Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***282***
Raspunsuri - Pagina 19
Anaan spune:
Pai, nu-i Novus tata si mama tuturor organizarilor?! Si cand o iau razna, ea nu zice nu, se intereseaza doar ce se poate face!
Cred ca si doleantele mimozei de J.Lo le-ar rezolva Novusica, si am citit ca aia are niste pretentii de sta mata-n coada.
Novus, stai linistita, nu vreau caine ( adica eu vreau, dar risc sa ma lase H. cu catel cu tot sa ne bucuram mai indelung de aerul de munte
), dar am zis ca, daca tot ne intrebi de doleante, sa apar
c-o fantezie, sa vad daca ma refuzi!![]()
Eu nu mai stiu de ce sa ma apuc...asa ca nu ma apuc de nimic
; sa vedeti numai ce fibrilatii ma apuca maine, cand nimic nu-i gata.

dyana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inapreda De Mihaelacg mai stie cineva ceva? A rezolvat-o, cumva, cu banii? E bine? Sint ingrijorata ca n-a mai intrat de multa vreme. |
e bine, doar ca e foarte ocupata; incearca sa faca cate ceva extra-job, asa ca e in plin proces de instruire si alergatura. cu banii deocamdata nu se misca lucrurile, e prea multa birocratie ca sa scape atat de usor; ea spera macar undeva prin vara la anu' sa reuseasca sa-i recupereze.... sau macar la anu'. mariuca e o scumpica si jumatate, alaltaieri mi-a cantat la telefon de-mi venea sa o mananc

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
GANDACEL DE TOAMNA
Monnvas spune:
| citat din mesajul lui Anaan , dar am zis ca, daca tot ne intrebi de doleante, sa apar c-o fantezie, sa vad daca ma refuzi! |
No, io-s dupa un pahar de vin, asa ca imi cenzurez fanteziile
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
inapreda spune:
Multumesc frumos.
Sper ca David doarme si esti pe forum "de voie" nu "de nevoie" 
| Citat: | ||
citat din mesajul lui dyana27
e bine, doar ca e foarte ocupata; incearca sa faca cate ceva extra-job, asa ca e in plin proces de instruire si alergatura. cu banii deocamdata nu se misca lucrurile, e prea multa birocratie ca sa scape atat de usor; ea spera macar undeva prin vara la anu' sa reuseasca sa-i recupereze.... sau macar la anu'. mariuca e o scumpica si jumatate, alaltaieri mi-a cantat la telefon de-mi venea sa o mananc ![]() ![]() ![]() Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 GANDACEL DE TOAMNA![]() |
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian
simina_kin spune:
| citat din mesajul lui Anaan Pai, nu-i Novus tata si mama tuturor organizarilor?! Si cand o iau razna, ea nu zice nu, se intereseaza doar ce se poate face! Cred ca si doleantele mimozei de J.Lo le-ar rezolva Novusica, si am citit ca aia are niste pretentii de sta mata-n coada.![]() Novus, stai linistita, nu vreau caine ( adica eu vreau, dar risc sa ma lase H. cu catel cu tot sa ne bucuram mai indelung de aerul de munte c-o fantezie, sa vad daca ma refuzi! Eu nu mai stiu de ce sa ma apuc...asa ca nu ma apuc de nimic ![]() ![]() |

ce-mi place sa te citesc
Apropo de catel si munte

.....mai statea si pe scaunul din fata cu toate labele in sus, ca asa sta el
fericita de
ranjita delicioasa Maya Andreea ( 6-oct-2009)
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
simina_kin spune:
Sa va mai pov o faza tare legata tot de catel![]()
Ne ducem noi la poalele Clabucetului sa inchiriem o saniuta pt fimea(in care am stat amandoua ,ca singura nu a vrut
), apoi ne oprim la hotelul ala mare care are si cantina jos, ca sa-i luam cateluluio pulpa de pui , ca am catel de fitze numai pulpe de ppui fierte mananca![]()
Intra sotul in bodega aia, eu raman afara pe saniuta cu fata, si comanda o pulpa la gratar
....i-o aduce si-i cere 20 ron

sotul: "cat doamna?????? 200 de mii o pulpa????.....
doamna:"pai da, ca-i 200 mii 100 gr"
sotul:"adica , daca vreau un pui ma costa 2 milioane???????"
doamna:"pai da, ca-i cu sos de ciuperci"
sotul:"dati-mi doamna o pulpa seaca, fara ciuperci
"
doamna:"nu avem.Imi pare rau da trebuie sa achitati comanda ca-i batuta pe casa de marcat"
plateste sotul, ce sa mai zica, si iese injurand printre dinti:
"daca nu mananca Pufy pulpa asta ca-i cu sos de ciuperci, al bat de 200 de mii"![]()
![]()
a mancat-o de s-a lins la bot!!!....da s-a si basit mai rau decat pe drum![]()
.....sotul zicea ca de la ciuperci miroase asa![]()
![]()

fericita de
ranjita delicioasa Maya Andreea ( 6-oct-2009)
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
denisamada spune:
Fetelor, ma speriati, acum ma apuc de bagaje daca e pe-asa!
Eu nu numai ca nu am facut bagajele, impaketat cadourile, dar mai am o multime de kestii de facut maine... (printre care si meshterilah la glafuri) si maine seara plecam... cu escala la Targoviste. ![]()
Hotarat lucru, ma pun pe facut ceva util patriei (nu bagaje, ca trezesc tot poporul), ca somn vaz ca nu am. 
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
Revin cu cafeaua.

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| citat din mesajul lui denisamada Fetelor, ma speriati, acum ma apuc de bagaje daca e pe-asa! Eu nu numai ca nu am facut bagajele, impaketat cadourile, dar mai am o multime de kestii de facut maine... (printre care si meshterilah la glafuri) si maine seara plecam... cu escala la Targoviste. Hotarat lucru, ma pun pe facut ceva util patriei (nu bagaje, ca trezesc tot poporul), ca somn vaz ca nu am. ![]() |
"Maine" era de fapt "azi". Nu vine nimeni la cafea? ca au am baut-o deja pe a doua...
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Floric spune:
Neatza fetele! Ne incadram in peisaj...Rares a luat mucii de la mine. Imi vine sa mor nu alta. Acum l'a apucat de sarbatori. Sper sa ii treaca pana de Revelion ca ne-am propus sa plecam de acasa.
Pentur muci aposi, albi curgatori ca la robinet, ce sa ii dau?
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel