Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (53)
Raspunsuri - Pagina 8
katalina spune:
VOI PINA LA MINUS CITE GRADE SCOATETI PUII AFARA????
sunt -3 g, nu stiu ce sa fac,Otilia m-ar sfatui sa ies
Catalina cu Victor(17aug2010)& Robert(13apr2004)& Catalin(4mart1998)
paula_m spune:
Mie mi se pare slabut Raul. Cand ii vad pe ceilalti delfinasi plini de cute pe picioruse si eu cand il dezbrac pe Raul are niste picioruse asa mai subtirele si cu o singura cuta anemica...
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze sarbatori
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui katalina VOI PINA LA MINUS CITE GRADE SCOATETI PUII AFARA???? sunt -3 g, nu stiu ce sa fac,Otilia m-ar sfatui sa ies Catalina cu Victor(17aug2010)& Robert(13apr2004)& Catalin(4mart1998) |
la noi sunt 0 grade..vreau sa ies cu caruciorul dar ninge afara...si Matei nu mai sta cu copertina trasa la landou ca vrea sa vada
nu stiu cum sa fac ...
Primul Craciun cu Matei - luna a 5-a 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
bubster spune:
gaurile pt cercei cu un pistol special au fost facute si acum avem cercelusi medicinali in ureche,timp de o luna.knd am ajuns acolo bb era imbracata bine si tanti zice dezbrac o k o sa se agite,o sa planga,o sa transpire,o sa se sperie de pistolul de gaurit
am facut proba pistolului langa ureche sa vedem dak se sperie de zgomot iar a mea fetita se uita la tanti aia si fata ei zicea:ce vrei mai femeie cu chestia aia de langa mine,ai impresia k ma sperii?
nu a plans,a fost curajoasa foc,a pus putin buzita si i a trecut repede,iar noi pe langa ea jubilam,k de,avem fetita cuminte si curajoasa.acum na,depinde de copil,o prietena de a mea,dak nu era cu maiksa knd ii punea cercelusii crek venea acasa doar cu o gaura facuta k tare se mai agita si tipa saracuta.
crispro spune:
Roxana, Tina, Rodi, merci... O sa caut pe net sa vad ce gasesc (nu chicco).
Larisa, pai cu trenul era fain din ce ai povestit. Iar daca trimiti bagajele inainte nu ai f multe cu tine, un rucsac tu, unul sotul. Iar o juma de ora in personal nu e mult, si daca il plimba sotul mereu pe Nectarie, daca nu sta cuminte... nu? Ca prea mult iti doreai sa mergi... zic si io...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
crispro spune:
si io il scot la aer acum, macar un pic... ninge tare, asa ca il duc in brate.
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
rodyka spune:
cristina_serban, asteptam pozele cand poti, am uitat sa-ti spun ca ti-am trimit PM...
_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
bubster spune:
unii dr zic k e bine pana la -5 grade sa scoatem bebeii afara.citeam in mama si copilul k ei nu recomanda infofolirea cu fular la gurita,dar a mea knd nu i l am pus si a tras aer mai rece a tusit...asa k...fiecare mama o sa faca ce considera k mai bine
Otiliav spune:
Neata!
Cristina, bine ai revenit. Cum sa te uitam? Ba chiar i-am urat la Comori lui Razvan . Sper ca ati petrecut fain de tot.
Victo, vreau sa-i iau canuta de la Avent cu tetina moale si care se poate steriliza (de fapt canute am vreo 2 si tetine din acelea cred dar mai bine unele noi pentru bb). Si pe cele mari tot cu canuta le-am convins. O sa mai incerc si cu bibe cu laptele meu dar slabe sanse. N-am desfacut inca nici o punga. L-am luat strict pentru urgente (la inceputul lui aprilie am de gand sa o parasesc 3 zile ) si o sa mai pun in piureuri de legume, fructe.
Apropo, v-ati convins de ce nu vreau eu sa-i dau sucuri de fructe sau zeama de supa ci sa trec direct la piureuri ? Prefer sa incep diversificarea mai tarzior dar sa fie masa masa nu o joaca cu linguritele de suc ca n-am timp si nu simt ca e bb in castig cu asa ceva. La 6 luni stomacelul lor poate tolera direct piure de albitura si acela le tine bine de foame.
Roxana_theo, parca tu spuneai ca i-ai introdus fructele inaintea legumelor. Ai grija ca daca e un bb pretentios s-ar putea sa se invete cu savoarea fructelor si sa-ti refuze legumele.
Tot legat de legume am citit ca cel mai bine se dau la masa de dimineata cand sunt ei bine dispusi. Asta ca sa fim sigure ca e totul optim pentru masa de legume. Si ulterior cand se invata bine de tot cu legumele se introduc incet fructele.
Dragaica, e super fain la voi. Aici nu-s asa multi romani dar tot ne-am strans vreo 80 la petrecerea de mos Nicolae. Dar nici vorba de magazine, doctori.
Bambo, ce-ti veni mami cu neprotejatul. Vrei sa-mi calci pe urme ?
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro si io il scot la aer acum, macar un pic... ninge tare, asa ca il duc in brate. |
le-am aratat aseara nasilor pozele cu iarna de la tine, si nu-si dadeau seama unde in Zalau stai, asa ca am zis ca te intreb . si tare se minunau ca nu va cunosc nici pe tine nici pe sot, de parca ar trebui sa cunoasca pe toata lumea
_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)