Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (53)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sofie-iubi spune:

Citat:
citat din mesajul lui imaya

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Racusor, am sac de dormit, dar plange Raul cand il bag in el. Si nu vrea sa doarma. Nu stiu cum sa-l obisnuiesc...nu-i place ca nu se poate misca in voie in el...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze sarbatori

Mie nu mi placeau sacii de dormit pe care i am vazut (mi se pareau prea grosi) asa ca i am confectionat unul lui Andrei. Asa mai mare, de fapt mai lat, dintr o paturica luata de la selgros special pentru asta.

Andrei

foarte buna ideea, o sa incerc si eu. Sofie are un sac de dormit dar i-a ramas mic, iar altul pe care l-a primit, e prea mare, inoata in el :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Am lasat curatenia pe maine....cum aveam pofta de ceva dulce m/am pus si am facut bomboane rafaello

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

of..noi ne-am decis pana la urma sa nu mai plecam la parinti la Botosani...ca s-au anuntat ninsori si temperaturi scazute...o sa stam la noi acasica...of e tare greu sa stai departe de cei dragi...dar ce sa facem e greu cu doi copii mici. voi ce faceti de Craciun? plecati pe undeva?

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#

e cam urat acasa fara restul familiei; bine ca sunteti voi 4 si va bucurati unii de ceilalti, dar te apuca nostalgia de Craciun si e fain sa fie casa plina de familie si prieteni

eu zic sa nu renuntati totusi asa usor, mai ganditi-va; poate nu plecati pe 21 plecati pe 22 sau poate mai devreme pe 20

nu poate fi zapada asa mare 3 zile la rand sa nu se poata circula

iar daca nu plecati, nu fi trista, o sa fie bine si acasa; poate chiar e mai liniste

noi plecam la munte, vreo 200 si ceva de km, bine e mai aproape decat BT, dar oricum plecam; eus-ar putea sa plec singura cu Larisa pe 19 si sotul sa vina pe 23

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Citat:
citat din mesajul lui giorgia23

Am lasat curatenia pe maine....cum aveam pofta de ceva dulce m/am pus si am facut bomboane rafaello

GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)

poze Antonia

www.youtube.com/watch?v=oHMvMVhQlUk" target="_blank">Antonia cu biberonul

Mi-ai facut poftaaaa!!! pune repede reteta si pt altii

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti"
(Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ciristina_serban

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Acum s-o parasc si eu pe Natali, poate se face fetita cuminte

Noi tot cu mese din doua-n doua ore am ramas. Zici ca o cronometreaza cineva, mai mult de 4-5 min nu vrea sa suga si pace. Am incercat in toate modurile si pozitiile s-o alaptez, nu vrea mai mult. Cateodata, dupa 15, 20 min mai accepta sa suga 2-3 min.. Am incercat si cu biberonul, dar a uitat cum se bea din el, mai mult se joaca cu el. Azi l-a pranz am cantarit-o si, culmea, a luat saptamana asta (exact de o saptamana ne luptam cu mese de cinci minute) 200g, dar intre timp a facut kk. O s-o cantaresc si diseara inainte de baita, ora noatra obisnuita de catarire. (am cantarit-o la pranz ca nu mai aveam rabdare pana diseara).

Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010

Foto 4+

Cris si noi la fel patin. Riana papa 5-7 min la san, nu mai mult, doar ca deh...sa zicem, papa la 3 ore...mai devreme nici ca-i dau. Eu una nu pot sa inteleg cat reuseste ea sa inghita in 5 min, dar nu pare a fi subnutrita, prin urmare, las ca ea, ce sa-i fac... As prefera si eu sa pape la 4 ore...dar...deocamdata, mergem asa. Sa vedem cand incepem cu diversificarea ce-o mai fi.

Nici Riana nu accepta biberonul, prin urmare nici ceai nu vrea sa bea. Se pare ca ii tine si de sete lapticul meu...pupik

Cris, fericita mamica de sufletel RIANA MARIA (28.07.2010) si scumpetea RAZVAN (23.11.2004)

idem si la noi... Filip niciodata n-a stat la tzitzi cu orele...iar acu in maxim 5 minute termina...cat papa, el stie...da ideea e ca are 8 kg...deci e f ok...aaa...si e si puturos...nu goleste sanii...dar papa de la ambii...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui coteasca

Citat:
citat din mesajul lui giorgia23

Mi-ai facut poftaaaa!!! pune repede reteta si pt altii

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti"
(Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
POZE

Eu de aici le/am facut http://www.gustos.ro/retete-culinare/bomboane-rafaello.html

Dar am gasit o alta reteta putin mai complexa si cred ca mai buna...http://gospodini.blogspot.com/2008/03/rafaelo-raffaelo-raffaello.html

Nu am facut/o pe cea de/a 2 ca nu aveam foi de napolitana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi

cris2010 si a mea tot in 5-10 minute papa, de obicei mananca aprox 100 g (uneori 60, alteori 140, depinde). Tot cam la 2-3 ore maxim. Mai mult timp trece intre mese daca iesim la plimbare, dar dupa aceea tot asa mananca 100g.
Noaptea mananca de 2 ori, la 2-3 si la 6-7, dupa ce mananca seara la 22.

crispro ce program fain si-a facut vladut, eu zic ca e f bine.
Ce frumos ningeaaa

adriana sper sa rezolvati totusi problema si sa nu ajungeti la divort :(

Fetelor voi ce puneti in safe feeder? mar, para, morcov.. merg si albituri?

Aaa si am facut si eu o mini-sedinta foto cu craciunita mea

Noi la 4 luni si o saptamana nu ne intoarcem decat pe o parte (fiind cu fata in sus), tragem sa ne ridicam in fund si ne place sa ne traga sus, chiuim, tipam, in hohote radem foarte rar. Cel mai mult a ras in hohote o data la baita cand o stropeam cu apa si ziceam "pleosc pleosc"

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

www.ticker.7910.org/as1cHxFFg0F1220MDAwMTYxMHB8MjAxNDY0cHxCYWJ5XCdzIGZpcnN0IENocmlzdG1hcyBpbg.gif" target="_blank">Baby's first Christmas!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Larisa nu poate sa vina sa va ia cineva din Veresti cu masina?

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

www.ticker.7910.org/as1cHxFFg0F1220MDAwMTYxMHB8MjAxNDY0cHxCYWJ5XCdzIGZpcnN0IENocmlzdG1hcyBpbg.gif" target="_blank">Baby's first Christmas!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

eladeea, dar e voinic filip al tau... 8kg... wow
noi avem in jur de 6500g, eram ingrijorata initial, dar apoi am mai citit ce au scris fetele si vad ca e normal totusi... m-am mai relaxat...

aaaa, am reusit asa cum am promis sa pun cateva pozici pe delfinasi, ca sa ne mai vedeti mocutza,.... pupicei!

Cris, fericita mamica de sufletel RIANA MARIA (28.07.2010) si scumpetea RAZVAN (23.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

michelle, ce craciunita frumoasaaa aaam vazuuuuuutt!!!

_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput