Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (53)
Raspunsuri - Pagina 9
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Mie mi se pare slabut Raul. Cand ii vad pe ceilalti delfinasi plini de cute pe picioruse si eu cand il dezbrac pe Raul are niste picioruse asa mai subtirele si cu o singura cuta anemica... Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 Sarbatori fericite poze sarbatori |
lasa mai ca o sa ai un baietel tras prin inel
zilele astea mergem la cotrol si o sa iti spun exact cat are Matei
si am avut noroc cu femeia, vine sambata ca sa stea toata ziua - aprox 6lei/ora
Primul Craciun cu Matei - luna a 5-a 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui tina_80 Fetelor, simt ca inebunesc!!! Am meu nici acu nu se intoarce dupa spate pe fata si invers. Capul si-l tine bine (isi ridica tot pieptul) dar nu sta continuu...imediat isi culca capul....oare nu poate??? Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010 |
nici Andrei nu se intoarce, nu ridica capul, dar poate, doar ca nu vrea, cand cade pe burtica din fundulet sta bine merci cu capul ridicat, dar e lenes nevoie mare si incapatanat cred ca asa sunt unii copii, nu vor si pace, sta in fundulet, nu imi bat capul cu asta...
intr-un timp ma stresam ca poate se intoarce noaptea pe burtica si se sufoca
PAULA de ce nu ii cumperi sac de dormit lui Raul, stai si tu mai linistita-am plimbaretul dragut si blondin
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui crispro Rodi, Roxana, mersi de sfaturile cu pastrarea Lp cald. Tre imi achizitionez si io ceva... un termos sau un incalzitor de bibe, dar care sa mearga si la auto... ieri vb cu sotul sa fugim pana in Cluj, dar apoi ne-am pus problema cum incalzim laptele... ca pana acum ridicam bluza, si era papa... dar acum... asa ca o sa imi cumpar.. Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze |
eu am luat unul de la brevi, pentru masina, parca la chicco aveau deala care se adapteaza si si
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
paula_m spune:
Racusor, am sac de dormit, dar plange Raul cand il bag in el. Si nu vrea sa doarma. Nu stiu cum sa-l obisnuiesc...nu-i place ca nu se poate misca in voie in el...
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze sarbatori
ooana spune:
Nici Matei nu se intoarce...daca il pun pe burta e atat de fericit ...asa ca am sunat la kinetoterapeut sa mergem maine, am avut noroc ca maine e ultima zi la fundatie si intra in concediu pana in 10 ian
ma pregatesc sa ii fac baie la Matei in cada mare...are cineva covoras antiderapant???
Primul Craciun cu Matei - luna a 5-a 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
eladea2005 spune:
va multumesc inca o data pt urari tuturor...si uite asa a mai trecut un an din viata mea....
vazut Carla, Matteo si Isa...doamne ce dragi imi sunt cand ii vad cum papa... doamne ajuta sa fie si mai tarziu la fel de papaciosi ca si acum...
Adriana iubita...imi pare tare tare rau de ce ti se intampla...din pacate n-am sfaturi, dar pot sa-mi imaginez doar ce nasol paote sa fie, frustrant si dureros...sper sa gasiti totusi o cale...ar fi pacat...
crispro, eu am incalzitor care are si adaptor la masina...e f practic...
tina, eu cand am inceput sa-i dau lui Filip si altceva, asa in joaca, pt testare, i-am dat putin suc din 2 feliute de clementina si in alta zi putin mar ras f fin...insa mi-am dat seama ca el deja e pregatit pt lucruri mai serioase, nu pt suculete masurate la ml... sigur, acuma nu zic ca fac experimente pe el, doamne fereste...insa vreau putina libertate si nu o diversificare stricta...nu vreau sa repet greselile pe care le-am facut cu Eric, pe care l-am diversificat asa cum scrie la carte...am respectat toate indicatiile si sfaturile...acu vreau sa-l testez altfel pe Filip, mai ales ca vad ca da semne ca e pofticios si papacios...
paula(victo), tot asa va chinuie Stefan??? of of...imi pare tare rau...chiar nu stiu ce sa zic...nici Filip nu mai stie bea din biberon, cum nu i-am dat de f mult timp...doar tzitzi si mai nou lingurita... joi ajungem la pediatra...sa vedem ce ne zice legat de papa...
of, multe mai vroiam sa zic...dar evident ca-s uituca... am imbatranit, ce sa fac...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
giorgia23 spune:
Paula da plimbaret e Raul...stai linistita in privinta kg...sta f.bine...Antonia la 5 luni avea abia 6.500
Oana ai scapat de o grija...si mi se pare si ieftin...sper sa faca treaba buna si sa fii multumita
Katalina da ce sapt plina de activitati
Mai nou Antonia cand se intoarce pe burta se sprija in maini si cu capul si isi ridica fundul in sus...si asa se agita de zic ca acum o ia la fuga...e tare comica....ai vostri nu se intorc,a mea cum o pun pe spate hop s/a si intors...si schimbatul pampersului e o aventura
eladea2005 spune:
tina, nu te stresa pt ca nu se intoarce...FIlip abia de o sapt sa zic se intoarce singurel de pe spate pe burta...nici nu mi-am pus pb ca de ce n-o face sau ca de ce nu face una, alta...fiecare copil are ritmul lui...vad diferente mari intre el si Eric de ex...asa ca am alsat-o mai moale cu stresurile de genu asta...
Paula. Raul e f ok pt varsta lui...si stii bine ca fiecare are conformatia lui...nu te stresa ca nu e deloc slab...ce daca n-are cute? vrei tu musai? mai da ce plimbaret ai tu...o sa-i placa sa calatoreasca... si Eric tot ca racul mergea, inapoi...tarziu a invatat ca tre sa mearga inainte...
oana si alte fete care isi pun pb baitei daca merg in calatorie cu bebeii...sunt cadite gonflabile...speciale pt calatorii...
si noi tot acasa, de Craciun, de Revelion...anul asta asta e... asteptam noi colindatorii...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
sofie-iubi spune:
hehe si Sofie se intorce de mama focului, a inceput intai de la burta pe spate, a facut o manevra cu un picior si ne-a luat prin surprindere.de atunci nu s-a mai intors asa. dar de pespate pe burta...ce poveste, e neintrecuta, tot asa cand o punem in patut la culcare incepuse sa se rostogoleasca, asa ca acum o pun mai langa gratiile din dreapta, ca spre stanga ii place cel mai mult sa se intoarca.
Rodyka si Bubster, multumim, o sa-i punem si noi cercelusii inainte de sarbatori si o sa postam pozici, cred ca o sa fie haioasa.
nici Sofie nu are inca 7 kg, dar s-a nascut mai micuta la 2,500. asta e, nu greutatea conteaza, sa fie sanatosi si voiosi :)
Roxana_Theo spune:
Otilia, ai dreptate eu am inceput cu fructele la indicatia pediatrului. Neavand nini un fel de experienta, am facut cum mi-a spus. Si acum mananca cel mai bine fructele. la legume se stramba, trebuie sa insist. Sunt zile cand nu le vrea deloc.
Daca ar fi s-o iau de la capat nu as renunta la lapte matern sub nici o forma. Adica daca as fi putut prevedea ce greu ne vom descurca cu lipsa poftei de mancare, l-as fi alaptat si cand am luat antibiotice.
Si tu parca ai una dintre fetite asa. Imi poti da ceva sfaturi?
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo