Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***282***
Raspunsuri - Pagina 12
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anaan Novue, care este ora de cazare la Moeciu? Parca vazusem pe undeva pe site - dar nu mai stiu unde- ca e 14. Lumineaza-ma, te rog, sa stiu cand trebuie sa aterizam, cu catel, cu purcel |
In mailul lor scrie ca ne putem caza cel mai devreme la 14 si sa plecam cel tarziu la 12. (am citit acum :D)
Buna mancarea.
Dar ei ne-au trecut acolo si desertul ca sa ne faca pofta, ca nu il avem "inclus", nu?Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Anaan spune:
Olga
, nu a mai aparut Eseea. Eu am "strigat-o" de vreo doua ori, dar fara rezultat. Sper ca este totul in regula cu Damian.
Mababei, voi sunteti bine?

Nici Anamariame nu a mai intrat pe forum de multa vreme...
Anaan spune:
Mada, eu stiam de la Novus ca avem si desert
. Voi v-ati ales felurile de mancare dorite? Ca, daca trebuie, oi opta si eu pentru ceva, sa nu incurc oamenii.
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Anaan Mada, eu stiam de la Novus ca avem si desert ![]() |
Wow! Si desert?
Pai eu nu intelesei ca tre sa ne hotaram de acum... dar daca trebuie ma hotarasc rapid. Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Anaan spune:
Las' ca ne clarifica Novus toate nelamuririle. Cred ca iar e pe la distractii, ca fiinta asta - traiasca si-nfloreasca
- numai pe la petrecanii e in ultimul timp (da, sunt invidioasa, ce sa fac?!
).
De data asta vreau sa ajung la intalneala la ora igzacta
, sa nu pierd niciun moment!
Pisik, vii vinerea sau sambata? ( ca n-ai mai zis nimic de competitia dansanta)
novus spune:
| citat din mesajul lui Anaan Novue, care este ora de cazare la Moeciu? Parca vazusem pe undeva pe site - dar nu mai stiu unde- ca e 14. Lumineaza-ma, te rog, sa stiu cand trebuie sa aterizam, cu catel, cu purcel ![]() |
14 draguto dar nu-i bai daca ajungeti mai repede, ne intelegem ca si noi o ducem pe mama la bunica si apoi plecam incolo, poate mergem impreuna

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Hi hi hi Anaan, invidioasa mica
astazi m-am distrat dar in familie de data asta , Ada face spectacol la ceas de seara, doarme cate 3 ore si e fresh apoi
In seara asta ne-a spus asa printre altele: Oatiu, Tida, limba, gura si ne-a exemplificat, am ras de nu am mai putut, astia sunt prietenii nostri dar chiar nu stiu unde i-a vazut ea sarutand-se asa pasional 
Apoi a venit si a inceput sa ma mangaie pe par si sa-mi zica : daga mama
, m-am topit ce mai ...
Revenind la probleme organizatorice pt intalneala de la Moeciu:- cazarea se paote face teoretic incepand cu ora 14 dar practic si mai repede
- desertul l-am schimbat pe ciorba/supa pt cine vrea dar cine nu doreste si-l poate lua inapoi
- am vorbit sa rezsolve si de niste saniute, maine am raspunsul final
- mai vrea cineva camera cu pat suplimentar ? maine vorbesc pt Olga sa vad cate au si daca vor bani in plus
Daca mai ar fi ceva intrebari, just ask me ![]()
novus spune:
InaPreda ma bucue enorm ca ai revenit printre noi , cand ai dispozitie da-mi un apel ca tare as vrea sa te aud 

!!
Si Ada se spala pe dinti de enspe mii de ori pe zi dar cred ca fara efect doar de placere
novus spune:
Gigelica ma bucur ca si tu ne-ai dat vesti proaspete despre frumosul Piton cu care asteptam poze recente 
Multi 
si voua !!
Pisik, ti-am admirat creatiile
! Succes la concurs dansatorilor
!!
Leeloo21 spune:
buna seara fetelor! frumoasa organizare vad la voi:) distractie placuta la intalnire!!!
si multumesc fetelor pt invitatia din bucuresti de merti! abia astept sa vad cat mai multe din voi..dar mai ales pe bebelusii nostrii mari:D o cerere am..sa imi mai trimiteti o data pe pm locul si ora exacta! daca nu...ma descurc eu sa sun pe cineva:D
va pup! o seara frumoasa!
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09 si de fluturas de 22+ 

nasterea in apa
pozici dragute