Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***282***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Va multumesc inca o data la toate.

Nu am timp sa va raspund individual pentru ca ies in oras

Gaza multumesc pentru PM. O sa-ti raspund, negresit.

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

denisamada - multu' de cafea
(dar de ce fara zahar? ai vrut sa ne tragi de manecuta sa luam masuri cu silueta ca vin sarbatorile?)

Nu... doar ca asa o beau eu: fara zahar si cu lapte.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas
E vreun ghiocel care sa se culce spalat pe dinti? Adica sa nu mai bea lapte de niciun fel dupa periaj?

Noi nu. La noi ritualul de culcare inseamna: Adela ia piticul (aka nani) si suzi si merge la nani. Mami merge la bucatarie si vine cu biberonul de laptic. Inainte de a ne culca noi (12-1), ii mai dau un biberon. In ultimul timp a revenit in trend biberonul de la 4:30. Si nu, nu o trezesc la 4 jumate sa se spele pe dinti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Nu se baga nimeni la buhuhu? Ma duc sa-mi gasesc alte trebi... am si io omul de(z)garda si nu am cu cine sa stau la barfa... of-of!

uite buhuhuuuul. Aci.

Lucia, cum a fost operatiunea cu suzi? Ca pe mine ma trec fiori cand ma gandesc la asta si o tot aman...

Noi avem maine programare la dentist... iar... si va tin la curent.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Buna seara tuturor,

Offff, operatiunea intzarcat de suzi e la fel de naspa ca cea de tzitzi...prin care nu am trecut...

A mers miercuri la dr, pediatra a spus no suzi ca de aia are alergie pe fata...si din seara aia am scos suzi...sub pretext ca dna dr a oprit suzi ca sa o dea lui bebe, care e mic, e coca si face oaaaaa-oaaaa....
In prima noapte a fost cumplit, nu a dormit mai deloc, a plans dupa suzi...a doua zi a fost ok, dar noaptea iar a cerut suzi...si tot asa...
Ziua o cere daca o vede la alti copii...dar seara adoarme ffff greu si mereu intreaba de ea.
Il suspectam ca il uraste de moarte pe acel bebe saracutzul care a primit suzi de la dna dr...
Cam asta e povestea...

_

Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Citat:

La multi ani, Lucia, Luca si Lucian!

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Pupilici

_

30 martie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Intru si eu rapid. ANAAN, CHATO, ma faceti sa

LUCIA, LA MULTI ANI! La fel si lui LUC si tuturor sarbatoritilor

Noi avem saniuta, dar o luam numai daca ne spuneti la telefon ca e zapada si are rost, ca noi vom fi 4 adulti, 2 copii si bagajele aferente (si cine ne cunoaste stie ca noi avem mereu cel mai voluminos bagaj, acum sper sa ne mai temperam).

Cuscra, dar de ce mergeti la dentist? Cu injineru mergeti?

Mami de minune mica

Buna seara, Pisik si multumesc mult de urari...admir in secret pozicile cu minunatiile facute de tine

_

30 martie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Acum m-am prinssi eu ca ieri a fost ceva sfant...Lucian? Sau direct Lucia? Pai atunci primesc si eu tort, prajituri, bautura de la gigelica si ceilalti Lucian, Luc etc..."La Multi Ani!" tuturor!
Gigelica, panaritiu? Da' cum de a facut la 2 unghii, eu stiam ca se poate trage dintr-o intepatura, aschie, ceva de genul asta...este si alt tip de panaritiu? Cum putem sa-l evitam?
Iaca un link pentru "buna-dispozitie":
http://www.tvr.ro/articol.php?id=93796&c=133

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Ili, sa stii ca si pe voi va admir in secret...placut la nebunie pozele in zapada

Cu panaritiu...asa s-a nascut...de cand il stiu a avut pb la unghiile de la picioare...nu stiu ce sa zic...ma ia groaza...ca eu am facut vreo 3 sau 4 operatii de asa ceva...si e naspaaaaaaa

_

30 martie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

buna dimineata,

gigelica - multi pupici si de la noi(mai intarziati cei drept dar buni si asa, nu?)
pupacim la greu si lucianii nostri dragi

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sapte luni

Thanks, Gianina!

_

30 martie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gaza22

Hello, Gagici! cum stati cu febra sarbatorilor?

Pe mine m-a luat un fior, pe de o parte placut pe de alta stresant, ca de, alegerea si gasirea cadourilor e grea si cere mult timp mai ales la o nehotarata ca mine.

Legat de Serbarea de Craciun, va anunt cu bucurie ca s-au mai inscris doua fete tare scumpe la vedere, Leloo si Uali (care m-a rugat sa va spun ca e bine dar e fff ocupata, va roaga sa o scuzati ca n-a mai intrat si va pupa pe toate). Avem si doua dezertoare Gigelica pe care o pup si o urez cu intarziere sa fie mereu Miss Lucia pt sotul si piticul ei. si Monnvas pe care ma lupt sa o pastrez in gasca. Ce ma bucura cel mai mult este ca ne strangem aproape toate bucurestencele, ceea ce pana acum nu s-a mai intamplat si nu cred ca voi mai reusi sa adun atatea fete la un loc.

Ina e adevarat ce spunea Simplyana. Eozinofile crescute pot insemna si paraziti dar si o alergie. Nu se da tratament decat dupa unul-doua examene de coprocultura si uneori si o urocultura. Asa ca eu zic sa ii faci aceste investigatii. Si inca ceva, tine te rog cont, ca starea lui Ian (scuze ca intr-un mesaj mai demult l-am botezat Ianis, a fost din graba, dau un miel acu sau de pasti cand vrei tu), este foarte influentata de starea ta. Copii percep foarte bine orice subtilitate a sufletului nostru, deci rabdare si intelegere pt ca el s-ar putea sa empatizeze cu tine.

Spalatul pe dinti noi de spalam cu o oarecare regularitate in fiecare dimineata cu pasta de dinti. Seara mai uita, de fapt mai mult uitam decat ne spalam, plus ca seara nu folosim pasta de dinti(eu am Zendium si pe ea scrie ca pana la 2 ani se foloseste doar 1/zi). Laptic bem inainte de fiecare somnic, si la pranz si seara si nu cred ca voi renunta la el prea curand pentru ca face parte din ritualul de nani. Peste noapte Gaza nu bea lapte. Deci si noi ne incadram la asa nu si sincer cred ca sunt muuuulte mamci si multi bebei care au sau au avut la varsta asta program ca al nostru. Mi se pare tare greu sa mearga la baie sa se spele pe dinti si apoi sa adoarma ca un om mare fara probleme. Eu ma mint singura ca poate totusi daca nu bem lapte peste noapte nu e chiar asa grav. Sper eu.

Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor

_

30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Gigelica, imi place la nebunie cum va zice Victor tuturor celor din familie; i-am citit si lui H si ne-am distrat copios.

La noi ninge, ninge, ninge de cateva ore bune; e zapada serioasa deja. Am fost cu Andrei la socru-meu, sa-l mai scoatem din casa si am stat putin si pe-afara ca prea frumos este, incat sa ratam momentul. Sper sa nu fi facut rau si sa i se agraveze raceala.

Novue, care este ora de cazare la Moeciu? Parca vazusem pe undeva pe site - dar nu mai stiu unde- ca e 14. Lumineaza-ma, te rog, sa stiu cand trebuie sa aterizam, cu catel, cu purcel

Mergi la inceput