tu, si el.
Pana la urma la ce gradinita l-ai dus?
adirys21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aris26 adiryssss!!!! esti gravida????!!!! ![]() habar nu am avut. felicitariiiii sa fiti sanatoshi cu totii. bravo mai ma bucur f tare pt tine ![]() 25 martie 2009 |
DAAAAAAA!!!!
Multumesc frumos.
Gravida cu toate simptomele la purtator

Printesa mea Teona
10+
Anaan spune:
Si acum zic si eu: Buna dimineata!
As fi vrut sa merg la coafor azi( acum chiar de-adevaratelea, doamna Novus) sa ma tund, dar cum nu mi-am facut programare, am vorbit cu tipa si nu are nicio bresa, asa ca o sa ma admirati in toata splendoarea pletelor in vant! De-abia is mai savage
, asa!
Mi-am laudat eu Gulia ieri ca s-a culcat la 11, ei bine, am revenit la programul "normal": azi noapte ghiciti cine canta, dansa si se plimba cu un lighean in cap?! mda, cred ca ati ghicit: chiar dumnealui.
Sper ca o sa-l oboseasca joaca si frigul la Moeciu, ca altfel il facem psiholog si sa va vad cum raspundeti la intrebarile lui, ca gulieza-i grea, nu gluma.![]()
Bianca, tare-mi pare rau ca v-ati imbolnavit, dar poate pana sambata isi revine si dati macar o raita scurta si ne vizitati.
Monnvas, io as fi vrut sa aud
niste fantezii generate de efectul bahic, dar ne-ai parasit subit!

, tort, sampanie. azi e o zi speciala pt mine.