As dori sa va rog sa imi impartasiti si mie din experienta voastra. Cum ati ajuns in Italia-prin casatorie sau cu un permis de munca, cam cat timp a durat pana cand ati reusit sa va atingeti telul........tot ce considerati voi ca puteti sa imi spuneti, bineinteles daca nu sunt prea indiscreta si daca nu v-am deranjat prea mult.
Va pup si va astept,
Amorena
La mine e simplu.
Am venit cu o bursa pt 6 luni, care se termina in curand, am permis de sedere cu durata determinata, viza am luat-o dupa 2 vizite la ambasada, cam atat.
Stiu ca sunt multi romani aici, daca treci vreodata prin fata ambasadei de la Bucuresti ti se va parea ca nu a mai ramas nimeni care sa nu incerce sa plece. Daca vrei sa lucrezi, dureaza cam 2-3 luni pana la programarea in audienta pentru viza. Si inca vreo luna pana iese viza. Daca esti deja casatorita intri in alt regim, e mai repede.
Oricum, cred ca ar trebui sa ne zici intentiile tale ca sa vada fiecare cum te poate ajuta.
Numai bine,
Boga
Da, Stela, as vrea sa discut cu mai multe fete care sunt stabilite in Italia, m-ar interesa foarte mult experienta lor de viata.
Amorena